Американците! Американците! - Търсенето на незаплютите! - Тема 2

• 16 580
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • срещу двата комина :)))
Псолютно завиждат, Пуц.  Grinning

Благодаря сме, Муре! Чек да те черпавам с нещо- черпавHug
ех, Злате Hug златна си  Joy сега ако наминеш и в съседство да ме черпиш с Джеймс-чо цена няма да имаш  Mr. Green

# 571
  • в сърцето на един мъж...
Ааа, не, аз не завиждам, възмущавам се, че го е оставила да се занемари Crossing Arms Сори, ма на Клуни егн-то да не е по-малко, пък остарява кат катедрала милия, и брадат е красив. А Брад почна да ходи като кърпен циганин Close

# 572
Айде сега, Анджелина му е виновна, че не е седнала да му закърпи гащите.  Mr. Green А и той си ходеше така и като беше по-млад, но тогава точно защото беше млад му отиваше. А за дето няма гените за хубаво остаряване като на Клуни са виновни мама и тате Пит.

# 573
  • в сърцето на един мъж...
Абе Злате, тя ако е жена на място няма да го оставя да ходи с проскубаната брада, малко да го лъсне, да го накара да се обръсне, да се пооправи. Изобщо не говорим за кърпени гащи Wink

# 574
  • София
Ама и на мен не ми харесва как остарява Брад... имам чувството, че тя е махнала огледалата и просто не се виждат...

Между другото много малко от любимците ни в Холивуд в момента остаряват добре. Тия тунинги на повечето хич не им отиват и това, че имат опънати лица не е достатъчно... Примерите са мноооого.

# 575
аве Мила Кунис нечия ли е   newsm78 ако не, моя е  Mr. Green

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 16:01 от mu_ry

# 576
Точно тъй Злате! Пък и Брад като не иска сам да се лъсне, защо трябва някой друг да го лъска? Ай молА ви сА! Mr. Green

# 577
да взема да почерпя за РД-то на Хал Дрого или Конан

ракиено време си е вече  Mr. Green

# 578
  • Разпиляна във въображението
Аааа, Милааа, искам я. Проверявах я. Как така излезе американка? newsm78

Мноооого сладки

Анджелина Джоли имам чувството, че е като енергиен вампир.  Crossing Arms

# 579
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мила е родена в Украйна, никаква американка не е, и е горда с гражданството си Peace

# 580
ок, аз само питах  Peace

# 581
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен не ми пречи да ти я пишат, не я харесвам hahaha. Хем ще създадеш прецедент и ще поналазя някое и друго емигрантство Mr. Green

# 582
На мен не ми пречи да ти я пишат, не я харесвам hahaha. Хем ще създадеш прецедент и ще поналазя някое и друго емигрантство Mr. Green
ами хайде изкажете се, да знам дали да я плюя  Mr. Green

# 583
  • КиТ

Отляво надясно- Миранда, Саманта, Шарлот, Кари Rolling Eyes. Окепазиха и тази история, да ги ... и холивудците #Cussing out

Ох да се потреса и аз за тази новина ooooh! Селена Гомез,както винаги не може да бъде пропусната,тя кат оня Бийбър,на всякъде трябва цъфне ooooh! УжасТ Confused

Джой,Джой добре че поправи грешката да ни кажеш,че това е восъчна фигура,че щях да хвърля топа верно  Shocked Shocked Shocked,направо там са го окепазили,прилича на няква гротеска Sick Sick Sick Sick

Мури недей предизвиква нова война ша та замоля  hahaha hahaha hahaha Че Бейбито сама няма войска,как ша са справя  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 584
  • София
аз пък тоз Бийбър само съм го чувала..а веднъж и на снимка го видях... къде толкоз се вре, от какво е толкова известен...така и не разбрах, даже Ефрон съм гледала, ама тоз Джъстин нъцки.

А за брад Joy Joy Joy направо си отдъхнах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт