Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 164
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Абе и ти си права, аз си ги разпечатвах с друга цел, да не забравя какво съм накупувала и да се подсещам кога какво имам. Подредила съм си ги по дата на изтичане и сега дойде ред на този. Ако салона ми беше вдигнал, хич и нямаше да се сетя да пиша няколко дена преди изтичането на ваучера на "Слон". А ако беше изтекъл вече когато им пишех (няколко дена не можех да се свържа със салона), пък съвсем нямаше кой да ми обърне внимание сигурно. Сега ще прегледам всички ваучери от папката от всички сайтове с какви дати са там, че да няма нова изненада, както и при киното на Колектива.
Февруари месец си купих ваучер за хотел "Панорама" Сандански, които струваше 150 лева. Ползвахме го миналия месец, ми ако и там беше станало така, а там са си пари. Още веднъж казвам, че не е въпрос за сумата, а за принципа. Наистина ги разбирам, че 5 е под 8 и някой с маникюр може да не е уцелил клавиша, но аз имам ли вина за това? Дори и да са видели грешката веднага, е трябвало поне да видят, че има вече закупен ваучер, от кого е, и да ми пишат. Ако още тогава ми бяха обяснили изобщо нямаше да има проблеми.

# 526
  • София
Моля ,ако видите нощувка във Варна, да пишете !

Ето http://varnadeals.com/team.php?id=77&ehaconvid=d0Gn-lWXA-2E-pK6A7n5

Аз пък искам аквапарк, ама ако може да не е за уикендите. Peace

# 527
  • София-в сърцата на моите деца
Аз искам йога курс Laughing

# 528
  • София
Моля Ви за мнение и препоръки!
 В дилема съм кой да избера: СПА КЛУБ БОР**** или хотелски комплекс СВЕТИ СПАС*****???

Знам, че доста напред беше коментирано за оферти за хотели във Велинград, но...явно е много назад в темата, защото не откривам сега... (извинете ако съм пропуснала Simple Smile), а не си спомням и кой точно хотел беше обект на коментар Blush

Благодаря Ви и приятен уикенд!  bouquet

# 529
  • София
ИДАР 10/10
Чувствам си краката като нови. Струва ми се, че всички по улиците зяпат в моя педикюр с възхищение. Поне за един месец прибирам затворените обувки в килера.

# 530
  • София
 В дилема съм кой да избера: СПА КЛУБ БОР**** или хотелски комплекс СВЕТИ СПАС*****???

Знам, че доста напред беше коментирано за оферти за хотели във Велинград, но...явно е много назад в темата, защото не откривам сега... (извинете ако съм пропуснала Simple Smile), а не си спомням и кой точно хотел беше обект на коментар Blush

Някой преди може би 2-3 страници се оплака че офертата на Свети Спас не е съвсем читава. Уж нямали стаи за тези с ваучерите или нещо подобно беше.

# 531
  • София

Някой преди може би 2-3 страници се оплака че офертата на Свети Спас не е съвсем читава. Уж нямали стаи за тези с ваучерите или нещо подобно беше.

Места в комплекс Свети Спас има и то много- обадих се да питам (с ваучери), но ме интересува отзиви от някой, който ВЕЧЕ е посетил комплексите. Определено по тази оферта обаче намалението не е 50% както е обявено- справка: сайта на хотела. другата оферта на спа клуб Бор е с реална ненамалена цена, но...колебанието ми си остава коя от двете ???
Извинете ме... Blush

# 532
  • в града на вечния купон
Видях я тази оферта за Беклемето. Звучи интересно.
Аз не мисля да си правя планове изобщо, защото миналата година по време на тези празници хората бяха нахлузили дебели обувки и дрехи. Предната година пък бяхме на плажа. Crazy

Еееее, недей да ме отчайваш така де  Laughing Така съм се надъхала за прекрасно време   bouquet
виж в нета-има страшно лоши отзиви за хотела! аз се отказах.........

# 533
  • София

Петифурче, била съм и в двата като клиент (не с ваучери).
И двата са хубави, пък и двата комплекса са собственост на една и съща фирма. Тоест, това, което може би искаш да разбереш за разлики в обслужването - няма да има такива, защото мениджмънтът се осъществява централизирано.

Разликата обаче е в местоположението.
Бор е на хълма над Велинград,
а Св. Спас се пада мааалко извън града, но на мен поне мястото ми харесва повече, защото е до рекичката, Клептуза е наблизо,има горички и много мили пейзажи. Но е извън града.

Разлика има във вътрешната архитектура. Не съм гледала офертите, между които избираш. В Св. Спас са по-типизирани апартаментите и са по-малки. Докато в Бор са доста просторни. Особено ако е апартамент с една или две спални - страааашно са приятни (можеш при резервация да питаш, има ли свободен такъв с джакузи в него  Peace )

Разлика има и във СПА центровете им. В Св. Спас той е доста по-голям и мисля, с по-голямо разнообразие. В Бор е мъничък и ако има доста клиенти,може да се наложи да чакате за ред... пък и с ваучери... представям си. Но там басейнът е просторен (май два бяха).

Куцото в тези прекраааасни хотели е... обслужването. Което на моменти не струва и 1 звезда  #Cussing out  (СПА комплексите не влизат в тази критика,защото се държат от отделни фирми. Поне до скоро)
Има големи проблеми с обслужващия персонал във Велинград въобще. Нямат много работна ръка и тези, които идват да работят там явно хич не им пука как се отнасят с клиентите си, въпреки огромното желание на мениджърите. Говоря само за отношение, за бързина на обслужване и за коректно информиране - да подчертая. Иначе - продукти, чистене, всички услуги са си на ниво  Peace

Но ако ще ги посещаваш, не трябва да се връзваш на персонала  Mr. Green За тях няма ваучери, не-ваучери, просто са си такива. Често.

Sash, ха честити нови ноктенца  Hug
Ама ти както преди седмица беше сефте с 1 ваучер, така май започна да правиш ваучер-маратон  Laughing

# 534
Здравейте,
Искам да споделя лошото си  впечетление от йонна детксикация в салон Мадейра. Салончето е много малко и бих казала мръсно. Имах чувството че персонала не надвишаваше 17 годишни.
Тъй като за пръв път си правя процедурата попитах да ми се обясни, вместо отва ми дадоха 1 книжка да си чета. В книжката пише че 1 курс включва 15 процедури, но това никой не ми каза в салона.
Също така като попитах водата някога става ли по чиста ми направиха една физиономия...ама била де, малко по чиста оставала след 5-та процедура.... #Crazy
Очаквах да попадна на мястото от клипчето в обявата, но уви не....

Не съм доволна. Оценка 3/10

# 535
Явно при йонната детоксикация подходът е един и същ във всички студия - дават ти книжка и можеш да се образоваш. Аз ходих в Дити и ситуацията беше аналогична. Направих 5 и спрях, защото не се чувствах добре - дали от детоксикацията, дали от жегата, е мога да кажа, но определено не бях тонизирана.

# 536
  • София
Ама ти както преди седмица беше сефте с 1 ваучер, така май започна да правиш ваучер-маратон  Laughing

smile3508 Да, заразена съм.

Днес мъжете ми бяха на автомивката на 4-ти км, не съм имала време да ги разпитам дали са доволни от обслужването, но като виждам резултата - добре е. Докато бяха там се чухме по телефона - синът ми играл шах с единия юнак от автомивката. Явно пичове са  Sunglasses

А като чета, че обсъждате Велинград - ние утре заминаваме там с оферта от Колектива в хотел Астра. Впечатлението ми от разговорите по телефона за резервацията беше много добро. Едно любезно момиче ни предложи няколко варианта на настаняване (след консултация с шефа, разбира се), от които да изберем този, който най ни допада, тъй като сме с деца и ще доплащаме на рецепция. Във всеки случай - любезни. Дано да са такива и когато пристигнем там. Ще се отчета.

# 537
  • София
Аз да дам отзиви за два ваучера:

Почистване на лице + терапия за лице по избор, според типа кожа + грижа за околоочния контур и контура около устните за 20 лв/Задружно - Салончето е много приятно, помещава се в хотел в Гео Милев. Персоналът е много любезен, изпозват френска козметика Алголожи, козметичката обесняваше всяка стъпка. Като цяло съм много доволна, но имаше стъпки от почистването, които бяха непознати и странни за мен.  newsm78 Първо ми свали грима с млако, след която последва вапозон, по време на който ми прави ексфолиация и (забележете) - не изми или почисти ексфолианта, а така започна да ми стиска комедоните!  Shocked Странно беше, че това което използваше за почистване не бяха марлички, а някакви мокри кърпички или подобни. Thinking Иначе почистването беше направо безболезно.  Party Направи ми терапията за очен и устен  Laughing контур  - втриване на серум с ултразвук. След което липсваше дарсонвал (жалко, обожавам миризмата му  Tired) , последва втриване на серум на цялото лице и маска с мед. Тук дойде единственото неприятно - по време на действието на маската, козметичката не спря да ми хвали агресивно козметиката, с която работи и на няколко пъти ми обясни, че прилагат комплекти за вкъщи.  Naughty То ясно, че трябва да ги изрекламира, ама можеше по-нежно, някак. Е няма да си взема, най-вече на инат!  Laughing След маската завършихме с крем. За почистване на вежди не обели и дума. Накрая ми дадоха мостра и талон за 15% отстъпка. Аз съм много доволна, цялото преживяване беше много приятно (оставяме настрана опита за агресивна продажба), лицето ми изглежда и се чувства прекрасно.  Heart Eyes Бих повторила и без ваучер! 9/10

Плитка в салон Магама /Офертомат - Момчето ми направи страхотна плитка, тип диадема за няма 10 минути! Беше много любезен и ми говореше на "Вие" през цялото време.  Rolling Eyes Дадоха ми талон за 50% намаление за 5 посещения. Спечелена съм!  Heart Eyes 10/10

# 538
И от мен положителен отзив за плитката от Магама:))   Peace Peace
По-късно ще кача снимка:)

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 18:07 от radi86

# 539
Момичета, заинтригувахте ме с тези плитки. Дайте снимки как са ви направили Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт