Отговори
# 300
Привет на всички майки!
Честити рожби,нека много,ама много да ни радват!
А аз не съм нито писала,нито чела скоро,бая сте изписали Simple Smile
Леко засрамена ще си призная,че не съм влизала във форума няколко месеца и силно се надявам да ми простите   bouquet
Родих на 05.05 в 05:05 часа,в Шейново,момиченце е казва се Анастасия Simple Smile

# 301
Мартичка, качих снимка на Рая в албумчето във Фейсбук. Ще кача и още 2-3, но малко по-късно, че са на другия комп, а той сега е окопиран от каката  Crossing Arms

Сана, да ти е жива и здрава малката принцеса  Hug

# 302
Ето и от мен снимка за колажа-
http://hohiho.snimka.bg/children/magdalena.595253.24322273

# 303
  • София
Ето една снимка и от нас за колажа - много си я харесвам тази снимка:

Или тази:

# 304
Здравейте!

Ники,Луси Честит празник и на двете!Бъдете здрави,щастливи и обичани!  bouquet
Честито и на порасналите бебчовци!Все така да радват околните!

За носенето на ръце и аз не съм фен.Толкова ми тежи,че не знам ако трябва да го нося дали бих излязла.На 1 месец беше 5300,вече сигурно има 6кг.Крайно време е да се науча да си слагам слинга за всеки случай Whistling

Пак сладки бебчета виждам!Диди Випчето направо е даго изядеш smile3508Нямам търпение да ви видя Hug
Иначе относно хубстта на бебчетата - аз очаквах да е доста грозноват като се роди,но приятно се изненадах Laughingсигурно защото си е моето Rolling Eyes ето негова снимка на има,няма 1 ден
ааа и исках да ви питам-давате ли биберон залъгалка и кога по-точно и как?
Сигурно ми е много тъп въпроса,ама откакто му го дадох имам чуството,че по-лошо стана Sad като го изпусне и започва рев,а преди даже сам заспиваше.Не знам какво да правя....

# 305
 Забравих да ви се оплача- редовно ми бъркат отрочето с женско  Naughty
Няма нищо момичешко по него, изцяло е облечен като малък мъж, но не..все ме питат "мома ли е?"  Tired
И аз питам "защо така решихте?", напоследък и ми казват, че понеже съм имала "батко", значи второто трябвало да бъде момиче. Аз па не знаех, че така трябва  Rolling Eyes

Вчера в един магазин ме питаха момиче ли е, след като надникнаха нееднократно в количката, аз казах "не" и накрая пак женски дрехи ми показаха?!

Е, питам аз, това що за малоумщина е   33uu

Деси, мерси за инфото за капките. Значи правилно са ми казали- Тобрекс  bowuu

Иначе относно хубстта на бебчетата - аз очаквах да е доста грозноват като се роди,но приятно се изненадах Laughingсигурно защото си е моето Rolling Eyes

По тоя повод- от месеци преди да родя подготвях Габ, че бебетата като се родят са грозни, още не са оформени и да не очава някакъв красавец, защото се страхувах да не се разочарова... Обаче в мига, в който го видя, не спря да повтаря колко е сладък и хубав (пое по 20 пъти на ден  Crazy ) и явно психическата му подготовка се оказа излишна  Laughing  Joy

# 306
Ники ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Пожелавам ти ,здраве,щастие и много много ЛЮБОВ!!!  newsm51

И като заговорихме за хубави мъже/Лусито де  Mr. Green /,аз пък човек убивам за ей този красавец от "Supernatural"  Heart Eyes Kissing Heart lovekiss

Sorry за спама,но не се сдържах  Blush Embarassed

# 307
Честит Рожден Ден на Ники и Луската! Живи и здрави момичета, все така красиви, обичани и желани!

А бе Лускааа тоз мъж дет си го показала  Thinking много мазен бе  Thinking
Виж Елфито е показала готино парче  hahaha да не чуят и видят мъжете, чеее  box

Ааа Бубеее за събота и аз ще гледам да дойда. Само че аз до към 19.40 мога да остана, че после се къпем. Значи пред църкавата св. Петка, където е сладкарница Неделя (местата ги свързвам все със сладкарници или кафета пфуу  Crazy, може и някоя тортичка да хапна  Mr. Green Heart Eyes
макар че и багаж ме чака за стягане, но ще се постарая да дойда и фото ще взема да запечатаме маймунките ни  Crazy Heart Eyes

Рая, честито ви първо завъртане!  Hug

# 308

Виж Елфито е показала готино парче  hahaha да не чуят и видят мъжете, чеее  box

И аз това си помислих  Laughing Ще прехвърлям страницата на бързо или ще си чета като не се блещи в компа и ММ  Laughing
Ама той знае де,че си падам по Дженсън,подозирам и че затова му се струва толкоЗ тъп тоя филм  Mr. Green  Wink

# 309
спешен въпрос - как точно се използва дефламола и с какво се почиства и дезинфекцира изгорена кожа /епидермиса/. може ли да се маже върху пърхули. сори за правописа ...

