Аз също искам да благодаря на Вероники за гостоприемството в кооператива, който е прекрасен. Децата се чувстваха много добре, Ники през цялото време се занимаваше основно с играчките (той си играе сам основно и все още няма нужда много много от компания), с Калин делиха известно време едни и същи играчки (явно се харесаха
и имат еднакви вкусове), Гого си игра много хубаво с Ники на Вероники и като цяло не ми се налагаше да ходя след тях и да ги наставлявам, което е голямо облекчение за мен (понеже много противоречи на желанието ми да ги отглеждам като самостоятелни човечета Всички дечица са страшно пораснали и са много самостоятелни. Боби на Васида е направо като 4-годишно дете, толкова голям и разумен изглежда. Дамите ни са прекрасни и бяха много много красиви - Стела, Елия, Мария, Рая... (пропускам ли някой?). А мъжете нещо не им обръщаха много много внимание май
Тео на Вероники говори толкова добре, че чак на Гого му направи впечатление и ми обясняваше после в колата колко хубаво бил говорел и даже Р казвал
Моите момчета бяха много доволни и в колата само ми повтаряха колко хубаво парти било и какви чудесни книжки получили и като лягаха почти се сбиха чия книжка първо да се чете

Имам снимки, но не съм ги свалила още, ще пусна линк като се организирам да кача...

Колко са пораснали малките сладури, играят , говорят, веселят се...всички се впечатлиха от дядо Коледа и чинно си чакаха ред за подаръци
Дядо Коледа и Цнежанка също бяха впечатляващи, разбира се на нас ни хареса най-вече щурата Снежанка, как не се спря два часа , не знам. Ама ние с еприбрахме към 8 и в 9 вече спахме непробудно до 9 на другата сутрин / закъснях и за работа/ - и за мен вълнението беше голямо, а радостта от това да видиш щастието и блясъка на щастието в очите на толкова деца направо неописуема
Всички сладури много са пораснали, толкова добри дечица са...няма да ги изброявам поименно, но ми изпълниха сърцето и душата. Бях толкова въодушевена и впечатлена от децата, че не успях да обърна много внимание на майките
Чакам с нетърпение следващата среща!
една потребителка от английската тема ни кле, мен и ще две мацки. Много я ядосах ме явно, защото казахме че ни е добре в Англия а тя е от сто години и още не и харесва. Каза че аз съм щяла да рева като в началото, едното момиче че ще и се обърнат нещата на 180 градуса (демек ще загуби всичко, а третото че понеже летяла на високо, много щяло да я боли защото ще падне от високо