Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 281
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Момичета ползвате ли ваучерите за фотоепилация през лятото, аз  много се чудя дали да отида, но от салона не ми казаха да не правя процедурите лятото Hug

# 241
Момичета ползвате ли ваучерите за фотоепилация през лятото, аз  много се чудя дали да отида, но от салона не ми казаха да не правя процедурите лятото Hug
Аз  Peace Интим и мишници  Mr. Green Не е проблем през лятото  Peace Все пак на евин плаж не е препоръчително да ходиш следващите 10-тина дни  Joy

# 242
  • София
Тъй като не съм експерт по суши, видях че хвалите Да_бар и може би ще си взема ваучер за там, но ми е далечко. А какво ще кажете за ресторант “Кабуки Чадо” - кв. Изток? Много покупки имат, но все пак кажете и вие...

Някъде по-назад питаха за неизползваните ваучери. Това изречение: "Можете да върнете закупения и неизползван ваучер ....дни след изтичане на офертата" не значи ли точно, че ще ви върнат парите?

# 243
  • софия
Кажете нещо за тортите от Колектива - http://bg.kolektiva.net/sofia/frenska-selska-torta.html - поръчах за понеделник, но понеже ще я носим на гости... та да не се изложим  Whistling Blush
ТОВА е френската селска! Само от Ефи поръчвам, когато ни се прияде. Само да те предупредя: няма много вид. В смисъл сметани, цветчета и т.н. финтифлюшки, но е много вкусна Peace (ей как ме е яд, че е свършила офертата)

Аз да питам:
Професионална фотосесия от фотограф Анелия Георгиева   Отзиви, впечатления?
Една приятелка ще ражда до седмици, имат си всичко и фотосесия на бебка е добър подарък, но ме притеснява дали фотографката е добра и сериозна. Спомням си недобри отзиви от подобна услуга, но друг беше фотографът?

Ензимен пилинг на лице в салон Дениз? След морето не е зле да отида да ми почистят лицето, но не мисля да го направя при който/където и да е Thinking

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 07:32 от zvanche

# 244
Снощи бяхме на вълча скара в О!Шипка в Борово - много вкусно, приятна градина, със сигурност ще отидем пак Peace

Преди време имаше оферта за подстригване в Beauty and Hair Studio на бул. Бъкстон, сега пак са пуснали - има ли някой с отзиви за услугите им?

Cuckoo, аз лично не съм пробвала този в Изток, но имаше много позитивни мнения за него в предишните теми.

# 245
  • София
Вчера бяха на лазерна епилация на интим в Мелоди/Далавера.бг - онази, за която ви проглуших ушите, че ми отменяха на часа на два пъти.  Crossing Arms Ако това го изключим (мен ми мина вече), всичко друго беше чудесно. Кабинетът (казвам кабинет, защото освен епилация, предлагат и психотерапия, техабилитация и т.н.) се намира в един стра блок срещу арката на Александровкса болница и поради тази причина вътре не е много лъскаво. Но е оборудвано много добре, бяха много любезни и най-важното  Grinning боля ме в пъти по-малко от Елоса.  Party Направиха ме за има-няма 5мин, лекарката беше много любезна, дадоха ми и талон за 50% отстъпка на следващите 3 процедури интим + 30% отстъпка за друга зона. Доволна.  Peace 8/10

# 246
  • София
 Laughing  Ще ме извините за спама (особено тези, които вече са виждали снимката), но тъй като почти всички обичате суши, ви черпя с едно пернишкоhahaha  И описанието под снимката за пернишки Бейлис не е за пренебрегване. hahaha

# 247
  • в 1001-та нощ
Кажете нещо за тортите от Колектива - http://bg.kolektiva.net/sofia/frenska-selska-torta.html - поръчах за понеделник, но понеже ще я носим на гости... та да не се изложим  Whistling Blush

И за протокола - искам ваучери за море на Арапя в "Корал"... за август, моля  Praynig Praynig Praynig

моята беше идеално опакована и с чудесен вкус  Peace

# 248
Някой има ли впечетления от тази оферта http://hito.bg/offers/view/offer/91   bouquet

# 249
Снощи бяхме на вълча скара в О!Шипка в Борово - много вкусно, приятна градина, със сигурност ще отидем пак Peace

Преди време имаше оферта за подстригване в Beauty and Hair Studio на бул. Бъкстон, сега пак са пуснали - има ли някой с отзиви за услугите им?

Cuckoo, аз лично не съм пробвала този в Изток, но имаше много позитивни мнения за него в предишните теми.

Мога да споделя мнение за Beauty and Hair Studio - страшно съм доволна от всичките им процедури! Въпреки че не съм от този квартал редовно ходя в салона за различни процедури - от антицелулитни и цялостни масажи, през подстригване, сешоар, прически до маникюр и педикюр. Персоналът е много любезен, разбират си от работата - и двете фризьорки са страшно добри и до сега един път не са ме разочаровали - уникално подстригват, а Бистра прави невероятни прически! Няма да съжаляваш, ако отидеш там Peace

# 250
Man_7_Utd, благодаря  bouquet

# 251
  • София
да ви попитам, някои имали отзиви за този бретон ?

# 252
  • София
За да не е само запис:

Мармо-10/10. Станаха ни любими! Всичко, което сме яли там, беше вкусно. Всъщност-без сушито.

Da Bar- 9/10. Много вкусно суши, но бих си поръчвала само за вкъщи. Самото ресторантче е много малко и мирише на риба.

# 253
ААААААААААААААААААААААА, ама до кога ще го изпускам това МАРМО  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Хем ми е под носа, хем собственика ми е съученик  ooooh! ooooh! ooooh! Моля, ако някой попадне на оферта да свирка  bowuu

# 254
"Мармо" колко оферти до сега са имали?
Първите ваучери от "Колектива" са валидни до вторник.
По стечение на обстоятелставата имам 2 - платих един, но от "Колектива" ми бяха пратили 2.
Звънях им да анулират единия, но първите няколко дни не успявах да се свържа (все пак не ми беше само това работата, ако бях настоятелна, сигурно щях да успея). След това  прочетох хубавите отзиви и помолих "Колектива" да задържа и втория, като го платих по банков път. Утре имаме повод и смятам да ги ползваме, дано и ние сме доволни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт