изневярата

• 52 098
  • 965
  •   1
Отговори
здравейте  bowuu въпроса ми е хващали ли сте половинките си в изневяра сори ако вече има подобна тема  newsm78

# 1
  • out of space
Един тон теми има по въпроса.

Не, не съм. Едва ли бих го хванала, освен ако не е някакво невероятно стечение на обстоятелствата.
Не го следя и проверявам, а мъжа ми не е идиот, че да ме накара да се съмнявам. Поне до като ме обича.

# 2
Да Sad ,не е приятно  ,но и той не си признава,въпреки неопровержимите доказателства.

# 3
# 4
  • Сопот, Пловдив
Хващала съм един от бившите в изневяра. По-скоро се усъмних, а той си призна като попитах, на калъп не съм заварвала никого  Grinning .

# 5
Не, не съм. Силно се надявам да не го хващам, защото това ще ме разочарова, че не се е постарал да я скрие. А, не се ли крие, нещата са си отишли към изуй гащи.

# 6
Не, не съм. Обаче аз не следя човека до мен, не му ходя по петите и не му ровя в телефона. До момента не ми е давал и повод да се съмнявам. Вярвам, че дори във връзка всеки има право на лично пространство.
Даже и да е имало нещо, не съм разбира и категорично не желая да разбирам, както и аз не бих допуснала обратното.

# 7
въпроса ми е хващали ли сте половинките си в изневяра
Не.
Ти вече хвана ли го?     Laughing

# 8
  • София
Ако го хвана, ще се чуе.  Mr. Green

# 9

Не.
Ти вече хвана ли го?     Laughing

[/quote]
не, още не сме си омръзнали толкова, че да си изневеряваме  Laughing Peace

# 10
  • Бургас
Не  Mr. Green

не, още не сме си омръзнали толкова, че да си изневеряваме  Laughing Peace

Основната причина хората да си изневеряват едва ли е точно "омръзването"  Wink

# 11
Цитат
Основната причина хората да си изневеряват едва ли е точно "омръзването"  Wink
[/quote]

еми за мен е, за мен друга причина за изневяра не би могло да има. Ако ме обича и си живеем добре, за кво да ми изневери  Wink явно съм му омръзнала за да изневери  Naughty

# 12
Не съм, викам да не се пробва да види каква би ми  била реакцията.

# 13
Хващала съм го,не на "калъп",но съм откривала доказателства за такава.Доста дълго отричаше обаче въпреки това,накрая си призна за една от всичките.......

# 14
  • Sofia
Не съм за радост. Моя и най-вече негова.  Mr. Green Преди много ровех, но веднъж го хванах в намерение за изневяра (и то не категорично доказано). Тогава такъв ужас преживях, че спрях да ровя завинаги. Много лечебно ми подейства. Сега съм на мнение, че нехванатата (и незаподозряна) изневяра не се брои. Колкото по-малко се дебнем и хващаме, толкова по-добре. За всички.

Общи условия

Активация на акаунт