изневярата

• 52 243
  • 965
  •   1
Отговори
# 960
Тогава и аз ще информирам модератор, заради димата жалка към Хепи, нофелет! NaughtyА за хора, които отправят клетви кво да кажа? Горките им близки. Sad Гледайте си вашите мъже и жени, другите не ви интерасуват, оки? Wink.Хайде, чао съм от темата за малко или много, мноу негативна енергия се събра. Mr. Green

Чао  Grinning

# 961
Аз съм единствена за себе си, достатъчно  силно се  обичам и харесвам , за да имам такова отношение към собствената си особа и  ако за мъжа до мен не съм толкова единствена в мислите, очите и душата му, това би повлияло на моята гледна точка към мен, което бих  отчела като изневяра от Мен към Мен. Зтова и  "едно бързо след работа", може да е нищо в очите на някои, но  за мен такава промяна в гледната точка е твърде разтърсваща, за да продължа да живея в мир  със собственото си същество.. Затова и местоименията са такива Аз, Ти, Те, Ние, Вие - имат различен енергийна натовареност...Моят заряд е на Аз.  И определено се свързвам с мъже, които също толкова се обичат.                                                                                     Между другото затова толкова харесвам този форум - тук любовта към себе си блика от всякъде Mr. Green

# 962
Предлагам на HAPPY_QUEEN и nofelet да си разменят любезности на ЛС - достатъчно оспамиха темата, най - вече HAPPY_QUEEN. Браво момиче: Завидно самочувствие и увереност в личните качества!!
Всъщност, хората, които не умеят да обичат и изпитват необходимост от постоянна смяна на партньора, имат комплекса, че не са харесвани.И това е начина да си доказват, че това не е вярно.
Т.е., самочувствието им доста куца.
А какво си говори Хепи-то тук, е отделен въпрос.
Анонимно, всеки може да е всякакъв.   Laughing
Тя демонстрира непукизъм и егоцентризъм, но това е именно защитна маска.....просто не иска повече да е наранявана, и това е начина, според нея, да го постигне.
Проблемът е, че човек не може да живее без любов.Поне не и безпроблемно.....
И неминуемо, рано или късно, се появяват проблемите.С партньора, или с децата, или със здравето....все някъде избива.
Защото хората, освен тяло, имат и душа.А тя има своите нужди.И си ги търси.И или ги получава, или се разболява.
ТЪжно е..... а не повод за критика.

Ей, голям анализ ми спретна! Колко още да казвам, че просто ми се прави секс със друг човек, за разнообразие. Любов не ми липсва, аз съм обичана. Нямам нужда да доказвам нищо, а съвсем пък не мисля, че стойността на човек се определя по този начин. И не се пердаша наляво-надясно, имам високи изисквания към партньорите си, вероятно заради това все още не съм харесала никой достатъчно. Кой е казал, че го правя със всеки срещнат? Ами не е така. Нямам нужда да се доказвам, че съм хубава или ставам. Аз си знам, че ставам, но не съм някоя кой знае каква голяма красавица, има много по-красиви момичета от мен. Външния вид за мен е мноого, много назад в приоритетите ми. По една случайност природата ми е дала що-годе приличен вид, който се харесва на мъжете и добре, че е така, защото не съм от тия дето мислят само за външния си вид и не търся доказателство за нищо в секса, все едно не може човек да иска да разнообрази от време на време без ангажименти.  ooooh!

# 963
О, я не ми внушавай твои неща, нофелет! Naughty Laughing Laughing А хората, които не могат да обичат, си имат причини за това, последното, от което имат нужда е размахване на пръст. Stop Освен това не съм съгласна, че има, хора, които не могат да обичат, могат, но трябва някой да ги размрази. Simple Smile

Не мога да ти внуша нищо, освен ако... сама не знаеш, че е вярно.

Хепи Куин явно и на теб ти е доста жалка, щом все си на амбразурата да й адвокатстваш. Аз тия дето не могат да обичат, само пръст мога да им размахвам и да ги убеждавам мирно и тихо да хващат лодката и към някой самотен остров. Там да не тровят живота на хората с изневерите и тъпотиите си. Иначе... който има мерак да ги размразява, то си е за него. Такива размразители накрая винаги ронят сълзи: "ами аз я знаех, че е такава, ама мислех, че ще я променя"...
АЗ пък бих предложила тия неща да ги кажеш на себе си, защото и ти не си еталон за вярност.  Wink А кой ще рони сълзи не ми говори. Моят мъж има всичко, което може да се иска от една жена.

случайно преминаваща, много смело се изказваш за човек, който не ме познава ни най-малко. Може да се каже, че съм  много емоционална и определено не ми липсват положителни емоции. А защо си мислиш, че моя стои мирно? Колко пъти съм казвала, че може да тече и в двете посоки изневярата и да не е толкова страшна. Всичко е въпрос на възприятие.

Нофелет, бях изпитала съжаление към теб като си представих колко жени са те рязали, за да стигнеш до това отношение спрямо тях обаче всеки си получава заслуженото. Явно ти не можеш да задържиш никоя. Вгледай се в себе си вместо да съдиш другите.  Wink Аз няма да ти падна на нивото и да те обиждам, ти достатъчно си наказан.

sote-full ме накефи с тоя вазелин.  Laughing

И аз прибегнах до модератор заради нофелет ама не видях ефективна намеса. То цялата тема е за голямо модериране, барабар с моите постове.  Laughing

Хайде гледайте по-положително. Много време загубих с вас. ПО един вазелин на всички ви пожелавам и да го употребите по предназначение.  Wink  Sunglasses

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 16:00 от HAPPY_QUEEN

# 964
О, я не ми внушавай твои неща, нофелет! Naughty Laughing Laughing А хората, които не могат да обичат, си имат причини за това, последното, от което имат нужда е размахване на пръст. Stop Освен това не съм съгласна, че има, хора, които не могат да обичат, могат, но трябва някой да ги размрази. Simple Smile

Не мога да ти внуша нищо, освен ако... сама не знаеш, че е вярно.

Хепи Куин явно и на теб ти е доста жалка, щом все си на амбразурата да й адвокатстваш. Аз тия дето не могат да обичат, само пръст мога да им размахвам и да ги убеждавам мирно и тихо да хващат лодката и към някой самотен остров. Там да не тровят живота на хората с изневерите и тъпотиите си. Иначе... който има мерак да ги размразява, то си е за него. Такива размразители накрая винаги ронят сълзи: "ами аз я знаех, че е такава, ама мислех, че ще я променя"...
АЗ пък бих предложила тия неща да ги кажеш на себе си, защото и ти не си еталон за вярност.  Wink А кой ще рони сълзи не ми говори. Моят мъж има всичко, което може да се иска от една жена.

Нофелет, бях изпитала съжаление към теб като си представих колко жени са те рязали, за да стигнеш до това отношение спрямо тях обаче всеки си получава заслуженото. Явно ти не можеш да задържиш никоя. Вгледай се в себе си вместо да съдиш другите.  Wink Аз няма да ти падна на нивото и да те обиждам, ти достатъчно си наказан.

Всичко, което съм казал за теб, се базира единствено и само на информация, която ти доброволно си публикувала тук във форума. Факти, които си споделила. Всичко, което ти казваш за мен, са някакви твои си предположения, неподкрепени от факти.

# 965
  • Sofia
Хайде стига толкова!
Явно не можете да се усетите.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт