Кога се налага да се правите на недостъпни?

• 9 388
  • 41
  •   1
Отговори
Еми това е.
За жената ясно - да не кажат хората, ама как от първата среща и тн.
НО за мъжете?
Какво ги кара да се дърпат?

# 1
Интересно, вече повече от час - нито един отговор

# 2
Интересно, вече повече от час - нито един отговор
Еми не е като мойта тема. Изби рибата - повече от 700 отговора само за два месеца  Mr. Green
Недостъпен ли? Не че искам да си вдигам акциите, ама ми се е налагало да се правя не веднъж и два пъти на такъв. И въпреки това ми се уби о главата точно тая дет' много-много не ми се щеше. Не слуша ТШалга, мам*ц*та и  #Cussing out

# 3
Трябва ми време да вникна в тона на подфорума, за което ще ме извините.
Та в тая насока - нищо не разбрах.
Защо го правеше?

# 4
Ами щот' си личеше, че не е от мойта "парламентарна група". Имах известни подозрения, че ми хвърля погледи (апропо това ставаше няколко седмици поред на Ретро парти). После се стигна до разтопяване на ледовете, ама мина известно време. И така вече близо три години ще станат...
А в останалите случай, в които съм се правил на "кой съм аз", ситуацията беше подобна. Все метълки ми се въртяха около мене. Вече бях започнал да се чудя, аз глупав ли съм или съм тъп, та все еднакви ми се мотаят. Един път не дойде да се запознае с мен някое копие на Галена или Андреа  Mr. Green

# 5
  • волно калдъръмче
Все метълки ми се въртяха около мене. Вече бях започнал да се чудя, аз глупав ли съм или съм тъп, та все еднакви ми се мотаят.
На, видя ли! ОбъркАл си рейса, пич  Laughing

# 6
 Joy
Да си недостъпен тогава, когато не те кефи дамата - е ясно.
На мен ми е интересно друго - много жени, макар да се к ефят или по-точно основно когато се кефят на някого - се правят на тежки, на трудни - да не си помисли аджеба онзи колко са лесни  Wink
Та в тая насока - това ми убягва при мъжете. Поводите, които ги карат да правят подобни игри ...

# 7
На, видя ли! ОбъркАл си рейса, пич  Laughing
Cry Cry Cry Cry
Много далече ме откара тоя рейс и късно за връщане

# 8
  • волно калдъръмче
Cry Cry Cry Cry
Много далече ме откара тоя рейс и късно за връщане
донт у край ту найт http://www.youtube.com/watch?v=CETTZpsYax4

# 9
Я, Вилико къде си пусна темичка!!!! Peace
Вилико..колкото по напредвам с годините, толкоз по достъпен ставам!!!! tooth
Ся сериозно...и друг път сме коментирали с теб точно този въпрос...и сега ще ти го кажа...мъжете сме странни птици, поне тези покрай мен са все ловци...демек и те като мен обичат да постигат целта си точно като преследват недостъпните мадами...но пък стане ли така че нас да преследват, автоматически мадамата изпада от класацията!!!!  Laughing
Защо се получава така ли...ми защото е най гот да консумираш дивеча дето си го гонил с месеци...услажда ни се така да се каже.
Но пък обратният вариант поне за мен си е направо неприемлив...вкуса се губи някъде по трасето...демек аз да се чувствам в ролята на жертвата, айде няма нужда..едва ли има шанс такава връзка..нещо като богомолката дето убива мъжкият екземпляр!!!! Mr. Green
Собственият улов е най сладък за консумация..все пак сме положили достатъчно сили и енергия...тъй че таквиз като мен не се виждат в ролята на жертва в нечия паяжина!!!!  Hug
Те така разсъждава един любител на риболова!!!! Mr. Green

# 10
А, значи докато си на лов - ако заек ти скочци в торбата - ей такъв охранен и красив - ще го пуснеш да избяга, за да гониш братовчед му - който се крие по дупките, само за да ти е трудно и сладко  Joy

# 11
  • волно калдъръмче
Защо се получава така ли...ми защото е най гот да консумираш дивеча дето си го гонил с месеци...услажда ни се
Петелът си мисли: -Дали не бягам прекалено бавно? А кокошката: -Дали не бягам прекалено бързо?
Типично по мъжки разсъждаваш, Соте! Ама съм сигурна, че и на теб са ти пускали стръв  Crazy Не сте баш ловците вие  Flutter

# 12
Типично по мъжки разсъждаваш, Соте! Ама съм сигурна, че и на теб са ти пускали стръв  Crazy Не сте баш ловците вие  Flutter

Всеки си знае цената Саморая...ако ти покажа пък какви ЛС -та са ми пуснали някои от съфорумките ..то не стръв, ами направо си е вид захранване  Mr. Green ...нека си мечтаят, ще им запазя дискретността!!!! Peace
Всеки си знае сам себе си...лично си казах позицията...губи се ефекта ...тръпката е различна...инак да ме преследва някоя.. съм напълно недостъпен...кат ида на реката сам си залагам стръвта за точно определена риба...пък тя рано или късно ще налапа стръвта...доказано...но пък да съм плячката за акулата в океана на живота...настръхнах чак!!!!  Laughing
Така съм и с жените откакто се помня... tooth

# 13
иНТЕРЕСНО ЗАЩО, НО НА ДУМИ И ЖЕНИТЕ ТОВА ЩЕ КАЖАТ - ТОГАВА ЧУДНО КАК СЕ ЗА СИЧАТ И СТАВАТ ДВОЙКИТЕ  Joy

# 14
Ще дам мнение по-късно!

Заглавието може би трябваше да е "Кога се правите на недостъпни?"  Peace
Защото налагането настъпва в един определен етап от живота /но и тогава не винаги е задължинелно да си налагаш/!

Общи условия

Активация на акаунт