Коледа наближава и Мартенчето нетърпеливо става!

• 39 930
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Олеле,Зеленко
Ама ,каква я свърши ти Simple Smile
А ,аз си чакам да ми кажеш,кога ти свършват изследванията ,та да скокна до болницата.......  Laughing.
Да ти е жива и здрава малката принцеса,много да ви радва и да ви е много здрава.

да я нацелуваш и нагушкаш от нас.

# 616
А, здрасти и от нас!
Вече у белгийско, след 3 дни реанимация от "почивката" в България и безумията по пътуването и тук на място след пристигането. ooooh! TiredНяма да ви занимавам с глупости и негативни емоции - важното е, е мина.

Зеленко, честита ти мома Снежана! Много здрава и щастлива да расте. Бати Калин да слушка и пази и много да се грижи за нея. Wink Гледах ви снимките - прекрасна е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За коледното парти - така се бях затъжила да ви видя всички и деца и мами, че 3 часа и отгоре ми се видяха малко. Децата ни са прекрасни! Вероник и Окич, огромно благодаря за организацията и всичко, което направихте за да се чувтват и деца и родители добре! Много ми липсват срещите с децата... я вно и на Рая...после 2 дни говори за децата - впечатлена е основателно от Елия и Тео.  Laughing Благодаря ви за хубавите думи за длебльото..нали е дребен и дебел,та е събрал овациите..Simple Smile
Снимки имаме, но не са много и хубави. Ще ги кача тези дни за споделяне. Peace

Сега ставам да украсим елхата, че от вчера съм обещала. Blush

# 617
Здравейте момичета, цял ден тичам с прахосмукачката и си рецитирам, какво ще пиша и сега като седнах и забравих Embarassed

Сетих се обаче че исках да ви разкажа за вчерашния филм. Ставаше дума за едно семейство, което са с две деца и тотално са влезли в рутината. Та те си говореха и мъжа пита жена си дали има сексуални мечти.  Тя отрече и той беше изключително възмутен. Тогава тя каза :" Е имам мечти разбира се, но те определено не са сексуални. Мечтая си да избягам, да си наема стая, много тиха стая с климатик, да си поръчам сандвич с диетичен спрайт. Да го изям сама, на тихо, без никой да ме пипа и без да си пазя спрайта да не бъде разлят!"
Така съм се смяла вчера, все едно цитираше мислите ми Mr. Green

# 618
Шу смееш се ти, ама и аз такива мечти имам.
Нещо с тази работа много се изнервих напоследък и си го отнасят главно Илия и Елия. Много ме е срам.
Едната вечер, за да не се разкрещя избягах в стаята, заключих се, изгасих лампите и си постоях така 10 мин без да мисля за нищо.
Все съм на щрек- в нас да не се изцапа нещо, да не се удари Елия, да не падне, да се е нахранила, да си вземе витамините и т.н т.н
В работата очите са ми на шест, някой да не си тръгне без багаж, да няма инциденти, въртя се на пета на 360 градуса.
Ей на снощи- Тел Авив. Мръсни гадни евреи. Сто проблема създадоха.
А бе лудница.

# 619
  • София
Разкажи като имаш време как сбори системата и колко по-рано успя да си я вземеш след секциото. В София ли ще сте известно време? А Калин - как се е чувствал при бабите, видя ли сестричката?

Събрахме се на 24 ч. след операцията съвсем законно един вид. Аз нали за кръвно влязох, нямах възможност да обсъдя  лекарката нищо за раждането и прочие, та минах по каналния ред. Гледах на съседното легло в реанимацията какви упражнения правиха рехабилитаторките и веднага щом ме пусна упойката, почнах да си ги правя сама. Жената забелязала, та на другия ден дойде за мен по-рано (спечелих ок. 2 ч. с това), аз вече бях на практика готова, само ме наблюдаваше, похвали ме и ме вдигна. Преместиха ме в нормална стая. Уверявах всички наред, че ще се справя с грижите и ми я дадоха. Иначе дават на следващия ден след прехвърлянето, т.е. на ден 3 от живота на бебето. Дотогава държат в детското и дават АМ с шише. Ех, уви, не минах без тревоги, грижи, трагедии и лични драми, няма да ви тровя с това, важното е, че вчера ни изписаха и нещата се подобриха. Остана още мъничко да се сборим и ще сме съвсем добре. Калин е добре, с баба и дядо изкарал супер и много слушал, но щом дошъл мъж ми, направо на 180 градуса - чудовище... С момата се погаждат засега, да видим като ни натисне ежедневието как ще е...
За другото е рано да се каже, чакаме днес преглед от педиатърката на буболец и тогава ще решаваме какво-що, но искам да се прибираме в най-кратък възможен срок у дома.

# 620
  • София
 Simple Smile
Ели, супер, че можеш да се овладееш понякога, както си направила със затварпнето в стаята! Всички имаме невротични моменти, не се укорявай. Животът е адски динамичен и мислим за 1000 неща да са ок...
Тони, добре сте си пристигнали в Белгийско!
Зеленко, на мен ми е интересно да слушам за малки бебета и тревоги, защо да натоварваш?

# 621
Зеленко, радвам се, че всичко е минало добре и малката Снежана се справя геройски. И аз успях на следващия ден след секцио да си взема малкия при мен - отначало се дърпаха, но като видяха, че ще им вися на главите цял ден, се съгласиха. Аз имах проблем със закърмването, защото бях забравила да питам и никой не ми каза дали трябва да изчаквам изчистване на упойката или може да кърмя веднага, та гърдите ми бяха препълнени и болезнени, което затрудни засукването на Митко, но след това така се пристрасти, че още не иска да се откаже... Сигурна съм че при теб не е имало такива притеснения, все пак си доста напред с материала. Разказвай за малката бузанка и за батко Калин - и на мен ми е много приятно да чета такива истории (Бухта и Тони се отчитат, ама с Нагаина какво става? А и още една мама бременееше, май Зори беше, но не ми се връща да търся!)

# 622
Зеленко, ще се справяте все по-добре...не че има накъде по-добре, де. Wink

Днес дребльо одъртя- стана на 7 месеца...та ето ви по една торта...да си подсладим живота Mr. Green

# 623
Зеленко, много прегръдки на двете буболечки! Едно ми е мило като се сетя за първите моменти с двете деца у дома... Като чета как описваш практиката, сега се учудвам че ми дадоха Ники реално около 30 часа след секциото, без преговори. Аз тогава си направих устата да ми го дадат същия ден (моето секцио беше в 4.30 през нощта и се надявах на обяд да ми го дадат, защото в 10 ч ме бяха преместили вече в друга стая), но не ме огря.

Тони, жив и здрав малък 7-месечко!

Еля, аз също си изкарвам понякога нервите на децата и мъжа ми и много ме е яд на самата мен (особено за децата  Mr. Green), обаче няма как, случва се, не сме машини. За мен винаги е било важно след това да отида да се извиня, ако знам, че не съм била права (а и дори да съм била, не съм права да го поднасям по този начин).

Айде да се пооплача, че няма на кой друг освен на вас да порева на рамото. Бяхме на гости на родителите на мъжа ми в събота и майка му пак запя песента, дето нямали пари и т.н. Аз си я пропускам покрай ушите тази песен, защото знам, че не е така - първо имат достатъчно голяма сума на сметка, като само от лихвите си докарват трета пенсия всеки месец, второ свекър ми е с най-високата възможна пенсия, и трето - не вярвам някой, дето дава ей-така 2 хил лв да си направи казан за варене на ракия на вилата е на прага на бедността. Та, както и да е, песента си върви, аз си блея (щото ако не изключа, ми се струпва доста ярост в сърцето).

Обаче не можах да преживея нещо и искам да разкажа (сега да не си помислите, че съм реагирала - не, не съм, щото то няма смисъл, обаче ми е мъчно и тъжно на сърцето от историята).

