Коледа наближава и Мартенчето нетърпеливо става!

• 39 938
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Зеленко, стиснати палци и от мен, дано всичко да е наред! Разбирам тревогата ти за малкия буболец, мъчно е да оставиш детенце за първи път самичко....

Аз също искам да благодаря на Вероники за гостоприемството в кооператива, който е прекрасен. Децата се чувстваха много добре, Ники през цялото време се занимаваше основно с играчките (той си играе сам основно и все още няма нужда много много от компания), с Калин делиха известно време едни и същи играчки (явно се харесаха Simple Smile и имат еднакви вкусове), Гого си игра много хубаво с Ники на Вероники и като цяло не ми се налагаше да ходя след тях и да ги наставлявам, което е голямо облекчение за мен (понеже много противоречи на желанието ми да ги отглеждам като самостоятелни човечета Mr. Green).

Всички дечица са страшно пораснали и са много самостоятелни. Боби на Васида е направо като 4-годишно дете, толкова голям и разумен изглежда. Дамите ни са прекрасни и бяха много много красиви - Стела, Елия, Мария, Рая... (пропускам ли някой?). А мъжете нещо не им обръщаха много много внимание май Simple Smile Тео на Вероники говори толкова добре, че чак на Гого му направи впечатление и ми обясняваше после в колата колко хубаво бил говорел и даже Р казвал Simple Smile

Моите момчета бяха много доволни и в колата само ми повтаряха колко хубаво парти било и какви чудесни книжки получили и като лягаха почти се сбиха чия книжка първо да се чете Simple Smile

Имам снимки, но не съм ги свалила още, ще пусна линк като се организирам да кача...

# 586
  • София
Зеленко,  fingerscrossed
Дано всичко е наред!

# 587
  • София
Привет от болницата. Добре съм сравнително. Буболец дотук се погажда прекрасно с баба и дядо така че съм спокойна. От утре ми почват изследвания всякакви и една кофа консултации с разни лекари. Днес основно бебето гледаха, а на мен - система и лекарства Та, добре съм, че и нет намери мама ми начин да осигури. Като мога, ще се включвам. Благодаря ви за подкрепата, до тук сякаш добре, да видим. От стаята, където сме 5 жени, 4 сме за кръвно "прибрани", явно е доста често срещано... 

# 588
  • София
Зеленко, миличка, аз одеве ти звънях да ви чуя само, а сега влизам тук и разбирам каква била работата... Искрено се моля всичко да е наред и се радвам много, че сте по-добре, както и че Калинката се погажда прекрасно с баба и дядо (не че съм се съмнявала де). Стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред!!!!
И аз да изкажа благодарности за Коледното парти - било е чудесно, преди малко гледах записа и много се забавлявах. Всички дечица са прекрасни, а Стеличка много развълнувано ми разказваше подробности от партито, като предимно ми говореше за бате Ники Simple Smile)))) Вероничка, Окич и останалите момичета, от сърце благодарим за организацията - братовчедка ми каза, че било много забавно и са изкарали чудесно. Като ми изпрати снимките, ще ги споделя с вас.
Честит Никулден - от сърце желая на прекрасните ни именници да са живи и здрави и много щастливи, специални сърдечни поздрави за Ники на Вероничка, Ники на СЗА, Никола на Тони, Никол на Никита, Нинчето - сигурна съм, че ще пропусна някой, затова спирам с изреждането поименно. Весел ви празник, милички, много хубаво да си изкарате!

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 20:59 от rossykv

# 589
  • София
здравейте, мими момичета!

за честитя  именния ден на малки и големи! да сте живи и здрави, и много усмихнати

благородно ви завиждам за партито

# 590
Честит Никулден на малки и големи Никовци, Никита и Николинки! Да са ни живи и здрави и да им се радваме дълго. И аз веднага се сетих за малкия чаровник на Тони, за бате Ники и за Никола, но и Нинчетата май празниват днес!? Всички да са здрави и късметлии!
Аз днес готвих амур и няма как, но който е готвил риба с люспи, да задели една люспичка и за нас, че да се видим с пари най-накрая! Наздраве на всички!

