Пазаруване от Asos - 16

• 26 763
  • 794
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Сайтът е тотално бъгав. Имах 10 неща по 1-2 лири в кошницата и, като тръгнах да ги плащам, ми изписа, че вече не са налични и са ми ги махнали от кошницата. #Crazy Гадост!!!!

# 16
Сайтът е тотално бъгав. Имах 10 неща по 1-2 лири в кошницата и, като тръгнах да ги плащам, ми изписа, че вече не са налични и са ми ги махнали от кошницата. #Crazy Гадост!!!!
chockolina, къде въобще излизат артикули на такива цени?! Убихте ме! Shocked

# 17
Точно същото се получи и при мене Confused

# 18
Аз от няколко дни не мога да се логна.Иначе си ми излизат запазените неща  и кошницата също,но като се опитам да се логна за да си видя поръчките ми казва,че няма такъв акаунт вече.Писах на асос само глупости ми отговарят,май нов акаунт ще правя

# 19
  • Пловдив
Почнаха с номерата на Редута и те...  Whistling

# 20
# 21
А моите си стоят в кошницата, не могат да се ъпдейтват обаче Thinking Едва ли ще успея да платя Rolling Eyes

# 22
  • Пловдив
Аз успях да пусна една рокличка от 1 лира и 1 от туидената 14 размер - най-много да трябва да я стесня.... ама много ми хареса  Crazy

# 23
Аз пак да помоля, ако може някой да даде размери на 6 или 8 от ленената рокля, за да се ориентирам.  bouquet

# 24
# 25
 Hug Чоки!

Аз пък 1 ден ще спя до късно и те ще решат да пускат разни неща в тоя сайт  ooooh! ...поне се успокоявам, че е имало все малки работи, та да не ме е яд  Mr. Green

Обаче ще давам отчет за получени стоки. Днес с 5 пакета, от които само 1 се оказА за мен и то ми е голяяяяяяяяямммммммммоооооо  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Въпросният ленен си4н панталон ми е поне 5 пръста по широк  Crazy Crazy Много е хубав, ама...хем ми е ширк, хем ми е дълъг  Confused

На мъжо взех и аз Найк джапанки, той пък с какъвто плавник е сигурно ще са му тесни  Confused http://www.asos.com//Nike/Nike-Solarsoft-Thong-Flip-Flops/Prod/p … .aspx?iid=1552519
но пък са хубави  Grinning

http://www.asos.com//Lacoste/Lacoste-Janya-Ski-Boots/Prod/pgepro … .aspx?iid=1203442
ботичките в момента наличен черно 7!!! Метнах 1 в коша, ако някой му притрябват!
Та благодаря на Мимита  Hug Страхотни са, мен мн ми харесаха, взех белите, че само те бяха налични тогава и дъщерята всъщност тях искаше, сега само да ги види и да каже мнение...ако нееее аз ще си нося ей така ЛаКоста ботички  Laughing
Поръчките са ми от 18-20.07 Wink

От тези евтините работи и аз искам нещоооооо!!!  Flutter

?? Защо някои давате линк с немско разширение, там нещо по-различно ли е??

# 26
# 27
и аз успях да пусна 2 бройки но дали ще ги пратят за такава малка сума???

# 28
ЕЕЕЕЕЕ обърнах се за миг да си видя гостите и.......... всичко отишло  Crossing Arms приспивам сега дребната и засядам при вас!

# 29
Момичета ,някой получавал ли е тази рокля-хубава ли е на живо и отговаря ли си?!
http://www.asos.com/Asos/Asos-Petite-Twisted-Velvet-Dress/Prod/p … rt=3&clr=Grey

Общи условия

Активация на акаунт