# 310
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУСИ И НИКИ ! ЖИВИ И ЗДРАВИ..И МНОГО ОБИЧАНИ КАКТО ОТ МЪЖЕТЕ СИ ,ТАКА И ОТ ДЕЦАТА СИ И ДА ИМ СЕ РАДВАТЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ  newsm51 newsm51 smile3525

Честит празник и на месечинките ,да пораснат големи дечурлиги  bouquet  bouquet Hug Hug

Аз днес се чувствам изморена ,незнам защо така .Малкият незнам ама днес не яде много ,така рева от парка до нас сякаш щеше да изяде тонове кърма,а сука едва 7 мин ... добре ,че по принцип яде бързо .МОже и да му е стигнало Simple Smile

Елфи ,ееееее добре си го сложила ... ама само да се дразним тцтцтцтцт

А ето и снимки за колажа ,не разбрах колко трябва  да са

http://prikachi.com/images/983/3624983H.jpg
http://prikachi.com/images/995/3624995X.jpg
http://prikachi.com/images/1/3625001c.jpg
http://prikachi.com/images/4/3625004L.jpg

не мога да преценя коя... някоя от тях ,или както прецените

# 311
Здравейте и от нас.Днес бяхме на ваксина(две) и теглилки и мерилки,вече сме 5,800 кг(+1.200) и 63 см (+ 5 см) Доста  си поплакахме..после хапна има няма 180 мл на няколко пъти и сега спи и проплаква милата.Само я обикалям и я пипам за Т.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ И ЛУСИ.....ВСИЧКО,КОЕТО СИ ПОЖЕЛАЕТЕ ДА Е ВАШЕ. newsm59 newsm59 newsm59 newsm38

Честити месечинки на всички бебоци.

За яденето и ние понякога уж се скъсваме от рев,че сме гладни,и като захапе бибероната и почва да се хили.
Елфи тоз мъж хубав мммм даммм.А Клавдия направо ме разби  с лафа  hahaha
Нелка ми се губи  newsm78

# 312
Честит празник и от мен на рожденничките!Желая много здраве и щастие!   bouquet

Изчетох темата най-после.
Много красиви мамчета бре и уникално сладки бебета!Браво,много ви се радвам  Simple Smile
Като,че ли повечето бебенца са едрички.Моята беба се роди 2700 въпреки,че я преносих 5 дни и сега е 5 килца,имааа да ви гоониме  Simple Smile
Искам и аз да кача снимчици на Стаси за колажа  Simple Smile
Мацки за мъжете на мен Джейсън Стейтън ми е слабост и Енрике да не го забравяме  smile3531
Как да Ви намеря във ФБ??

# 313
  • при палмите и алигаторите,FL
Добър ден и от мен Hug

Да поздравим порасналите и разхубавилите се момичета newsm51 newsm59  bigdance2, мъжовете ви много да ви обичат  1dating luvbed , децата много да ви слушат  bouquet

Да поздравим и днешните месечинкиовци Hug, да растат здрави и  усмихнати бебета, за радост на мама и тате Hug

Елфи, много сладка Клавдия, обаче ми е интересно как тя разбра за миризмата на бабата Ягата.И още, що каза, че не си гласиш дЯцата, аз не ти вЕрвам, Клавдия в подписа ти е толкова сладка с къдриците, нагласенка и хубавка Heart Eyes

Хоупче , дай моля линк откзде купи поясът за плуване на Фило, искам да обзаведа Моника, да си плава във ваната.

джей, за Дефламола, не мога да помогна, само ще стискам палчета да не е нещо сериозно и леко да се размине Praynig Hug

Спирам да пиша, щото се нервя, някак си са ми се разменили З и Ъ #Crazy newsm78 и се връщам по неколко пъти да се поправям

# 314
Искам да попитам майките,които хранят с АМ,или смесено,колко качват вашите бебоци на месец?
Защото ние сме качили 1,200кг и педи каза да не и давам повече от 130 мл АМ? newsm78
Сана,добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт