"Майчин дом"- Варна тема 5

• 88 712
  • 937
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Кога се прави този тест?

В деня на самото секцио.

# 721
  • Варна
Кога се прави този тест?

В деня на самото секцио.
На мен ми бяха казали, че се прави предния ден.Но понеже бях планувана за понеделник в 8.30/ първото планово за деня/, ми го направиха в събота.

# 722
  • Варна
Благодаря ви за отговорите. На моменти ме обхващат едни притеснения .... Въпреки, че би трябвало процедурите да са стандартни.

# 723
  • Варна
Не се притеснявай, процедурите наистина са стандартни. Всичко ще мине безпроблемно, а и си в добри ръце.

# 724
Здравейте.
Някой има ли информация колко струва ФМ+БХС при д-р М.Яков?Разгледах сайта ,но нещо не открих каква е цената.Ако имате повече информация как точно протича прегледа и дали сте останали доволни за мен ще е удоволствие да прочета.Когато преди близо 7 години ходих на прегледи и раждах там не знаех за такива изследвания и не съм ги правила.

Весели празници,момичета!   bouquet

# 725
Здравейте.
Някой има ли информация колко струва ФМ+БХС при д-р М.Яков?

Обади се на регистратура и ще ти кажат. По спомен са нещо от рода на 115 лв двете. Peace

# 726
А някой може ли да ми препоръча добър педиатър в Майчин дом Варна?
И как точно става записването, необходими ли са направления?
Ще съм много благодарна да споделите, че почти не ми остана време до раждането и трябва да съм наясно с това как стоят нещата при назначаване на педиатър.

# 727
С две ръце за д-р Юдова, но тя не работи със здравна каса, а има платен пакет. Д-р Хариева работи по здравна каса, но не е личен лекар. Работи с една лична в медицински център Юг (мисля че така се казваше- зад ВИНС-а е)- оправят направленията помежду си и не ти се налага да ходиш всеки път при личната. При нея ходиш само за ваксините.  Peace Д-р Драганова работи по същия начин, но с друг личен лекар. Не знам кой. Нямам мнение за Хариева и Драганова. За д-р Димова също нищо не знам. Успех и леко раждане  Peace

# 728
Pampers благодаря за отговора.Звънях,но за момента няма никой на регистратурата и телефоните са пренасочени в отделението и не могат да ми дадат никаква информация,а и час не мога да си запиша. Simple Smile
Ако си ходила би ли споделила при кой си била и дали си доволна?Колко време трае процедурата?( ще ходя заедно с малкия ми мъж и не знам дали ще издържи да ме чака)  Party

# 729
С две ръце за д-р Юдова, но тя не работи със здравна каса, а има платен пакет. Д-р Хариева работи по здравна каса, но не е личен лекар. Работи с една лична в медицински център Юг (мисля че така се казваше- зад ВИНС-а е)- оправят направленията помежду си и не ти се налага да ходиш всеки път при личната. При нея ходиш само за ваксините.  Peace Д-р Драганова работи по същия начин, но с друг личен лекар. Не знам кой. Нямам мнение за Хариева и Драганова. За д-р Димова също нищо не знам. Успех и леко раждане  Peace
Благодаря за отговора. И мен една позната ме насочи към Юдова. Платения пакет ще излезе около 480 лв. общо за цялата година и се чудя дали да не използвам него. В крайна сметка за цяла година не е чак толкова много.

# 730
Vallens Ние сме при д-р Хариева и съм изключително доволна. Препоръчвам я искрено. Работи със здравна каса като се води педиатър на детето, а личния лекар е д-р Георгиева (мед.ц-ър Юг) точно както е описала **Elly** ние не се занимаваме с направления и т.н., те си ги оправят без да ни занимават. При Георгиева (личната) ходим само за ваксини и веднъж когато Хариева беше в отпуска, а малката с хрема я прегледа тя (много мила и внимателна). Ако имаш други въпроси може да ми пишеш и на лични, че тук темата май е по-скоро за раждане в Майчин Дом Simple Smile

# 731
Ок, мерси за инфото момичета. Ще видя на място в чий график ще мога да се вмъкна.  Hug

# 732
А някой може ли да ми препоръча добър педиатър в Майчин дом Варна?
Щерката е при Димова.Тук има доста противоречиви мнения за нея,има и крайно недоволни,но ние сме от доволните,поне засега.Избягва да дава АБ.Досега първо пробва нещо безобидно като хомеопатия,ако не мине от нея включва нещо друго,но пак гледа да е щадящо за детето.Досега само веднъж даде АБ,но малката беше с 38,5 градуса температура,огнено гърло и т.н,не се беше  повлияла от предходното лечение...Жената се скъса да се извинява и да обяснява защо трябва да даде АБ...Иначе твърдо го избягва.Сега разбира се ще се изкажат и недовоните Wink Laughing

# 733
  • Варна
Ще се изкажем, няма как - при нас много се изложи...

Аз съм от недоволните от тази Димова в МД/ има и друга Димова в др. болница/.
Въпросната Димова реши на око, че дъщеря ми няма бебешка жълтеница - без никакви изследвания, които пък се оказаха задължителни.Благодарение на нея изкарахме 3 кошмарни дни в интензивно отделение, заради много високи стойности на билирубина.То и бебето беше очеИзвадно жълто, ама "нищо ѝ нямало и нямала жълтеница" ooooh! И общо 7 дни прекарахме в болница, на системи почти постоянно, в кувиоз....Наложи се и кр. плазма да ни влеят.Понеже "нищо ни нямало"!
Аз всъщност май писах по-назад в тази тема, но пак ще си кажа.Тази Димова беше санкционирана тогава след мое оплакване в МД.Сега не ги знам как процедират, но си имайте едно на ум за тази лекарка.
Според нея нямало и да мога да кърмя, пак така на око прецени... Mr. Green

# 734
Явно не те е харесала WinkШегувам се Blush Peace Мен не само ме окуражи че ще кърмя,но и прати една сестра да ми купи хомеопатични гранулки за отпушване на млечните канали защото гърдите ми се бяха подули без да тече кърма и постоянно минаваше да види как е положението..Даваше ми съвети,помагаше ми,лично ми носеше бебето...Мен пък явно ме е харесала,зная ли.При нас видя пожълтяване,след изписване и пооранжевяването го видя...Пак даваше съвети.mmilityy ,много кофти че при вас нещата са били коренно различни.Аз бях добре обгрижвана от нея,както и бебето ми.

Общи условия

Активация на акаунт