Качествена самобръсначка за мъж

• 310
  • 2
  •   1
Отговори
Каква марка и модел хубава самобръсначка за мъж бихте препоръчали? За бръснене на лице основно.

# 1
  • София
Никой не пише, ще посоча моите 2, от които съм доволен
1. Gillette Fusion Proglide Styler, много удобен уред. Жилет са се профилирали в тази област и мисля нямат сериозна конкуренция. Моделът е комбиниран освен за бръснене, но и за оформяне на брада, със своите 3 приставки за големината на брадата. Освен за лице, става и за други места Blush Минус е, че батерията трябва да се подменя като се изхаби /кръгла обикновена АА батерия/;
2. OneBlade модела на Philips за лице и тяло. Моя е с индикатор на заряда на батерията и след зареждане това чудо не се изтощава много дълго време. А най-голямото удобство е, че може да се ползва и на сухо.

# 2
  • София/Севлиево
Моят мъж откакто сме заедно (почти 22 години) ползва само на Жилет-първо бяха с три ножчета,сега са с 5+1(мисля Фюжън при глад с въртящо се ножче,не е електрическа).Бях му подарила на Филипс електрическа,ползва я два пъти и я захвърли, защото му бе некомфортно.Той се бръсне почти всеки ден, защото така го искат на работа-никакви бради.

Общи условия

Активация на акаунт