Та жалва си се жената колко зле било финансово положението и започва да ми обяснява как за Нова година можела да отдели по 40 лв за подаръци на дете и т.н., и т.н. Изслушвам цялата тирада, след което тя подхваща друга тема, че били на имен ден на тяхна приятелка предната вечер. И започва да ми обяснява как търсила подарък и намерила много хубава икона на Св. Анна, обаче тя струвала само 15 лв и не можело да отиде с подарък за по-малко от 35 лв на именния ден и затова обикаляла за друго и т.н., и т.н. При което на мен направо ми причерня! Значи, може да дадеш 35 лв за ИМЕН ден на съседката, а в същото време на внуците си за КОЛЕДА можеш да отделиш по 40 лв! Да не говорим, че няколко дни по-рано на именния ден на Ники дойдоха с някакви кубчета за 7-8 лв, 2 кила мандарини и 10 лв (общо не повече от 20 лв похарчени). Еми, прикипя ми много, да знаете! Как мразя такива истории - значи, пред хората трябва да се покажем, че имаме и сме ларш с подаръците и сме голямото добро утро, а у дома и за собствените си внуци и деца си се стиснал като един Чичо Скруч и само мрънкаш! Да не си помислите че става дума само за моите деца - не, същото е и с децата на дъщеря им.

Не мога да го разбера това, честно ви казвам. Винаги съм гледала първо да има за семейството ми, за децата ми, за нас, а с каквото остава правя подаръци на други близки и приятели. Ето, тази година сме зле финансово, мъгът ми остана без работа точно два месеца преди Коледа и положението не е никак розово, затова съм взела подаръци за моите деца първо, после за племенниците, а на бабите и дядовците съм обяснила, че само който вярва в Дядо Коледа ще получи подаръци от Добрия старец и така...

Никога не са ме интересували парите в отношенията между хората. Когато нямам - гледам да не се оплаквам. Когато имам - гледам да не парадирам. Обаче е грозно и не можах да се стърпя - не заради конкретната сума или разликата в нея, а заради отношението...

Ох, извинете ме, стана много дълго, обаче трябваше на някой да се оплача, а знам, че ще ме разберете!

# 624
  • София
СЗА, напълно те разбирам! И пак се зачудвам как хората може да са толкова различни!? Как може едни да са като твоите свекъри и подобни, а други- сувсем другата крайност! А понякога са и от едно семейство. Направо е страшно!
Моля се само да не изперкам и аз с времето!

Освен и аз да си споделя сега! Много ме е яд като действат на своя глава нашите. Знаеха отдавна, че за Коледа ще се подарява къщата на Пепа и като бяха в Англия взели. Първо едвам ги навих да не я подаряват 2 месеца преди Коледа, защото няма повод за такъв подарък. После се оказва че, не е никаква къща, ами е кулата на принцеса Пепа Laughing. Ох смешно е, ама дано някой ме разбере. Ами тя е съвсем малка и има място само за самата Пепа, а цялото друго семейство и натуриите им остават. А Мария сега е взела да повтаря, че иска къща за Пепа, за Джордж, за майка и татко прасе, и така натъртва на всяко име. Ух дано се зарадва и да й върши работа. Ама ме е яд- за какво избързват- ако искаха по- рано- то и аз можех по-рано да я поръчам. Плюс това и цената щеше да е същата.  Май трябваше да ги накарам да вземе и една истинска къща. То иначе как ще се научат!

Дума къде се е покрила, някой знае ли как са?
Елуинг и тя нещо не се включва откакто заработи...
Ей!

Тони, честито за  Нико! Все по- усмихнат и по- игрив да ви е!

# 625
СЗА, напълно те разбирам! И пак се зачудвам как хората може да са толкова различни!? Как може едни да са като твоите свекъри и подобни, а други- сувсем другата крайност! А понякога са и от едно семейство. Направо е страшно!
Моля се само да не изперкам и аз с времето!

Освен и аз да си споделя сега! Много ме е яд като действат на своя глава нашите. Знаеха отдавна, че за Коледа ще се подарява къщата на Пепа и като бяха в Англия взели. Първо едвам ги навих да не я подаряват 2 месеца преди Коледа, защото няма повод за такъв подарък. После се оказва че, не е никаква къща, ами е кулата на принцеса Пепа Laughing. Ох смешно е, ама дано някой ме разбере. Ами тя е съвсем малка и има място само за самата Пепа, а цялото друго семейство и натуриите им остават. А Мария сега е взела да повтаря, че иска къща за Пепа, за Джордж, за майка и татко прасе, и така натъртва на всяко име. Ух дано се зарадва и да й върши работа. Ама ме е яд- за какво избързват- ако искаха по- рано- то и аз можех по-рано да я поръчам. Плюс това и цената щеше да е същата.  Май трябваше да ги накарам да вземе и една истинска къща. То иначе как ще се научат!

Ей!

OKI4, и вие ли сте фенове на Пепа прасето? Laughing По цял ден ме кара да го въртя. Grinning

# 626

А Мария сега е взела да повтаря, че иска къща за Пепа, за Джордж, за майка и татко прасе, и така натъртва на всяко име. Ух дано се зарадва и да й върши работа. Ама ме е яд- за какво избързват- ако искаха по- рано- то и аз можех по-рано да я поръчам. Плюс това и цената щеше да е същата.  Май трябваше да ги накарам да вземе и една истинска къща. То иначе как ще се научат!

Ей!

OKI4, и вие ли сте фенове на Пепа прасето? Laughing По цял ден ме кара да го въртя. Grinning
Момичета, недейте да се ядосвате на свекъри и свекърви. Моят свекър пък последния път ми каза, че съм се състарила. Вярно, че след 15 часа пътуване от другия край на света не изглеждах много добре, ама ... Laughing

Леле, не знам какво направих , че ми излязоха два поста един след друг.  Embarassed

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 14:06 от Pretty woman...

# 627
Зеленкото- и на мен ми е интересно за новите бебешки емоции. Hug

Тони-  Hug за Нико.

СЗА- и аз веднага се извинявам, че съм крещяла или не съм обърнала внимание на Елия в даден момент. Тя милата като ме види, че се изнервям идва при мен и казва- Стопойно мамо, ще се грижа за тебе.
Трябва ми почивка за 2-3 дни и ще си презаредя батериите.

И СЗА не се нервирай. Мойте свекита са същите. Дадоха само 20лв. за подарък на Елия за Коледа и това от тях и чичо й. За сведение- кумата се ръси поне 50лв. И не е въпроса в парите, а в отношението. Например за Кръщенето цял месец ме занимаваха какво златно нещо да и вземат и накрая и подариха руско старо тяхно злато. А на братовчедката на Елия чисто ново и естествено по-голямо като грамаж. За мое щастие и аз се научих леко да ги пропускам покрай ушите си тези неща и го обръщам на майтап.  Embarassed

Hug и на всички, които имат нужда

# 628
Зеленко много се радвам че са ви изписали. И на мен ми е интересно всичко около вас.

Тони добре сте си отишли. Да ти е жив и здрав порасналия Нико. Heart Eyes

Ей Прити Луоман, хич не минавай така телеграфно. Имаш да разказваш Crossing Arms изтекоха ми лигите по снимките. Страхотно това Мексико. А и от доста време си мисля да те питам,какво става с Америката?

СЗА, Окич разбирам ви напълно. Окич много мразя като си правят нещата на своя глава. СЗА  всъщност сумата за подаръците не е малка, но наистина е дразнещо когато за другите се показваме а за своите се стискаме. Аз по-скоро не на сумата бих се ядосала, а точно както Еля на разликата в отношението. Предпочитам за никой нищо, от колкото да не е по-равно. Случвало ми се е Боян да ме пита защо братовчед му има повече подаръци за Коледа. Идеше ми да му кажа че е защото мухльото вуйчо му не си е направил труда да купи за него, а неговото детенце получи от нас. И като казах вуйчо, той баш днес има РД.

Аз днес заведох Яна да поплуваме малко, че милото заради брат си виси по басейни и тенис кортове, а за нея нищо.

Миналата година си правихте едни равносметки за изминалата година, сега ще правите ли?

# 629
Привет много набързо!

Зеленко, честито ви изписване! Голяма е сладурка малката бузанка! Аз тъкмо щях да питам в София ли сте още, ама ти си писала. И на мен също ще ми е интересно да разкажеш!

Ние в неделя бяхме на ледената пъраалка на Ариана - карахме двете с Никол, а тати със София се разхождаха в Борисовата под дъжда  Grinning Супер си изкарахме, отдавна не бях се качвала и не паднах нито веднъж  Crazy

Момичета, не се ядосвайте за глупости! Няма смисъл! Наистина е дразнещо различното отношение.Иначе сумата не ми се вижда хич малко (40 лв.) за Коледа.Иначе и аз съм пълна с подобни истории, но отдавна вече не се впечатлявам.

Шу, и нашият вуйчо днес има РД  Laughing (т.е.) моето братче.Ама много ми е добър и много си го обичам, а децата направо го обожават!

Честито на всички с поводи и  Hug

Общи условия

Активация на акаунт