Ти сега да се разрева ли искаш?!!! Душица мила! Между другото понякога и Ния ме усеща и или казва "Извинявай, мамо" или идва да ме гушне и е много, ама много мило. И аз винаги гледам да се извиня и да обясня защо съм викнала. Лошото е, че напоследък вече съвсем не удържам фронта и се разкряквам за най-малкото нещо. После ми иде да я събудя и нагушлам и да не я пускам чак, но като завие за 10-ти път за нищо и ми пада пердето
Зеленко, каквото и да е, бързо да минава и да си влизате в ритъм. Ще видиш, те момите са по-корави или както все повтарям на Нагаина, за която Танчето пита - "момиченцата са пичове!"
А за Нагаина ще си позволя да пиша - добре са, дечицата малко боледуват и това я тормози, както и захранването на малката, но са страхотни сладурчета, прекрасно семейство и тя се справя отлично. А какво е туй чудо 30 часа, 3 дни!? Аз с Ния бях се ошеметила и още не мога да преживея, че сама отказах да я гушна няколко часа след операцията, защото треперех неконтролируемо и ме хвана страх да не я изпусна (Овца!). Но Калоян си го поисках и получих час след секциото, посука си, после го върнаха малко на кислород и вечерта го взеха, за да поспя, но ако бях настояла, сигурно щяха да ми го оставят. И така си се кърмехме от час първи, защо така по другите болници - не спирам да се ужасявам.

За финансово-свекърските въпроси не искам да пиша. Съчувствам искрено, но при мен проблемите идват по-скоро по моя линия, т.е. от майка ми, там мога фермани и томове да изпиша, но смисъл никакъв. Знам само, че нейната рода се изпокараха до дупка за подобни и други глупости и няма да го допусна в моето семейство. Каквито са - такива. Болно е, когато е за детето ти. За теб да не заделят - майната му, но за дечицата ти ...... да са ни живи и здрави те, пък подаръци ще им купим и сами. СЗА, Оки4,
И дано не изперкаме и ние някой ден. Равносметка не мисля да си правя. Много ми е дълбока дупката и не знам какво ще измисля, а нямам нужда от повече драми. Или пък трябва, за да си покажа, че не съм чак толкова зле
Има ли такова чудо като 6 месеца следродилна депресия? Или вече се брои за обикновена лудост?
През изминалата година ти се случи най-прекрасното нещо на света - стана мама на още едно съкровище. И двете ти дечица са прекрасни- здрави, красиви и умни, а ти си една страхотна и борбена мама, която всички тук много обичаме и четем с удоволствие. Мога да те успокоя, че лудостта ти и пропадането в някоя друга дупчица е напълно в границите на нормалното 
, не ми се говори направо! То и каката е нацвъкала едни лошо оценки и предколедно само разправии!
! Марти сме му замислили нещо от тия неща, не сме решили още обаче коя точно работилница
Направо е върхът!