Така, разхождахме се лятото из Бристол на един от поредните фестивал и един чичко ми бутна едни пликове в ръцете. Оказа се са рекламни материали на строителна компания. Зачудих се аз това пък за какво ми е, но си го взех. След няколко седмици ми се счупи ключодържатела на ключа за в къщи. Извадих един от торбата и го сложих.
След още малко се чу че има шанс да си продадем апартамента. Аз все си рових за къщи, но колкото и да гледам все не ги виждах нещата. Един ден си рових за къщи и взех че се регистрирах в един сайт за нови къщи. Оказа се същия. След ден ми се обадиха. Насрочихме среща. Отидохме но района хич не ни хареса. от едната страна на улицата бяха къщи за милиони, но от другата бяха да социално слаби. Понеже бяхме отишли по-рано, направо обърнахме и отидохме на другото място където строят. Там обаче същите къщи бяха с 30 000 скъпи. препоръчаха ни да отидем да видим същата къща в съседно градче, където пък бяха с 50 000 по-евтини. Натоварихме се и на там. обадих се на една приятелка да вземе Боян от училище и такаааа.... Имаше така наречената Шоу Хоум, което е същата къща обзаведена и направена, така че да можеш да видиш как би изглеждала с мебелите и тн. Влюбихме се. Къщата беше на 3 етажа. На първия е кухня, хол с трапезария и тоалетна, на втория две прилични спални, една малка и баня а третия е една спалня с баня. Мъж ми се влюби тотално.............
Още си спомням на РД на моята колко гадно ми беше като се разболя и всичко пропадна. А и толкова репетиции за това тържество, сигурно го чака - дано успеете да го пуснете.
Ще чакам отзиви и от вашите тържества 
Тази година посетихме много хубави места, дребния боледува по-малко напоследък и така...