Коледа наближава и Мартенчето нетърпеливо става!

• 39 930
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Танче, страхотна картичка, благодаря! И ти, и Ел извинявайте, че съм ви пропуснала в постовете си (както и всички други, които някога са се почувствали пренебрегнати), но бъдете сигурни, че това не е от безразличие, а по-скоро от все по-рядкото писане и по-честото забравяне с възрастта Crazy Знаете, че разбирам прекрасно всички майки с проблеми покрай дечицата им и ви съчувствам от сърце. Но също така знам, че нещата ще се оправят HugНека си пожелаем всички лоши моменти, мисли и чувства да останат в Старата година, а Новата да ни донесе много здраве, пари, късмет и само положителни емоции със семейството, близките, приетелите и съфорумките  Grinning! Весели празници!!! Heart Eyes

# 661
Момичета не се съдете, всички сме разсеяни и забравяме. Ел понякога забравям за поздравя някой или нещо подобно, но не е защото не искам, прочела съм, видяла съм,помислила съм, но съм забравила да напиша. Тук ти е мястото, не си и помисляй да ни оставиш.

Аз всъщност влязох само да кажа че имаме дата за следващата операция - 8ми май.

# 662
  • София
 И аз влизам за последно преди празниците, че едва ли ще успея да пиша пак преди да дойде новата година. Както всяка година и сега отиваме при родителите ми, за да прекараме заедно празниците, а там нямам връзка с останалия свят (като изключим ТВ и телефон)

Желая на всички ви вълшебни мигове прекарани със семействата по празниците, а и след това. Дано Коледния дух се настани трайно в сърцата ни и да сме по-добри и загрижени за другите не само по това време на годината.

Виртуални прегръдки и целувки от нас! Много здраве и късмет на всички!!!

П.П.: Шу, страшно много се радвам за вас. Желая ви много щастливи мигове в новия ви дом  Hug

# 663
Момичета, весели празници и от мен  Hug Дано Новата година бъде здрава и добра за всички ни  във всяко едно отношение!!!

Шу, колко хубаво са се подредили нещата при вас. Честито ви нов дом!
Поздрави на всички ви, стискам палци на болничките да се оправят бързо.
Поздрави и целувки   bouquet

# 664
Здарвейте момичета

И аз влизам само да ви пожелая,весело  посрещане на празниците и дано дядо коледа да ви донесе най желаните подаръци.
Нека всички да сме много,ама много здрави през новата година и от късмет да не се отървем.

целувки и прегръдки на всички

# 665
  • София
Мили момичета,

И на мен вече ми е едно празнично и весело на душата - до преди малко опаковахме подаръците и се стягаме за срещи с родители, дете (което беше на гости при баба и дядо тази седмица), близки и приятели.

Прекрасно е в темичката ни, как от пясъчно-морска прерасна в коледно-снежна...

Момичета, много се радвам за хубавите неща, които се случват на всяка една от нас - малки бебоци, нов дом, нова работа, сбъднати мечти, нови посоки... Нека през следващата година има много поводи да се радваме заедно и да съпреживяваме тези хубави моменти

Истински ме натъжават неизбежните боледувания на дечицата ни, емоционални неразположенията на мамите, както и тежките моменти, през които преминаваме неминуемо

Но такъв е животът - пъстър и непредсказуем. Затова и аз като Гери знам, че всичко минава и се оправя. Вярвам, че всички ще имаме достатъчно сили и вяра да посрещнем предизвикателствата на 2012 година.

Пожелавам ви, на вас и вашите прекрасни дечица и семейства светли празнични дни.

Прегръщам ви  Hug

# 666
Момичета и аз пожелавам на всички весело и топло посрещане на коледните празници. Пожелавам ви не само сега, на Коледа, Дядо Коледа да ви донесе мечтаните подаръци, но и през годината да ви възнаграждава редовно Laughing

Тони вие защо ще се местите, нещо съм изпуснала? И вие там ли мислите да оставате за сега и ти там ли ще си търсиш работа?

