Отговори
# 450
дам, и нас само в този шезлонг ни е спасението прекарва целият си ден там, без него сме загубени  Grinning да е жив и здрав изобретателя !! хаха

ето търкалящия се давид :   

# 451
а това е стола който ни спасява :

# 452
  • София
ДУ! Laughing Laughing
Ей, варненки- то бива хубави майки, хубави бебета ама вие направо ме заслепихте! LaughingЯвно сте се издокарали за срещичката, но какви бедра видях....!!!(болната ми тема-аз съм 160 и краката ми са като на култорист) Peace
То, ако софиянки не се организират, аз към средата на август ще се причисля към варненските мами и ще се разпиша на следваща среща! Hug
 А за бебоците-думи нямам! Hug Толкова са се оформили и променили, че едвам ги познах!
Рая: И ние сме с рефлукс и спим предимно по корем, но едното ми око и ухо е винаги в нея! Peace
Тази нощ бебка ме побърка-изобщо не е спала от болки в корема и сега едва гледам, а денят е пред мен  #Crazy
 Весела неделя на всички пожелавам и дано да сте свършили с избора на снимки, че да мога да го завърша този колаж най- накрая!

# 453
  • Варна
Рая, и аз често слагам Валентин по корем да спи, когато не иска да заспива, но това го правя през деня, страх ме е вечер да го оставя така. Вечер ако не може да заспи го слагам по корем и като заспи дълбоко го обръщам по гръб /досега не се е събуждал като го обръщам, но наистина изчаквам поне половин час да заспи дълбоко/. Иначе за обръщането - от корем по гръб се обръща, но от гръб по корем още не. Но си се обръща на една страна редовно, тъй че предполагам скоро ще започне и по корем.

Мисля и аз да купя един шезлонг, че Валентин ако не спи, реве и се успокоява като го държа в мен и му пея, т.е. в момента аз изпълнявам ролята на шезлонг. Някакви препоръки? Кое е по-добре - вибриращ шезлонг или люлка? И наистина ли бебчетата си стоят там и се занимават без да плачат?

Мамчета, да ви питам, докога е нормално да имаме контракции след раждането от свиването на матката newsm78? От 2-3 дена ме мъчат зверски контракции, струва ми се, че доста време мина от раждането, за да имам все още такива екстри, та се чудя да не би нещо друго да ми има на корема, което прилича като усещане на контракции newsm78. Май ще трябва да отида на преглед да ме видят на един ехограф, че така и не отидох след раждането /нали съм секцио и реших, че няма нужда/, остава да помисля за читав гинеколог, при който мога да отида с час без да чакам.

# 454
ДУ и от мен нааай-накрая  Crazy

То писали,писали ,та се нас..али  Mr. Green Не мога да изчета всичко изписано от нощи досега  Laughing

Варненки
,откровено потресена съм слабите крака,които показахте  smile3515 Значи нямам никакво място при вас  Crossing Arms В Пловдив пък Лусито ще ме депресира сега и тя със слабите крака.... Crossing Arms Остава ми единствената надежда при софиянки да успея да се смеся някакси с тълпата и да не съм единствен слон  Mr. Green

Наистина много хубави снимки и както и подозирах изключително приятна среща.Много ви завиждам  #Puppy dog Много красиви бебоци с майки-манекенки  Flutter

Луси.....хайде стига страда по таз' СЗ. Аз тук да не съм "лукова главаMr. Green

ХОУПС СТРЕЛЕЦ съм аз  Flutter  Hug А теб подозирам,че си или лъв или овен/ако не си стрелец/  Thinking

# 455
Maria_I нашия е вибриращ и е доста успешен, не се налага да го клатиш нонстоп Simple Smile  а иначе той се и клати такаче е 2 в 1  Peace

# 456
А добър ден ...Simple Smile

Е няма да отслабна ,изпукаш една купа с пуканки и още искам  newsm47
Ама на лакомията мие голяма ..
Но наистина искам да попитам,тъй като говорих с лекар и ми  каза,че мога да пазя протеиновата диета... обръщам се към  КОНСУЛТАНТИТЕ ПО КЪРМЕНЕ ...бях почнала 90 дни ,но сякаш ми се стори детето нервно и я спрях ..... за това ,чакам да ми кажете мога или не ?

Днес само спим ние ,никъде не сме мръднали.. Но така или иначе следобед ,го водя при свекървами ..
Ще се разкара малко .. сега си играе на гимнастичката и пет пари не дава..
А и голямото акане.. е днес се случи Simple Smile

# 457

Ще ми се да попитам- Рая, ти не говориш ли на детето си на БЪЛГАРСКИ език?  Rolling Eyes

Не знам  Rolling Eyes  newsm78 Не пише как се гледат за да се убедя, че са те... Пише някакъв кефир, което не го знам какво е. Не пише нищо за захар и стафиди  Rolling Eyes

Но съм учудена, че някой е решил да прави пари от това! И то хия не са евтини..Тук се разпространяват безплатно. И понеже бързо се развъждат ако ги гледаш добре, хората си ги дават по между си, не съм чувала до сега някой да ги продава, а ако чуя, ще ми направи лошо впечатление за печалбарство  Confused
И друго, пише, ч сухи ги транспортирали, а до колкото знам те не могат без вода захар и стафиди..Но може и аз да не съм нясн..Ако се транспортират сухи, то и аз така да взема да ги транспортирам тогава..но кой да ми каже?!  Tired

Ей, варненки......Явно сте се издокарали за срещичката, но какви бедра видях....!!!

