Американците! Американците! - Търсенето на незаплютите! - Тема 2

• 16 179
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Ænima/Albuquerque
А, може ли нещо за лека нощ?  Flutter

Искам да вметна, че ще гледкам Лео в "Shutter island" (again) и не мога да не отбележа отвратително безличната Мишел... ъъъ... Уилиамс.  Sick
Считай колко е невидима, че дори не си спомням, че въобще се подвизава във филма.

# 76
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За лека нощ не знам дали става, но за добре прекарана такава Wink

Мишел е добра актриса, аз я помня тук-там, но не я харесвам Rolling Eyes.

# 77
  • Ænima/Albuquerque
Хич никъде не я запомних, освен в онази злополучна Синя Валентинка.  Crossing Arms

Не ме направи щастлива с тая песен, отивам да се нервя на горепосочената особа и да спя после.
Добре, че има всичко на всичко - 10 минути екранно време.  Mr. Green

# 78
Лека ти нощ тогава Hug

# 79
  • Ænima/Albuquerque
Е, т'ва е!  Heart Eyes Hug

# 80
  • срещу двата комина :)))
ако може и Кристин Бауър да ми запишете, а  Joy
http://www.imdb.com/features/comic_con/2011/galleries/comiccon11 … ay_3-rm2390605568 ето я тук с татко й

# 81
  • София
Защо ли Том Круз ме дразни, не мога да си го обесня? Thinking

щото трябва гащите ти да стоят на място поне от един човек  Laughing

Мишел Уилямс през цялото време във Валентинката ми се искаше да я мацна с нещо тежко!

# 82
  • КиТ
Бейби прибери си хищните ръчички от Пол Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil,тя се била сетила първа,гледай преди 2 страници кво си писала Mr. Green

Хмм, ще видя, още не съм решила дали да го плюя. Grinning

Кво е това нещо,цяла орда имаш,ма не ти стигат  Crossing Arms

# 83
Знаех си, знаееех си hahaha. Войнаааа Mr. Green
Аз тъкмо си общувах на обяд с полския колега, краката ми още треперят Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 84
Егати якото, имаме си левъли!!! Гледах и аз Валентинката на път за морето...идеше ми да се хвърля отнекъде Confused Имам процедурен въпрос-като говорим за американци, говорим ли за латиноамериканци

# 85
Не, ще стане съвсем мазало Laughing

# 86
Искам да `дигна левъл, пък иначе нема с кво  Laughing Джой лекинко само ще те проверя за една дама, но отсега си ми ясна, че си я грабнала Hug

Edit: Джо-джо май не си я грабнала, но понеже мноу та либим ти я предлагам за поделяне. Гледах, четох-никой се е несетил за най-прекрасната от пресрасните:

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 13:46 от Valandin

# 87
Коя бе, мило Crazy?
 Красива песничка, сутринта ми беше разгонено, сега съм улюбена, какво ли ен правят поляците с чувствителната ми душа Blush

# 88
  • срещу двата комина :)))
и като съм почнала искам и Джейсън Момоа http://www.imdb.com/features/comic_con/2011/galleries/comiccon11 … ay_1-rm3948986112  Mr. Green

# 89
Ще я делим, Вал, като не се сетих по-рано Laughing. Ама толкова въздишки изроних по дамите от безкрайния ми списък, че за нея не се сетих...

Общи условия

Активация на акаунт