# 667
  • Стара Загора
Весела и Щастлива Коледа на всички тук присъстващи, на вас и вашите семейства. Бъдете здрави...обичайте се.. дори и на пук!!!
Честит имен ден и на всички именници!!!
Ние за първи път от какво сме семейство посрещнахме Коледата сами.... само ние четиримата.
Повечето от вас предполагам видяха посрещането и изненадата за нашият татко - така както ви го бях описала. Еуфорията за децата беше повече от голяма, въпреки че те спяха когато той си дойде.... баткото се събуди ( но той подозираше през цялото време и спеше на тръни), а Симона в първия момент понеже беше сънена хем вижда баща си хем и незнае истина ли е това което вижда или насън нещо става. Беше много вълнуващо. На таткото ни му се насълзиха очите..... Сега сме си четиримата.....въпреки че само за месец и после пак заминава!!! Утре ще погустуваме малко на Пазарджик и за Нова Година пак сме си тук!!!
 Hug Hug Hug

# 668
Честито Рождество Христово!
Много топлина да има в сърцата ни и светлина в душите! Радостта да ни съпътства през целия ни живот и прекрасните мигове да следват един след друг в ежедневието ни!
Hug  bouquet

Ел, как ти хрумна да напишеш нещо подобно?! Не ни дръж в неведение какво се случва с Влади, моля те. Мисля ви често, въпреки че понякога пропускам да отбележа твоето присъствие в темата. Hug

Тони вие защо ще се местите, нещо съм изпуснала? И вие там ли мислите да оставате за сега и ти там ли ще си търсиш работа?

Собственикът продаде сградата, в която живеем сега. Направи ни услуга всъщност, защото сега ще имаме възможност да се преместим в съседния град с многото паркове. Работа ще опитам да си намеря тук и дано имам успех. За сега мислим след края на договора на мъж ми да опитаме да поостанем още година-две, пък да видим как ще се стекат обстоятелствата покрай нас. Дано Новата година ни донесе и нови емоции и задвижи нещата в положителна посока за нас. Peace

# 669
  • София
Мили момичета, Честито Рождество!

Черпя ви с един коледен ароматен кейк и ви желая безброй вълшевни мигове! Желая ви леко пренасяне!

Шу, страхотен разказ! Чудничко е това с поставянето на исканията и изпълняването им!!!
Слънце, много любов и топлина имаше в постовете и снимките около завръщането на мъжа ти! Нарадвайте си се максимално!!!
ТанчеТ, прочела съм те между редовете, явно! Кураж!

# 670
Весела Коледа!

Много здраве, само усмивки и сълзи от радост!

Ние за първи път от 4 години заедно на Бъдни вечер си бяхме сами. То и аз по този повод забравих да сложа и мед и ошав Rolling Eyes Но пък си изкарахме страхотно.
Елия е затрупана с подаръци- голяма количка от нас, замък от мама, стол за хранене на кукли от брат ми и жена му, ютия от другото ми братче, прахосмукачка от бабетката, легло за кукли от свеки, пластелин от чичо и, една надуваема катерица от летището, куп шоколади и т.н. Остана само микрофона от кумата.
На Коледа бях 2 смяна и една колежка ме изненада с подарък.

Сега се стягаме да се разходим из мола.

Правих Апрачите на Окич. Не ми се получиха хич. Но пък са вкусни. Имам меденки и тези сладки за месец напред.  Rolling Eyes

Ел- не се сърди моля те. Не само твойте постове не се коментират. Повечето четем и няма време да пишем.  Hug

# 671
  • София
Честит ТРЕТИ рожден ден на най-нетърпеливите да се запознаят със света МАРТенчета - Бибата и Марти. Бъдете живи и здрави, мили дечица, всичко друго ще се нареди   bouquet Много целувки и прегръдки от нас  Hug Hug Hug

# 672
Еха, как бързо минава времето! Честит рожден ден на Биба и Марти, да са живи и здрави и да радват семейства и приятели!
Аз както щях да липсвам, че щяхме да пътуваме и ... си стояхме в къщи през цялото време. Ицо беше болен, после и аз се разкашлях. Митко за сега се държи, но и той почна да се сополиви нещо. Дано поне за Нова година да успеем да излезем от София!
Окич, почерпи и с рецептата - прекрасно ти изглежда кекса.
~Elg~ , как мина разходката в мола?
Слънце, много сладко посрещане беше направила на любимия - ей така се поддържа здраво семейство.

# 673
Оле, цели 3 годинки! Биби, Марти, много здраве ви желаем и все повече поводи за Ваши усмивки да радват родителите ви!   ura Tada bdbaloni

ТанчеТ, бързо да се оправяте! Hug

Окич, и аз на опашката за рецепта, че мъж ми е рожденик на 7 януари и обещал да черпи в работата с домашен кекс...разбирай трябва да направя поне 3, че да има за всички. ooooh! bash

# 674
  • Стара Загора
Божеее като, че ли вчера се родиха Бибата и Марти!!! Да са живи и здрави вече пораснали 3 годишни деца. Много здраве и безгрижно детство им пожелавам. Да бъдат винаги първи и на върха!!!  newsm59 nbirthday newsm67

Общи условия

Активация на акаунт