Отговори
# 435
Зайче приготвила си шнолите от раждането казваш  Mr. Green!
Хоуп много е хубав  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

Пуснах нови снимки: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2097501089537.111154.16 … mp;closeTheater=1

# 436
Охоооо, тук е било много интересно тези дни!  Laughing

Варненки, скрихте ми шапката- честно! Аз отдавна знаех, че варненки и пловдивчанки са поддържани и красиви жени, обаче сега още веднъж ми се потвърдиха тезите. И бебоците са сладурски (и с коса!!!), и количките, и мамите нагласени и слаби...нямам думи Hug

Софийските мами- искам и аз на среща. Малко ми е затруднен транспортът, но ако кажете ще го измисля. Искам и такъв хубав фин бедър като на варненските мами, ама това друг път.  Flutter

Танрахо - и моето бебоче от два дни не е акало, пъшка днес, лошото е, че и не яде както трябва, та разбирам за какво говориш.
Т'ва акане ми е голяма мъка- сега непрекъснато съм нащрек кога ще чуя заветното "дрррррр" в памперса.  Sad

За килцата- на мъжО не му прави много впечатление. Взел ме е- ще ме е гледа и в добро, и в лошо. От два дни се пробвам да не ям сладолед и му викам "Абе не ти ли се струва, че съм отслабнала" и той "Дааа, отслабнала си...". Е, не го каза много убедително де Joy, но поне знае какво очаквам да ми отговори.

Честито на всички празнуващи, че май имаше тези дни и наздраве на всеки, който може да се поглези с една бира или там каквото пие. Като ви чета само преглъщам жално жално като бездомно куче.  #Onfire

# 437
Е-е-е, мами и бебета- всичко що е майско е прекрасно  Grinning
Нагледах се и аз на малки и големи сладури  Hug

Бубе, аз пих от тези алги преди 3-4 години. Свеки ми ги беше донесла отнякъде. Мисля, че нейна колежка ги гледаше, но дали още ги гледа- не знам. Ще я питам и ще ти пиша. Иначе питах една дружка, която си пада по нетрадиционната медицина, но тя каза, че има само от тибетската гъба (дето се слага вечер в прясно мляко, което до сутринта е станало кисело и се хапва). Известна е още като "гъба на йогите". Едно от действията било да спира растежа на раковите клетки. Ако искаш такава- няма да има проблем да ти взема.
Дано се намери начин да помогнат на приятелката ти  Praynig

Айде да паркирам аз, че Райчуни ей сега ще се събуди и ще задрънкат канчетата    breastfeeding
Някой беше питал (да ме извини, че не помня кой  Embarassed) за нощното хранене. Ами и ние се храним нощем. Аз по принцип кърмя на поискване, а нощем Рая си изработи режим- заспива в 12.30 -1 и се буди точно след 4 часа към 4.30-5. Хапва малко и пак заспива- до 6.30-7ч. След това сменяме памперс, наяжда се хубаво и спи до 10-11ч. После вече режим няма  Grinning

# 438
Люсииил, не реви , сладка!  Hug И аз около рождните си дни изпадам в някакви странни състояния - рева, тръшкам се... Rolling Eyes Ако ти е толкоз зор за Херундера, бухвай я и нея в сака  Mr. Green Аз ще взема Боримечо при мен да си го гушкам  Heart Eyes
Елисче, прекрасно Комарче, прекрасен Тошко.   Heart Eyes Hug
Херодотоова, не разбирам защо до сега не си ги баМнала тия варненките - само депресират тука!!!  Crossing Arms
Като ви чета само преглъщам жално жално като бездомно куче.  #Onfire
Joy Joy Joy
И накрая, искам да задам изключително тематичния въпрос на Елфундерчето - ти коя зодия си ? Не съм луда на тема хороскопи, ама надушвам, че сме от една порода, та да попитам  Mr. Green

на мен някоя от мамите ми липсва, обаче коя.... Thinking
СПАСДИДИ - ?????

# 439

Ей мЪ на..Събуди се в 4 (но беше ял в 2!), та го нахраних чак в 5, междувременно го залъгвах с биба, която пада постоянно   Tired
Обаче още не е заспал, а е  5.40 вече....  Confused Върти се, тръшка си краката...  Tired

Вчера Варненки ми забраниха да говоря че имам сини кръгове под очите, ама ей ги на..от туй са резултат  Crossing Arms

Та...Добро утро....

Tired

# 440

Ето тема от дир-а за японскте кристали: http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=alternhealt&Numbe … ollapsed&sb=1

Отглеждат се във вода, не в мляко, за тези с млякото не съм чувала.  Thinking  Те има ли как да се пренесат на разстояние или са капризни и сложни? Защото алгите са капризни, виреят при определени условия, но аз ще се пробвам да ги пренеса все пак и дано успея..

# 441
# 442
  • Стара Загора
Добър ден мили хора Mr. Green
Вече пренесох багажите на вилата...то две коли багаж бе Twisted Evil добре, че имаме две инак щях да съм разведена вече Mr. Green
Тъжа и аз за Лусиндова Tired обаче за мен ще трябва доста голям куфар за да ме откраднат Mr. Green
Завид, завид и бан за варненки Mr. Green де ми мятат тез бедра и хубави бебета тука под ноа като страдам аз за отиващата си дружка по хойкане Crazy
Вчера следобед Боримечков беше нещо страшно...рева, тръшкаше и т.н...цялата програма и снощи не щеше да яде...от вчера последно ядене в 16ч. яде днес сутринта в 6,30ч.
Незнам обаче лигите му текат и доста чеше венците....а май е рано за зъби бе?!? Twisted Evil

# 443
хора моето бебе спи добре само по корем. знам,че не е правилно да го оставям така (заради синдрома на внезапната смърт) и го оставям само денем и го гледам постоянно..голяма параноя Simple Smile много е спорен въпроса опасно ли е ок ли е! та да попитам има ли майки в нашата група дето бебетата им спят по корем вече? newsm78

# 444
Вчера следобед Боримечков беше нещо страшно...рева, тръшкаше и т.н...цялата програма и снощи не щеше да яде...от вчера последно ядене в 16ч. яде днес сутринта в 6,30ч.
Незнам обаче лигите му текат и доста чеше венците....а май е рано за зъби бе?!? Twisted Evil
Хера, то за да е програмата още по-пълна нищо не пречи гадните зъби да го затормозят от рано #Cussing out Пфу милите дечица и горките им майки smile3518.

Дани от 2-3 дни има нов номер за успокоение:
http://prikachi.com/images/60/3631060r.jpg
Интересното е, че винаги дясната ръка е в устата, а лявата или скубе косите или дърпа ухото.
Като пие от шишето лявата пак там си действа Joy
А това е снимка на братовчедчето ни, което също винаги си дърпа ухото като пие нещо. Вече е на 2години: http://prikachi.com/images/59/3631059L.jpg

# 445
хора моето бебе спи добре само по корем. знам,че не е правилно да го оставям така (заради синдрома на внезапната смърт) и го оставям само денем и го гледам постоянно..голяма параноя Simple Smile много е спорен въпроса опасно ли е ок ли е! та да попитам има ли майки в нашата група дето бебетата им спят по корем вече? newsm78
Рая, Дани спинка много добре по корем, но върху мен. Редовно така си спим двамата (не че и това не е опасно), но върху леглото не съм го оставяла, че и мен ме е страх. На приятелката ми, която роди на 9 април, детенцето също спи по корем. Каза, че доста мнения против това е чела, но пък той се чувствал много добре така.

# 446
  • Варна
Мами, имам проблем... имам някакво образувание от страната на епизиотомията, отвътре, но се вижда, ярко червено, меко е на пипане, не ме боли. Но е големичко, колкото бобово зърно е  Confused Сигурна съм, че е нещо свързано със шевовете, имах срастване на конците още в болницата като ме изписваха и голямо дърпане беше докато ми ги свалят, но незнам възможно ли е да имам останал конец неразграден 3 месеца след раждането?! Какво по дяволите е това?! Иде ми да се гръмна  #2gunfire Ще бягам на лекар възможно най-скоро, но ми се искаше да попитам и вас, някой имал ли е такъв проблем? Ох само да не се наложи пак да ме режат  Praynig

П.С. Ще умра от яд, че не можах да дойда на срещата вчера  #Cussing out Прекрасни сте  Hug

# 447
Добро утро мами,

завидях на срещичката, и за тортичките:) Аз с моето диване , даже кафето си пия на крак, обикалям улиците и парковете....

За нощното хранене, тъкмо мислех да се похваля че няколко вечери спинка повече ,НО уви било е случайно. Ядем по 3 пъти, че даже и играем посреднощ. Аз винаги съм имала тъмни кръгове под очите, ама сега са направо черни......

За лигите: мисля че между 2 и 4-я месец се развиват слюнчестите жлези и затова им текат лиги. Но от друга страна баткото на 4, 5 месеца имаше 2 зъбчета....

Айде придремахме 30 минути и наду гайдата......... дано да отцелея днес:)

# 448
djidjonka аууу, какъв поглед е извадил само !  Grinning  децата са просто създадени да изглеждат така,че да правим каквото поискат  Grinning  

и давид спи върху мен всяка нощ. вече започна да ме боли гърба, защото използвам една възглавница за бременни за безопасност, да не се обърна на страни докато спя . има рифлъкс( повръща всеки път като е по гръб и изпбщо не може да спи така) принципно и аз съп против това да ги озтавяме да спят по корем, но май само така може..а и много хора тия дни ме убеждават,че децата винаги са спяли както име  удобно а това ,че лекарите те предуперждават е само защото трябва да ти го кажат за да не ги съдят ако евентуално нещо се случи а иначе шанса да се случи е колкото шанса да те блъсне кола на пътя  Grinning  знам ли.. голяма дилема. а и нали уж е ОК когато могат да се претърколят..давид вече се претъркаля почти от седмица  newsm78  бавничко, но го прави абсолютно всеки път. как ли не го намирам като го оставя да спи  Laughing   има ли други търкалящи се деца вече?

# 449
Рая, и Дани заради рефлукса спи така върху мен. Матрака на леглото е повдигнат на 30 градуса, но там го слагам само когато заспи дълбоко и прави по-голяма пауза, тогава изобщо не се върти. Иначе си прекарва повечето време на шезлонга (бог да поживи този, който го е измислил). В количката сме с кошницата за кола, пак за да не е легнал, който не ни е видял само той не е попитал "ама той не е ли сгънат в това нещо?" - ууу направо ме побъркват.
Иначе се обръща само от корем на гръб, много тежи тая пуста глава и хич не му се стои така Joy. То не виждам какво можеш да направиш щом Давид се върти толкова, но съм на мнение, че природата си знае работата и той се обръща по корем именно защото така се чувства по-добре.

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 10:18 от djidjonka

Общи условия

Активация на акаунт