То щото отдалеко не ни се вижда целулита. И в частност моя, де..Да не обидя някой друг, че има целулит  Naughty

Но другия път снимките ще минат едит (както правя на нашия фотоапарат и мъжа ми все ме хока, искал да ги види първо на компютъра, но аз не ща да ме вижда в не добра светлина и забърсвам всичко що не харесвам ПРЕДИ да е видяло бял свят  Stop ) и компроматните ще забърсвам още топли докато са на фотоапарата   Naughty Crossing Arms

# 458
Maria_I и нашия е като на Рая, но по-стар модел и е с друга картинка. Дани е шестото бебе, което го ползва, мноооого е добър. Ето като тези е:
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.7452, http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.5548, http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.1704
Общото е основата, в която е истината. Пробвах други шезлонги, по-големи, че някои и по-скъпи, но не могат да се клатят по същия начин. Вибрацията много го успокоява, но за постоянно ревящите бебета като моето е необходимо и постоянно да го клатиш (но поне не го носиш). Аз даже съм си изработила схема: слагам го на земята и го клатя с крак, за да мога да пиша на компютъра, както правя и в момента, така хем ме вижда, хем постоянно се друса (не знам дали не му се вие свят от толкова друсане на горкото Joy).
Но да знаеш, че ги дават до 9кг, а малчо е само 5 и мисля, че скоро ще му отеснее. Но въпреки това ще го експлоатирам до дупка.
За люлките не знам. Нелли беше публикувала наскоро тяхната. Изглеждаше много яко.

# 459
Здравейте,пиша набързо защото от вчера сутринта сме невазможни,ревем и ревем,какво му стана на моито дете незнам  #Cussing out даже навън като излезнем и по зле,започва да се захласва,дали е от жегата или щото много ни се радват бреее,ужасс ще се гръмна накрая #2gunfire а досега бяхме навън и същата история едвам я приспах и като я приспя,спи по 20-30 мин и пак рев  smile3511 Сега да ви похваля-много хубави снимки сте показали.Всички изглеждате страхотно,така слабички и красиви,а бебетата са просто супер сладки Simple Smile и аз имам спомени от тази св.Петка,там кръщавах сина ми  Simple Smileпреди 5 год.Обичам Варна,града е прекрасен,но засъжаление неслучих на мъж и сега пак съм си в София,но се запознах със  страхотни хора.Завиждам ви и аз благородно Simple Smile За спането по корем---от един месец я слагам така да спи ,само по обяд и бебка се чувства добре и повече спи Simple Smileама от вчера нищо непомагаше и все бяхме ревливи явно е от възраста  Laughing оставям ви ,за да хапна набързо,че залък от вчера несъм слагала..лек ден момичета

# 460
  • Варна
Аз под люлка имам предвид тези дето сами се люлеят, ако аз ще го клатя, няма да ми върши работа...

А с какви батерии са? И колко време издържат батериите?

# 461

Ей, варненки......Явно сте се издокарали за срещичката, но какви бедра видях....!!!

То щото отдалеко не ни се вижда целулита. И в частност моя, де..Да не обидя някой друг, че има целулит  Naughty

Ей Бубе, мога само да мечтая да имам крака като твоите, па макар и с целулит Hug
То се е видяло, че манекенски крака няма да имам, та отивам да си боядисвам косата, поне в главата да мязам на нещо Laughing

Мария голяма кръгла батерия от 1.5V. Издържа повече от седмица, нашата вибрация е постоянно включена, че с нея спи по-дълго. Купих 2 за 4,40лв

# 462

Да се отчета за мерки и теглилки от днес:

На 3 месеца без два дена, Рафаелчето е 6 кг и 65 см

# 463
  • Стара Загора

Да се отчета за мерки и теглилки от днес:

На 3 месеца без два дена, Рафаелчето е 6 кг и 65 см
Браво на Рафаелчето!

# 464
БУБА не му говоря български. езика ни в къщи е английски , баща му, баба му и дядо му са от америка. знаят иврит  и понеже е роден в израел очевидно го учим и на иврит. и така е с 2 стартови езика. не знам 3ти дали е добра идея. мои познати говориха на сина си на 3 езика и проговори чак на 3 годинки( сега е в 5ти клас ) и още не говори перфектно нито един от езиците. та за това .. в БГ ще ходи най-много за ваканция. я ходи , я не.. та този език отпадна...

за батериите    най-нормални от тези големите крагличките. дюрасел отначало ми издържаха 2 седмици денонощно вибриране(издържат 2но повече,вярно е)..а панасоник 1 седмица- не -денонощно Simple Smile това е ( време за реклама) хаха

Общи условия

Активация на акаунт