Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 147
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
radi86 благодаря   bouquet

# 586
  • софия
Момичета, ще ходя на фотоепилация в "Милано" и имам спомен, в началото коментирахте, че бенките трябва да бъдат мазани с нещо? Моля, кажете за какво да внимавам и да разчитам ли, че в салона ще го направят без да има нужда аз да казвам?

# 587
Така... и аз да се оплача. Имам 2 ваучера за маникюр в студио "Пепина" по тази оферта: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=282
Обаждам се в петък да си запазя час за 12.08 и оттам ми казват, че не може за този ден. И аз питам пълен ли е, с цел да видя дали има свободни други часове за този ден и тя ми казва, да си избера ден след 15.08  #Crazy А на ваучера пише от 19.07 до 30.08 без прекъсване. Ами че аз на 13.08 заминавам и съм длъжна да се съобразя, че не можело тази седмица при положение, че на ваучера няма прекъсване  Crossing Arms И ето един пример как губят не един, ами двама постоянни клиенти, защото с майка ми си търсим нашето място за маникюр, а там дори и да ми хареса няма да отида повече заради това отношение на маникюристката. Разбирам, че сигурно излиза отпуска, но все пак като човек да каже, а не директно "след 15.08". Все пак аз съм клиент и нали точно затова се прави въпросния трик с тези оферти - да се популяризира салона и да набере постоянни клиенти  newsm78

А някой да е виждал оферти за Созопол и Несебър за двама. Аз следя от 2 седмици много внимателно, но не мога да намеря  Tired Ако някой види да каже  Wink Може и на ЛС

# 588
  • София
Пак са пуснали ваучери за хотел Тихов дол. Някой го беше яд, че е изпуснал.

# 589
  • София
А някой да е виждал оферти за Созопол и Несебър за двама. Аз следя от 2 седмици много внимателно, но не мога да намеря  Tired Ако някой види да каже  Wink Може и на ЛС

Несебър, но не знам колко е изгодно.

Събота и неделя бяхме в Бел Ами и Morgana Pizza & Restaurant  с  пица и спагети. И двете места ни харесаха.

# 590
  • в града на вечния купон
мерси ! взех си два, но все още мисля....

за Пепина в Дианабад-и аз мислех да си взема, но след таква отношение НЕ!

Тази събота си ползвах последно ваучера за хотел Морени Витоша пооферта на пиперки-доволна съм от отношението на персонала, кухнята е на ниво, но хотела е голяма мизерия.........

# 591
Здравейте, имаше някаква оферта мисля за Банско като освен нощувката имаше включено АТV, обаче не мога да я намеря, ако някой си спомня ще съм ви много благодарна   bouquet

За Караджа турс аз съм разочарована от автобустите, свкърите пътуваха и те с тях същата работа. Седалките твърди и неудобни, при най малкото отпускане на седалката смачкваш коленете на седящия зад теб. Та пътувахме около 12 часа ли там колко беше не помня вече, ама бяхме като наказани на тия седалки  Rolling Eyes

Ами аз автобус с меки седалки и такъв, при който като си отпуснеш седалката, не притесняваш този, който седи зад теб не съм виждала. Всички са тесни.

# 592
  • София
За Беклемето още се чудя, заради природата искам да отида точно там. Интересува ме в хотела да е чисто и да има топла вода, така или иначе само ще спим там за няколко часа. Из нета чета, ама там се носят някакви велики претенции  Laughing Не отивам на почивка, за да си стоя в хотела  Laughing
Mъжът ми води децата в хотел Беклемето през юни. Не беше особено доволен, а той не е от претенциозните. Имало и някакви ученици или абитуриенти в хотела, които си правили дискотеки до посред нощ. Храната не била кой знае какво и са ходили да ядат в съседния хотел Виа Траяна, който е много по-добър. Иначе те бяха доволни от пътуването, защото на Беклемето има разни забавления - висящи дървени мостчета, стрелба по мишени, бънджи май и т.н.

# 593
За Беклемето още се чудя, заради природата искам да отида точно там. Интересува ме в хотела да е чисто и да има топла вода, така или иначе само ще спим там за няколко часа. Из нета чета, ама там се носят някакви велики претенции  Laughing Не отивам на почивка, за да си стоя в хотела  Laughing
Mъжът ми води децата в хотел Беклемето през юни. Не беше особено доволен, а той не е от претенциозните. Имало и някакви ученици или абитуриенти в хотела, които си правили дискотеки до посред нощ. Храната не била кой знае какво и са ходили да ядат в съседния хотел Виа Траяна, който е много по-добър. Иначе те бяха доволни от пътуването, защото на Беклемето има разни забавления - висящи дървени мостчета, стрелба по мишени, бънджи май и т.н.

