изневярата

• 52 251
  • 965
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ще полезно за здравословното му състояние да не разбирам ако е вилнял..... Mr. Green

Савина, мъдра жена си....

# 16
Не съм за радост. Моя и най-вече негова.  Mr. Green Преди много ровех, но веднъж го хванах в намерение за изневяра (и то не категорично доказано). Тогава такъв ужас преживях, че спрях да ровя завинаги. Много лечебно ми подейства. Сега съм на мнение, че нехванатата (и незаподозряна) изневяра не се брои. Колкото по-малко се дебнем и хващаме, толкова по-добре. За всички.

Абсолютно подкрепям. Нямам намерение да си тровя живота и да се вкарвам във филми от типа на "Ако стане еди какво си.." и да, нехваната изневяра не се брои  Peace

Хората въобще не изневеряват, защото половинките им са омръзнали. Поне повечето случаи не са такива според мен. Просто има хора, които са склонни на странични отношения и такива, които са по-моногамни.

# 17

Не съм за радост. Моя и най-вече негова.  Mr. Green Преди много ровех, но веднъж го хванах в намерение за изневяра (и то не категорично доказано). Тогава такъв ужас преживях, че спрях да ровя завинаги. Много лечебно ми подейства. Сега съм на мнение, че нехванатата (и незаподозряна) изневяра не се брои. Колкото по-малко се дебнем и хващаме, толкова по-добре. За всички.

Няма смисъл да се ровиш.. пък и има надежда да спиш по спокойно.  Laughing

http://www.vsekiden.com/125906

Ех тези модерни временаLaughing

# 18

Няма смисъл да се ровиш.. пък и има надежда да спиш по спокойно.  Laughing

http://www.vsekiden.com/125906
Тъй, тъй......малко е даже.
Всеки GSM трябва направо да чертае карта на маршрута на съпруга.....от къщи на работа, и от работа в къщи.....само натискаш копчето и хоп, картата е на екран.     Mr. Green

# 19

Тъй, тъй......малко е даже.
Всеки GSM трябва направо да чертае карта на маршрута на съпруга.....от къщи на работа, и от работа в къщи.....само натискаш копчето и хоп, картата е на екран.     Mr. Green

Хахаа... не разчитай на това Краси, ще намерим цаката и пак ще ви прецакаме.  Laughing
Човек поиска ли нещо.. няма да се намери джаджа дето да го спре.  Laughing

# 20
Хич не разчитам аз....   Laughing  джаджите се развалят, подменят.....
Аз залагам на сигурно.   Mr. Green  моят мъж си има придружител от плът и кръв.  Laughing

# 21
Още не съм го хващала в изневяра, дано и да не го хващам, защото незнам как ще реагирам  Twisted Evil

# 22
Хващала съм го,не на "калъп",но съм откривала доказателства за такава.Доста дълго отричаше обаче въпреки това,накрая си призна за една от всичките.......

Ей, това е много голяма грешка да си признаеш...

# 23
  • Tам през Атлантическия океан
Ей това е  Laughing може да се приеме изневярата само ако ти си преминал през това т.е. бил си от другата страна    Mr. Green Whistling

Хващала съм го,не на "калъп",но съм откривала доказателства за такава.Доста дълго отричаше обаче въпреки това,накрая си призна за една от всичките.......

Sunglasses Грешка е да го направиш  Wink

Не разбирам тези които изневеряват , нито тези които , търпят подобно нещо  Grinning и го приемат за ОК  Laughing
Разделяте се , по живо по здраво единия е свободен не е нужно да се крие и т.н.  другия криво ляво преболедува това и продължава напред  Peace

За чиЙ фън-шУЙ са тези терзания до без край и акробатики  , това е мазохизъм  Crazy

А после някои казват че суинга бил извратен  Sunglasses Там поне е чисти сметки , добри приятели/любовници   Wink

Фу,  нещо обърках темите  Mr. Green има мн. дубъл напоследак  Laughing

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 04:37 от Desss

# 24

Е,той си призна чак когато вече се бяхме разделили(не съм си тръгнала заради това) и то едва ли не с надеждата че ако е честен ще забравя за другите му недостатъци и ще реша да се върна.

Аз съвсем случайно го хванах,въобще не съм се ровила,нито търсила.

# 25

Desss - много си ми симпатична.
Радвам се, че така виждаш живота, и си против изневярата. Пожелавам ти да не се разочароваш, някой ден  да разбереш, че назад във времето са се случили неща за които и идея си нямала.

# 26
Хващала съм и мен са ме хващали. Резултатът винаги е бил раздяла на момента или по-късно.

Най-неприятният сценарий е човек когото познаваш и му имаш доверие да ти каже, че е видял партньора ти някъде в недвусмислена ситуация. Тогава е най-епичната битка между разума и надеждата "все пак да не е видял правилно". Съмненията, които те обвземат са саморазрушителни и след дълга агония обикновено разбираш, че е точно така. Затова вече не си губя времето и питам в прав текст.

# 27
  • София

А груповият секс за какво се брои?  newsm78

# 28
  • Tам през Атлантическия океан

Desss - много си ми симпатична.
Радвам се, че така виждаш живота, и си против изневярата. Пожелавам ти да не се разочароваш, някой ден  да разбереш, че назад във времето са се случили неща за които и идея си нямала.
Срахотно пожелание ми тУрна  Sunglasses

Ако разбера на дрЪти години нещо, 99% няма да ми пука толкоЗ Laughing

Да ,против изневярата съм  Wink ти си ЗА разбрахме вече и я намираш за нормална и част от живота  Simple Smile
За моя живот обаче аз не го намирам за нормално  Wink

Октопод с рокля
Peace

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 15:11 от Desss

# 29
 Grinning , все пак искрено ти го пожелах, без ирония. Да изневярата е болка , но е съпътстваща част от живота ни.

Общи условия

Активация на акаунт