Коледа наближава и Мартенчето нетърпеливо става!

• 39 937
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Записвам се и аз да ви следя  Hug

# 601
  • София
Мили момичета,
за мен е истинско удоволствие и огромна чест да ви съобщя една прекрасна вест:
Днес, в 11.25 ч. Зеленкото е дала живот на едно прекрасно момиченце - Снежана - 51 см., 3,725 кг. Мила приятелко, бъди благословена! От сърце ти честитя раждането на Снежана и искрено желая да расте здрава, умна, спокойна и много щастлива. Честито на гордите мама, тате и бате Калинчо, малката принцеска ще расте в много обич с такова чудесно семейство, като вашето. На Коледа домът ви ще е по-пълен, цветен и красив, а щастието в очите ви неизменно ще направи празниците ви незабравими. Честито още веднъж и бързо възстановяване!!!!
Ох, момичета, много се разчувствах.... Зеленкото ми звучеше много добре, доволна е от грижите и отношението в болницата и чака с нетърпение утрешния ден, за да се гушкат с бебка!!!! Толкова спомени ме връхлетяха, че още си седя настръхнала...

# 602
  • София
Знаем, знаем вече  Laughing , благодарение на ФБ!  Simple Smile  Честита радост на Зеленкото!  Hug Heart Eyes  bouquet Да е жива и здрава, да расте добра, щастлива и умна момата!  Heart Eyes Heart Eyes Hug на мама - бързо възстановяване!  Hug

# 603
А аз не знаех и много се зарадвах!  С първия сняг и на студентския празник - все радост да носи малката Снежанка и мнооооого умна да расте!

# 604
  • Варна
Леле, направо зяпнах и хлъцнах! И аз не знаех и ми дойде изневиделица.
Зеленко, честита ти втора рожба! Да расте здрава, умна и красива, има вече късмета да се роди в чудесно семейство, дано и занапред в живота така да й върви! Много се зарадвах  Hug  Снежана - позабравено, но много хубаво име. На теб бързо възстановяване и скорошно завръщане при нас да разказваш.

И каква голяма мома! Май наистина вторите по-едрички вървят.

# 605
Eхааааааааааааааааа....супер новина!

Зеленко, ЧЕСТИТА РОЖБА!!!!!!!!!!!!!!!!!

Много се изненадах и аз, май малко подрани момата?Ама то с тези размери...как няма  Grinning Браво!Да ви е жива и здрава! Секцио ли роди? Желая бързо възстановяване и с нетърпение очаквам снимки!
А името е точно в тон с днешния снежен ден!

Ние следобяд направихме голяма игра в снега и даже успяхме да направим страхотен голям снежен човек  Grinning София много се впечатли, даже му пя песни, прегръща го...  Laughing Аз вече съм на коледна вълна, днес правих коледни висулки от солено тесто, увити в станиол, станаха много красиви, тия дни започвам и сладките, че нещо ми е дошла музата  Mr. Green ( да не повярва човек).

# 606
Eй,чудесна новина!
Зеленко,честита ви госпожица Снежанка! Да расте здрава и щастлива и мноого красива и послушна! Искренно се зарадвах и мен ме връхлетяха спомени... Heart Eyes

Може ли да помоля някой да ме добави в групата във фейсбук Neli Milusheva съм!Благодаря!

# 607
Хайде, и тук честито! Да ти е жива и здрава, много да те радва хубавата Снежана!
Ама няма как да се отрече, че това е перфектен тайминг, навреме преди празниците, че по Коледа да сте на линия в къщи  Heart Eyes! Пък и Зеленкото няма повече да я мъчат отоци и кръвно!

# 608
Зеленко, честито и от мен!!!! Прекрасна новина, да сте живи и здрави и много запомнящи се моменти!
Слънце, просълзи ме, сигурна съм че таткото ще се изненада много приятно!

# 609
Честита рожба!

# 610
  • София
Зеленко! Честито момиченце, честита Снежана! Да е много здрава, весела и игрива! Да сте много щастливи с нея!
Много се радвам!
Мога още много да нареждам, но най вайното е да сте здрави, а пък ти знаеш как да се грижиш за разумно и добро дете! Очаквам с нетърпение снимки и разкази!
Аз 2 дни не съм влизала в нета, че се счупих от работа и след тази новина се чувсвам много назад с материала.
Ще ходя във фейса да поклюкарствам. Да ми пращате снимки от партито, ехо! Wink

# 611
  • София
Зеленко, стискам палци всичко да е наред!  Praynig Hug Колко ти е кръвното?

Прибраха ме със 140/110... а каква стана тя  Mr. Green

Подрани момата, точно като бати си... Избра си дата ок. 3 седмици преди термина, лИбезно изчака да стане 6 ч. сутринта и да стана от леглото, та да плиснат водите... А сняг валя малко преди, по време на и малко след раждането... Смяхме се, че ако беше дочакала термина, щяхме да влезем в новините за голямо бебе  Joy Снимки има във Фб, 'га смогна, може да пробвам да огрея и там Simple Smile
Ние сме добре. Сборих системата и от 13.30 ч. вече сме си заедно и повече не я давам. Поспаланка е, може би следствие от секциото, но засука. Айде дано ни е по кърма занапред  Mr. Green

# 612
Зеленко, стискам палци всичко да е наред!  Praynig Hug Колко ти е кръвното?

Прибраха ме със 140/110... а каква стана тя  Mr. Green

Подрани момата, точно като бати си... Избра си дата ок. 3 седмици преди термина, лИбезно изчака да стане 6 ч. сутринта и да стана от леглото, та да плиснат водите... А сняг валя малко преди, по време на и малко след раждането... Смяхме се, че ако беше дочакала термина, щяхме да влезем в новините за голямо бебе  Joy Снимки има във Фб, 'га смогна, може да пробвам да огрея и там Simple Smile
Ние сме добре. Сборих системата и от 13.30 ч. вече сме си заедно и повече не я давам. Поспаланка е, може би следствие от секциото, но засука. Айде дано ни е по кърма занапред  Mr. Green
Жива и здрава да е малката бубуланка, така като те слушам като че и аз искам още 1 бебок ...  Hug

# 613
Много хубава тая Снежана, пу-пу-пу! Веднага ми заприлича на мама Simple Smile!
Зеленко, напълни ми душата с поста за цветята във ФБ и аз не одобрявам букети цветя!
Супер, че ще ви изписват в понеделник!

Аз нещо се тръшнах тази седмица и бях болна, съответно недоволна! Май децата не го пипнаха от мен вирусчето (да чукам на дърво)
Пожелавам на всички приятен weekend!

# 614
Ето, който не влиза по няколко дни във ФБ и форума и изпуска новините.

Зеленко, да ви е жива и здрава Снежана, да расте засмяна, обичана, щастлива и много много здрава! Всичко това, не се съмнявам, ще се случва в прекрасното ви семейство. Разкажи като имаш време как сбори системата и колко по-рано успя да си я вземеш след секциото. В София ли ще сте известно време? А Калин - как се е чувствал при бабите, видя ли сестричката? Ох, аз като те заразпитвах... На теб ти пожелавам да скочиш на крак пъргава и весела още след няколко дни  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 23:51 от SZA

Общи условия

Активация на акаунт