Много благодаря за информацията   bouquet
Явно мястото ще остане същото, само ще сменя хотела  Simple Smile

# 594
мерси ! взех си два, но все още мисля....

за Пепина в Дианабад-и аз мислех да си взема, но след таква отношение НЕ!

За Пепина и аз съм недоволна, още преди да купя ваучер звънях, защото исках определени дати. Е, 3 дни никой не ми вдигна телефона ...

# 595
  • София
Явно на мен не ми върви. Кажете вашето мнение какво включва втори вариант на офертата:
http://www.lapni.bg/offer/659/ЗА-ВАС-ДАМИ-Спа-Маникюр-с-O.P.I.-LCN-и-10-декорации-с-акрилни-бои-или-Френски-маникюр-Подарък-в-салон-за-красота-Нита-само-за-15-лв
Докато не са го поправили слагам копирано заглавие на вариант 2: Вариант 2: Френски маникюр и педикюр + арома пилинг маска на ръцете и ноктите
Според вас включва ли педикюр или аз съм ненормална?
Тъкмо се оправиха нещата със слона, сега това  Crossing Arms
Определено вече ще се позамислям като купувам ваучери, съветвам ви и вие да го направите. Вярно е, че докато не се случи на някой от вас всеки си мисли, че на него няма да се случи, ама 2 ваучера за 1 седмица ми дойдоха много. Жената от салона ми твърди, че аз и по цената бих могла да се сетя, че не може да включва педикюр. Да бе, да. Къде се е видяло френски маникюр за 40 лв, защото според тях няма педикюр и лакирането на ноктите на краката е подарък. Че то на центъра в реномираните салони няма такива цени, камо ли в Люлин. Прекалиха вече.

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 14:26 от 450

# 596
  • София-Младост
Явно на мен не ми върви. Кажете вашето мнение какво включва втори вариант на офертата:
http://www.lapni.bg/offer/659/ЗА-ВАС-ДАМИ-Спа-Маникюр-с-O.P.I.-LCN-и-10-декорации-с-акрилни-бои-или-Френски-маникюр-Подарък-в-салон-за-красота-Нита-само-за-15-лв
Докато не са го поправили слагам копирано заглавие на вариант 2: Вариант 2: Френски маникюр и педикюр + арома пилинг маска на ръцете и ноктите
Според вас включва ли педикюр или аз съм ненормална?
Тъкмо се оправиха нещата със слона, сега това  Crossing Arms
Според написаното би следвало да влиза, че и подарък...лак в същия цвят на краката;)
Аз бих се обадила да попитам, за да ти е сигурно.
Четейки го обаче за пети път, май тези под педикюр разбират лакирането на краката.

# 597
  • София

Много благодаря за информацията   bouquet
Явно мястото ще остане същото, само ще сменя хотела  Simple Smile

Погледни хотел Сима. Ние бяхме там миналата година за три дни и съм много доволна, а наши познати бяха в хотел Беклемето и бяха ужасно разочаровани. Като цяло старичка база, мръсничък басейн и студен при това.

# 598
  • София
Ето какво ми отговориха:
Извиняваме се за недоразумението, но във Вариант 2 има допусната техническа грешка. Заглавието му е френски маникюр и педикюр, но долу в описанието никъде не е упоменат  педикюра. Съответно тази допусната от нас техническа грешка не е подвеждаща , защото дори когато си закупите ваучера неговото описание не е + педикюр , а и също така го няма долу .
Извинете за неудобството !

С уважение, Екипът на Lapni.bg
Долу не пише кои нокътни плочки се оформят, и че са само тези на ръцете. Обадих се днес да си запиша час и ме центроваха, че те ваучер с маникюр и педикюр не са пускали и да се оправям със сайта. Както е видно и сайта не са виновни. Изобщо не ми се стори съмнителна офертатата, за да се обаждам преди да закупя ваучера на салона да питам. Все пак първоначална цена от 40 лв, дори и не ми е минало през ум, че може да е само маникюр.

# 599
Цитат

White tulip, много благодаря! Първия път изпуснах офертата, замотах се нещо. Направи ми впечатление,
че не баха купени мног оваучери, въпреки, че тук обсъждахме много колко е изгодно.
Този път ще се възползвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт