Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 252
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Отзиви за хотел Лира - Слънчев бряг...Има ли някой дето е бил там това лято, с офертата на Колектива?

# 541
Здравейте,
Искам да споделя лошото си  впечетление от йонна детксикация в салон Мадейра. Салончето е много малко и бих казала мръсно. Имах чувството че персонала не надвишаваше 17 годишни.
Тъй като за пръв път си правя процедурата попитах да ми се обясни, вместо отва ми дадоха 1 книжка да си чета. В книжката пише че 1 курс включва 15 процедури, но това никой не ми каза в салона.
Също така като попитах водата някога става ли по чиста ми направиха една физиономия...ама била де, малко по чиста оставала след 5-та процедура.... #Crazy
Очаквах да попадна на мястото от клипчето в обявата, но уви не....

Не съм доволна. Оценка 3/10

Да добавя - накрая ми дадоха да си забърша краката със салфетка и мокри кърпи

# 542
Ходихме в Soup House и на двамата не ни хареса-супите не бяха лоши,но си личеше, че е пестено от продукти даже ми приличаха на готовите супи,крутоните бяха поизгорели.
Салата също нищо особено избираш си от салатен бар,който е доста ограничен-основно 6-7 вида зеленчуци,сирене,кашкавал и риба тон.
И сладоледа от Алфредо не ни хареса твърде-сложили само няколко видя докато в Мола са много и има по-хубави от избраните за сладкарницата на витошка.

# 543
http://varnadeals.com/team.php?id=83  Shocked да го носиш на плажа  #Crazy

# 544
  • Sofia
Аз пък си мислех, че не съм консервативна, но ....  ooooh!

# 545
Kashmir,Radi86 и аз имам 2 ваучера за плитка в Magama,интересува ме показват ли ви каталог с различни видове плитки да си изберете защото аз не знам примерно на моята коса каква може да се направи? ще се радвам да споделите след това и колко е издържала   Simple Smile

# 546
Kashmir,Radi86 и аз имам 2 ваучера за плитка в Magama,интересува ме показват ли ви каталог с различни видове плитки да си изберете защото аз не знам примерно на моята коса каква може да се направи? ще се радвам да споделите след това и колко е издържала   Simple Smile

Нямат каталог,но можеш да си занесеш снимка. Следващия път така смятам да напрявя.
На мен ми каза,че ще издържи няколко дни,но си зависи от мен главно как ще си я пазя. Сложи ми вакса по време на вплитането..

# 547
За тази оферта се чудя, защо след като е за 17.50лв., при подаване на заявка излизат 35лева. newsm78

http://grabo.bg/sofia/smiana-na-dvigatelno-maslo-i-filtri-diagno … -za-1750lv-0q478b

rosalina, в Промосделка има безплатен ваучер за смяна на масло --> http://promosdelka.com/100-otstapka-za-smqna-na-maslo-na-dvigate … dova-chast-1itffv
Еее това не е истина! Аз си взех офертата от Грабо, а от тук разбирам, че е имало безплатна за почти същите услуги!!! Бясна съм и съм крайно разочарована от Всичкиоферти!!! Това беше сайта, който следях до сега, като си мислех, че ми дава актуална информация за всички оферти от сайтовете... Но не! Помислих си, че явно не съм догледала и съм пропуснала офертата за безплатната смяна, но тя просто ЛИПСВА!!!
Обръщам се към ВСИЧКИОФЕРТИ - вземете си актуализирайте сайта, защото заради вас хвърлих 17,50лв на вятъра!!! Ако ще трябва да следим и всички сайтове, които събират офертите, за да не изпуснем нещо, къде отива удобството им? Мен ме изгубихте като потребител, но поне си запазете останалите!

# 548
  • Beyond the Frontiers
Внимавайте с ваучерите за почивки http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=601711.0

# 549

ОМГ.  Shocked

Тая оферта толкова време седя на сайта и се чудех как може хората да си я купуват, много скъпа ми се видя. А то каква била работата. Много съмнителни им бяха условията, но не съм очаквала, че може да е чак такова нещо и то в един от "реномираните" сайтове за групово пазаруване.

Може да сте сигурни, че това ще се появи по телевизията. Много журналисти следят този форум, а и опарените хора 100% вече са се свързали с някоя телевизия. Очаквайте голямо мазало.

# 550
Търся си оферта за кичури с фолио. Единствената, която откривам е в студио SD. Малко ми е далече, но да речем, че ще се прежаля да мина половината град, обаче нещо не откривам никакви отзиви за това студио. Може ли някой да помогне, моля  Praynig

# 551
  • София

#Crazy Ужассс!
Стискам палци по-бързо да се наредят нещата  Praynig
Грабо все пак е един от големите сайтове и вярвам,че няма да изостави потребителите си в беда.
Още повече, че дамата пише - обещали са връщане на парите.
Но наистина, това е един знак, че трябва да внимаваме със сделките за по-големи суми... а също откъде ги купуваме.

Аз досега много се ядосвах, че така и не успях да попътувам с ваучер: всичко,което си харесвах не ми позволяваше да направя резервация в искан от мен период... А каръкът беше пълен, когато си взехме чартърни билети до Испания от РайанЕър, пък след седмица-две те взеха, че ни върнаха парите - отменили полетите си до това летище  Confused
Та си пътувахме самосиндикално, добре, че сме печени  Mr. Green
Явно така било писано...

# 552
Галактик, благодаря ти за линка.

MammaMiaa, и като ги дадат по ТВ, какво? Колко хора ги хванаха, но те просто си отвориха нова агенция и си продължават в същия дух? Разчитат на дупките в съдебната система и са си доста добре, аз съм сигурна. Галактик, поправи ме, ако не е така.

Много съжалявам за измамените хора. Sad

# 553
Галактик, благодаря ти за линка.

MammaMiaa, и като ги дадат по ТВ, какво? Колко хора ги хванаха, но те просто си отвориха нова агенция и си продължават в същия дух? Разчитат на дупките в съдебната система и са си доста добре, аз съм сигурна. Галактик, поправи ме, ако не е така.

Много съжалявам за измамените хора. Sad

Това е друг въпрос вече и говори ужасно зле не само за съдебната ни система, но и за нас като държава.

Аз имах предвид обаче, че случая ще излезе наяве и основния удар ще е върху този тип бизнес като цяло. Даже не знам дали въобще ще се спомене конкретно името на Грабо, но сайтовете за групово пазаруване ще отнесат звучен шамар.

Сори за офтопика. Peace

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 22:34 от MammaMiaa

# 554
  • София
Присъединявам към призива за своевременно актуализиране на сборните сайтове с оферти. Най-редовно ми се случва да цъкам изтекли предложения, особено през уикенда. Този проблем го има при vsichkioferti.bg, които ползвам най-често, а сега го установих и при hipopotuk.com. Веднага давам пример- ето тази оферта вече не съществува. Naughty Да не говорим, че за редица добри предложения съм научавала от тази тема, а липсват в сборните сайтове. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт