Отговори
# 420
  • Варна
Ох, какви сте готини /и слаби, завид, завид/  Grinning. Ще гледам за следваща среща и аз да се организирам някак, макар че до вас ще съм като слонче, ама нищо, ще снимате малкия, а мен не Laughing.

# 421
Оппааа, да се включа и аз след срещичката. Много яко беше днес.
То вече е ясно какво сме правили..... ама много време мина докато се наканим. Скоро пак Simple Smile
Който идва към Варна, само да дава сигнал и сме там Simple Smile
Детето се нахрани и заспа като по поръчка.... Сега да му ударя аз една биричка. Сега като се замисля..... ако можете да си метнете децата на някоя баба, с удоволствие и по една бира бих пила някъде с майските майчета. Някъде край морето например..... Айде аз пускам фитила, та дано да пламне някоя бомба (да го измислим на по БИРА)....

# 422
Прекрасни сте, дами - и мами и бебета!  bouquet

И аз благородно ви завиждам за срещите...а толкова обичам да ходим по такива срещи. В отчетната на Рая всеки месец се виждахме докато бяхме в София и си станахме приятелки с голяма част от мамите... та много ми липсва това време със срещите...  Cry

# 423
Браво момичета,явно мъжете си ви обичат. Mr. Green
А варненските бебчета са разкошни! Heart Eyes Hug

# 424
Норе  благодаря,но от къде това подозрение  Mr. Green
От Фейсбук  Mr. Green

хитрушаааааааааа хахахаххаа

Оппааа, да се включа и аз след срещичката. Много яко беше днес.
То вече е ясно какво сме правили..... ама много време мина докато се наканим. Скоро пак Simple Smile
Който идва към Варна, само да дава сигнал и сме там Simple Smile
Детето се нахрани и заспа като по поръчка.... Сега да му ударя аз една биричка. Сега като се замисля..... ако можете да си метнете децата на някоя баба, с удоволствие и по една бира бих пила някъде с майските майчета. Някъде край морето например..... Айде аз пускам фитила, та дано да пламне някоя бомба (да го измислим на по БИРА)....

аз съм ЗА,кога кога?????? само събота вечер немога ,иначе когато и да кажете съм ТАМ Simple Smile,ама аз и с бебка мога,нали ви казах лошите майки хойкат с детето до към 2-3 по морето  #Crazy

Maria_I не сме слаби,от снимките Е.Моят корем си седи от след секциото,ама като не ми дават преси да правя,ще си ходя с него още 3 месеца,но не ме плаши,ще го излекувам Wink и стига завид завид,ами ЕЛА ЕЛА Simple Smile

# 425
ОООООООООО събрахте се и вие ДЕТ се вика Mr. Green Завид,завид за снимките Mr. Green Аз три месеца изкарах с фотографка и не ме наснима толкова,колкото вие сте се щракнали Mr. Green

Много са ви хубави дечицата Heart Eyes
Мамите също,че и много слаби бе Mr. Green

Благодаря ви много за поздравите вчера Hug Точно на моя РД ли намерихте да се вкарате в най-тъпата тема на света не ми стана ясно Twisted Evil Честно казано добре,че не ми остана време да коментирам вчера,че щеше да има напуснали темата Mr. Green

Ники,честит рожден ден и от мен!Малко на патерици,но да си жива и здрава и много щастлива с малкото човече!

Ние с Херудута снощи пийнахме,хапнахме и си изкарахме готино,снощи за първи път от близо година насам изпуших някоя друга цигарка Simple Smile Естествено с питието много ми споряха,но тази сутрин щях да пукна честно ooooh! Беше ми толкова лошо,че едва оцелях ooooh! Накрая ще се окаже,че голямото чакане е било напразно Mr. Green

Кърмата ми намаля драстично,да не кажа спря,ако някой може да ми обясни защо #Cussing out Обаче вече нямам нерви за нищо,така че каквото дойде,само да ми е живо и здраво детето Praynig

Аз днес изобщо не съм на кеф и цял ден рева като магарица Mr. Green Събирах багаж до преди малко и в общи линии ми е толкова криво,че заминавам,че няма накъде.Наистина всичко тук ще ми липсва много и най-вече моята душка Херудута Hug Надявам се много скоро да бъдем заедно отново и то за по-дълго време Praynig

# 426
И аз нали съм от лошите мами, та предпочитам да си пия бирата без детето  hahaha, тай да си ми е лекичко на душата  Blush

# 427
И аз нали съм от лошите мами, та предпочитам да си пия бирата без детето  hahaha, тай да си ми е лекичко на душата  Blush
И аз, и аз! Peace

# 428
добре добрееееее и аз сама ще дойда,пфуууууу лошотии такива  hahaha

# 429
ооо Варненки , чудесни сте и бебоците ви са сладури...

Чудесно си прекарвате.... аз от темата не познавам ,ни една ямболиика   Sad Confused
А изглеждате чудесно, оо кога и аз ще постигна това дано е скоро  newsm78 newsm78

ЕЛФИ хаххахаа и аз съм нещо такова ... не 100 ,150 да стана моя мъж пак няма ме пропусне... след това може ме по критикува ама,но може би да е нарочно ,защото това ми е болната тема..И особено сега ми е още по болна ,но ще се оправя обещавам..

Аз понякога ви чета,ми става тъпо ,че изобщо се включвам в разговори и коментари.Вие се знаете всички, от преди да родите.. аз малко късно разбрах ,как стават нещата в сайта.Но и не бях се интересувала преди това.И вие си имате и приказката.....

djidjonka  хахахаххахахаа ,много се смях на коментара за мъжа ти  хахаххахахахахаахахахахах чак още се смея и също на МАЙКА ти "баща ти целия е плувнал в пот да го държи и аз не мога да го нося, едва го нахрахнихме, само реве и сере" ххахахахахахаххахахахахахах
Не мога ооо за днес добре ме разсмя... искам да споделяш всеки ден по нещо подобно,доста забавни неща ти се случват явно,че ние не сме толкова забавни
Въпреки ,че днес е доста непоносим ,... не е акал 3 дни и големи напъни и след това ,все му се спи и аз не мога да разбера спили му се ..ака ли му се..
ААА гледате ли МИС СВЯТ по НОВА ТВ
Елфи то в Пловдив ,трябваше да отскочиш ,че доста манекени има:)))

# 430
Ехееееееее на какви красоти се нагледах варненкиии Simple Smile Страхотни са бебоците и аз завид, завид за срещите.

# 431
Никито, Честит Рожден Ден!
Луси, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Жива и здрава мила, мъжете ти на ръце да те носят/ ама ти придвидливо си си взела по-малък  Mr. Green!
Ей толкова сладък да ти бъде животът!

Хохихо радвам се, че операцията е минала успешно! Пожелавам Еличка да тича, да тича  Heart Eyes!
Танпахо и аз гледа и завиждам, моделките ме вкараха в депрес с телата си! Уж си казах е има и мъже, да оплакана очи, ама нещо много мънинки ми се виждат, аз ли остарявам  newsm78?
Варненки по снимковия материал на Гери- прекрасни сте и бебоците пухкави и бонбонести: Гери, Зайче, А Вал, Мушенце, Даниели, Буба  Hug!!!
Само да запитам аз майките на Еди и Андреа- как завъдихте този пречем  Heart Eyes! Оф на моя главицата му почна да се скубе  Laughing!
Хоуппо принцип мразя, да ми се размотават снимки из нета, особено пък ФБ са заключени! Ако искаш, да ми станеш френдка  Hug, ако не ще се прежаля, да пусна и тук, да запознаем децата  Laughing!
Буба за японската гъба, която се отглежда в прясно мляко ли търсиш  newsm78, аз за кристали не съм чувала . Ще питам, бяха ми предлагали на едно място, преди има няма година  Whistling, ако има още ще пиша на ЛС !

# 432
  • Варна
Зайче, слабички сте, не се прави, аз кореми не видях, но сигурно защото съм зяпала дългите слаби крака Laughing.

Ние с мъжа ми пък сме от лошите родители, дето си мъкнат детето с тях по баровете и кръчмите до посред нощите Twisted Evil. Нямаме баби тук и просто няма друг начин. Но диването добре се държи в повечето случаи, поспива си, после ревва и ние се прибираме /той ни определя вечерния час Joy/. И те така, за бира без бебето няма как да стане при мен, освен ако не успея някой ден да се изцедя  и да го оставя на мъжа /ще трябва пак да се мъча с помпата/.  

# 433
абе тая гъба ,не е ли където се гледа в чай?
и тя се разввъжда за много кратко време около 1-2 седмици и ражда нови?

# 434
майката на Андреа отговаря за перчема: имахме го отначало и при мен с пълна сила се отнасяше по време на бременоста ми,че киселините са от това че детето ще е с много коса Simple Smile хахах бабини девитини ама последните два месеца не спях от киселини,но пък заслужено Wink
лека нощ от нас и приятна вечер на всички мами и бебета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт