Много е смешна!
Ние още нямаме и не мога да видя дали се мъчи нещо да пробие, но пръстите са й все в устата и иска да си чеше венците, така че ще очакваме и ние 
След като се сварят добре, ги смачквам с водата, в която са вряли, тъй като не мога да изстискам кърма толкова голямо количество. Слагам, но малко....просто не мога да изцедя толкова
За момента нямам други домашни зеленчуци и смесвам домашния картоф с еднокомпонентни пюрета на Хипп и Бейбилав каквито има.....
- не знам....още в самото начало си бях решила, че ще е докато навърши 6 месеца, но сега не знам как да бъде. Ще видя как ще е и този месец, защото при нас кърменето не е от най-лесните...Даже бих казала, че нито бременността, нито раждането са ми били толкова проблемни и трудни, колкото кърменето....
Винаги съм си мислела, че слагаш бебока на гърдата и това е....Е да, при някои и повечето сигурно е така, но не и при нас....за съжаление...
След една дозичка панадолче, бебчо свали температурката и беше весел и жизнен цял ден.
В действителност щях да чакам още месец, но баща му ме сръга, че вече е готово детето и да не чета по книги, ми по него да се ориентирам...

Просто това не е за мен - трескавият съвременен живот ме е превърнал в тотален консуматор на готова продукция ...
В момента заспива или в количката, ако е в движение, или в кошарата с люлеене, или на гърда/ако е много изморена даже и не суче, само я захапва и заспива/. Вместо биба ползва лигавник-смуче си го и се унася, мрънкайки недоволно. 
Преди това се приспивахме в кошарата люляйки се, ако не се получи там - в шезлонга. 

Препоръчани теми