Пазаруване от Asos - 16

• 26 847
  • 794
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Момичета, вместо да се чудя къде да ги пускам като поръчка ще ги пусна от кошницата, поне да ги поръча някой, който ще си ги получи със сигурност.
Има ли готови да хващат?

# 556
  • Бургас
Момичета, вместо да се чудя къде да ги пускам като поръчка ще ги пусна от кошницата, поне да ги поръча някой, който ще си ги получи със сигурност.
Има ли готови да хващат?

Клеми, защо не си ги пратиш на адреса на свекъра ти?
Иначе, да, в пощата ги пазят 20 дни.

# 557
# 558
  • София
Има ли готови да хващат?

Защото не знам дали няма да сме си тръгнали от там, ако закъснеят. А не искам да го занимавам той да ги взима, после да ги праща до София. Wink
Хайде де, ще хващате ли.  Laughing

# 559
  • ...край Дунава
И моята поръчка с роклята и G-star-чето от вчера е шипната.
Ani_K, аз си предполагам, че ще ми е малко, но се сетих за теб, че ако ти хареса може да направим нещо, иначе има къде да го пласирам Wink

Получих преди малко бомбърчето, НО първото, което поръчах преди две седмици, се оказа умалено и го продадох, сега това пък е с дефект  #Cussing out, пада се точно под мишницата и при напъване ще го изпрошна  Cry, какво да правя, не ми се занимава с връщане, от понеделник ме няма а и пощенски няма да ми възстановят, да им пиша ли какво ли? Ама какво пък да очаквам и да ми отговорят....
Като знам как се лутате някой с тия пощенски по връщането изобщо не ми се мисли да го връщам, ама пък как да го нося, като знам, че може да зейне всеки момент...направоооо, голям невървеж с това яке 'начи.

Chokolina гуш Hug

# 560
  • София
Някой иска ли тези да ги пускам
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1563529 размер 2 в черно
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1070038 размер 10 в цвят nude

# 561
Тези бански някой има ли ги? Горе триъгълничетата ме притесняват нося чашка B, ама да не се окажат пак малки и да показвам прелести  newsm78

ако му се чудиш,пусни ми го да го взема! Praynig кой номер е?
М е ама мисля да рискувам

# 562
  • Бургас
Има ли готови да хващат?

Защото не знам дали няма да сме си тръгнали от там, ако закъснеят. А не искам да го занимавам той да ги взима, после да ги праща до София. Wink
Хайде де, ще хващате ли.  Laughing

Ти си знаеш, но аз си получавам поръчките за около 10 дни.  Hug

# 563
Има ли готови да хващат?

Хайде де, ще хващате ли.  Laughing
Пускай вече!
Може този път поне аз хвана)))

Редактирам се - пуснах, успях, купях

Мерси момичета   bouquet

# 564
  • София
Пуснах ги.
Кой ги хвана?

# 565
Тези бански някой има ли ги? Горе триъгълничетата ме притесняват нося чашка B, ама да не се окажат пак малки и да показвам прелести  newsm78

ако премонеш решението - пиши ми,но поне след 30мин,че отивам да си приспивам детенцето,ОК?   bouquet

# 566
Привет момичета, първо благодаря на всички отговорили ми вчера за танкините...
имам въпрос: Дънките имат ли си отделна номерация в Асос? Или и за тях се ползва Size guide?
За първи път ще си поръчвам от Асос и ми е притеснено. Иначе като си отворя прозореца с дънките и кликна върху прозорчето за номер си излизат както са в Size guide
UK 10, UK 12 и т.н.

# 567

ако премонеш решението - пиши ми,но поне след 30мин,че отивам да си приспивам детенцето,ОК?   bouquet
аз имам 8ца от зелен бански с желязни топчета, чесно казано - моят малко широ ми триъгълник - сутиен ми 75б Rolling Eyes

# 568
# 569
Поръчвам го пък в краен случай ако не ми е добре ще пиша тук.
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1318846
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1324743
Май пак почва раздвижването, за съжаление трябва да излизам  Sad

Общи условия

Активация на акаунт