# 591
Тежко тежко парти беше Mr. Green
Боби още разказва за Снежанка...Благодарности за топлото и уютно гостоприемство на Веронники, чувствахме се като у дома си - и малки и големи HugКолко са пораснали малките сладури, играят , говорят, веселят се...всички се впечатлиха от дядо Коледа и чинно си чакаха ред за подаръци hahahaДядо Коледа и Цнежанка също бяха впечатляващи, разбира се на нас ни хареса най-вече щурата Снежанка, как не се спря два часа , не знам. Ама ние с еприбрахме към 8 и в 9 вече спахме непробудно до 9 на другата сутрин / закъснях и за работа/ - и за мен вълнението беше голямо, а радостта от това да видиш щастието и блясъка на щастието в очите на толкова деца направо неописуема Heart Eyes Всички сладури много са пораснали, толкова добри дечица са...няма да ги изброявам поименно, но ми изпълниха сърцето и душата. Бях толкова въодушевена и впечатлена от децата, че не успях да обърна много внимание на майките Blush Чакам с нетърпение следващата среща!
И не на последно място, честит празник на всички носещи красивото име Никола- поздрави за Никола на СЗА, Ники на Вероники, Нико на Тони, Нинчето от Стара Загора и всички други, които носят хубавото име НИКИ  bouquet

# 592
  • София
Ей момичета много се радвам, че сте изкарали чудесно - не съм се и съмнявала. Разгледах и снимките, или част от тях, и децата наистина да много пораснали - дори на една от първите снимки не можах да позная Стелича в гръб - с тази дълга коса ми се видя много голямо дете  Hug Хайде скоро да си направим пак сбирчица, на която да успеем и ние да се присъединим.

Иначе Бибата от вчера е на антибиотик, уж са чисти гърдите, но имало опасност от усложнения - ларингит, отит и т.н. Много й е зачервено гърлото и кашля лошо. Та вече трета нощ не сме спали като хората и съм като парцал, а и доста поизнервенка, а горкото явно доста се мъчи... а аз не мога особено са помогна.... Ама ще мине. Та се сетих за майките с малки бебоци, когато недоспиването е гарантирано, хич не ви е леко, специални прегръдки за Вас.

Зеленко, мила, и от мен имаш много стиснати палци и подкрепа. Дано бързо всичко да е в норма и да си дочакаш момата Козирог в заслужена почивка, доколкото можеш. А Калин с баба и дядо съм сигурна, че ще е много доволен и щастлив  Hug

Честит имен ден на всички носещи прекрасните имена на Никулден, честит празник на банкерите, рибарите и бургазлии... и на всички, които пропускам...  bouquet

# 593
  • София
Зеленко, стискам палци всичко да е наред!  Praynig Hug Колко ти е кръвното?
Честит имен ден на всички празнуващи, малки и големи!  Hug
Радвам се, че сте изкарали хубаво на партито и съжалявам, че не можахме (за пореден път) да се включими и ние.

# 594
  • Варна
Лелеее, сега ще трябва да вляза и в групата във ФБ явно, че да видя снимки.

Влизам набързо, но държа да честитя празника на всички, които имат имен ден днес - Ники на СЗА, батко Ники на Вероники, кака Никол на Никита, бебе Нико на Тони, Нинчето .... сигурно пропускам някого, но на всички желая здраве, късмет, щастие и винаги да си носят красивото име с гордо вдигната глава!  Hug

# 595
При вас вече не е, но тук още е Никулден. Честито на всички именници  Ники на СЗА, батко Ники на Вероники, кака Никол на Никита, бебе Нико на Тони, Нинчето дано да не съм изпуснала някой. Със здраве и късмет да си носят името!

Зеленко Hug

Ние направихме голяма крачка напред към мечтата, но когато е вече факт, тогава ще кажа.

Аз да се оплача Crazy една потребителка от английската тема ни кле, мен и ще две мацки. Много я ядосах ме явно, защото казахме че ни е добре в Англия а тя е от сто години и още не и харесва. Каза че аз съм щяла да рева като в началото, едното момиче че ще и се обърнат нещата на 180 градуса (демек ще загуби всичко, а третото че понеже летяла на високо, много щяло да я боли защото ще падне от високо Shocked

# 596
Аз както винаги съм си отвеяна.
ЧИД на вчерашните именици.
За Вероники не коментирам. То тя не спря да лети насам натам. Голямо мерси  Hug
Очарована съм от сладките на Окич и мъфените на Зеленкото. Друго не ядох, че и аз като Дани ми беше интересно с децата.
Видяхме Марти и Рила.
Всички са пораснали, не си отговарят на годините.

Танче- Елия като беше болна (тръгна към ангина), ни изписаха и това http://apteka.framar.bg/06006884/%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%83%D1%81- … BB-#axzz1fkf4zXwp
Принципно е противоалергично. Аз и дадох само 3 пъти и спря да кашля. Следващата седмица гледах в На кафе за тези ларингити. Оказа се, че е хубаво да имаме нещо подобно вкъщи, за де не се получи задушаване.
Консултирай се с доки преди това. Моята например понеже си ме знае, че съм ку ку, ми обяснява защо ми го изписва.
Да се оправяте бързо.

# 597
  • Стара Загора
Да взема да се разпиша и аз, че само чета и не е честно така  Flutter
Зеленко  Hug имаш стиснати палци и от нас. И аз си мисля, че Калин ще се справи и без мама и тати.... та нали съвсем скоро ще е горд батко - а изглежда толкова галантен  Blush
На всички Ники-та и тук да кажа Честит Имен Ден ( на патерици). Бъдете здрави, усмихнати и Бог да ви благослови!
Аз тайничко да ви кажа, че от днес нататък остават САМО някакви си 13 фатални дни до завръщането на нашият тати!!! И тези 13 дни знам, че за мен ще минат най бавно......мамка му хич не минава това време... Решила съм да го посрещнем с няколко изненади. Всъщност на децата нищо не съм казала все още, че ще издънят положението я по скайп - я по телефон. На самият ден ще научат и те изненадите, въпреки че татито ни ще си дойде вечерта след 22.30 и те милите може и да са заспали вече.  Симона милата на всяко чуване с него го пита "Тате нали ще се върнеш в наща къща?" направо ми става едно....  Cry
Решила съм да сложа в коридора надпис Добре дошъл тате! Ходих до един парти магазин - ще ми го направят точно този надпис с букви! Ще разпръсна в коридора по пода листа от рози, а отстрани ще наредя чаени свещи.В хола ще сложа няколко балона с хелии и няколко без хелии. Колебая се все още дали аз да направя една торта с форма на сърце или направо да поръчам една на която да пише Обичаме те. На масата до тортата ще има 2 чаши + бутилка испанско шампанско което пазя специално за завръщането и 2 свещника с коледна украса с две горящи свещи вътре.
Ако имате някакви идеи и вие - казвайте....... няма да ви се разсърдя  Mr. Green

# 598
Слънце- а твоята дегизировка? Embarassed

# 599
Уффф, Слънце, просълзих се!  Hug

Зеленко, дръж се, от друга страна - сега е момента да си починеш, че после ще те завърти въртележката! Кръвното не го неглижирай, да наглеждат там и теб и момата...
За кръвното и отоците - като човек с високо кръвно и завидни отоци по време на бремеността, мога да ти препоръчам 2 простички неща - яж сега един месец колкото се може по-безсолно и замести пиенето на вода с пиене на липов чай - чудеса правят тия две неща с отоците, пък и донякъде с кръвното! Ако може си набави цели парчеца от ванилия, миризмата й също помага за сваляне на кръвно, както и фреш от грейпфурт! Стискам ти палци!

Аз се тръшнах болна, какво беше това чудо, ужас, с висока температура и т.н., вече за 3 път тази есен, нещо ми се е скапала имунната система!

Общи условия

Активация на акаунт