изневярата

• 52 251
  • 965
  •   1
Отговори
# 945
Предлагам на HAPPY_QUEEN и nofelet да си разменят любезности на ЛС - достатъчно оспамиха темата, най - вече HAPPY_QUEEN. Браво момиче: Завидно самочувствие и увереност в личните качества!!
Всъщност, хората, които не умеят да обичат и изпитват необходимост от постоянна смяна на партньора, имат комплекса, че не са харесвани.И това е начина да си доказват, че това не е вярно.
Т.е., самочувствието им доста куца.
А какво си говори Хепи-то тук, е отделен въпрос.
Анонимно, всеки може да е всякакъв.   Laughing
Тя демонстрира непукизъм и егоцентризъм, но това е именно защитна маска.....просто не иска повече да е наранявана, и това е начина, според нея, да го постигне.
Проблемът е, че човек не може да живее без любов.Поне не и безпроблемно.....
И неминуемо, рано или късно, се появяват проблемите.С партньора, или с децата, или със здравето....все някъде избива.
Защото хората, освен тяло, имат и душа.А тя има своите нужди.И си ги търси.И или ги получава, или се разболява.
ТЪжно е..... а не повод за критика.

# 946
Доста истина има в поста ти, Краси. Peace

# 947
О, я не ми внушавай твои неща, нофелет! Naughty Laughing Laughing А хората, които не могат да обичат, си имат причини за това, последното, от което имат нужда е размахване на пръст. Stop Освен това не съм съгласна, че има, хора, които не могат да обичат, могат, но трябва някой да ги размрази. Simple Smile

# 948
О, я не ми внушавай твои неща! Naughty Laughing Laughing
Нищо не внушавам.    Laughing
Пиша моето виждане....
Дали ще повярваш или не, е изцяло твой избор.

# 949
О, аз го казвах на Нофелет, Краси, но Хепи е сложна личност, нема нужда да се пробваме в анализи, мисля. Simple Smile

# 950
Извинявай тогава!    Grinning

# 951
О, я не ми внушавай твои неща, нофелет! Naughty Laughing Laughing А хората, които не могат да обичат, си имат причини за това, последното, от което имат нужда е размахване на пръст. Stop Освен това не съм съгласна, че има, хора, които не могат да обичат, могат, но трябва някой да ги размрази. Simple Smile

Не мога да ти внуша нищо, освен ако... сама не знаеш, че е вярно.

Хепи Куин явно и на теб ти е доста жалка, щом все си на амбразурата да й адвокатстваш. Аз тия дето не могат да обичат, само пръст мога да им размахвам и да ги убеждавам мирно и тихо да хващат лодката и към някой самотен остров. Там да не тровят живота на хората с изневерите и тъпотиите си. Иначе... който има мерак да ги размразява, то си е за него. Такива размразители накрая винаги ронят сълзи: "ами аз я знаех, че е такава, ама мислех, че ще я променя"...

# 952
  ooooh! Нофелет, има ли неква вероятност да се окажеш голямо леке? newsm78 Laughing Хепи ми е симпатична, бе, смотльо! Grinning А за мъж, който се държи като леля Поли, кво да кажа? Думи неам. И въобще, и изобщо, защо приемаш нещата лично, като става въпрос за Хепи,мм?Толкова емоушън за някой, дето не познаваш е малко така хммм... Thinking

# 953
Що не си живеете живота бре хора... всичко написано ме навежда на мисълта, колко затворени в себе си хора има.
Целта на всички е да се чувстваме добре по един или друг начин..

За да не загрубяват нещата и после оправдания некви си там....

Скрит текст:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 954
Хора стига с  HAPPY_QUEEN , не се напъвайте да и правите дисекция-смисъл няма никакъв. Все пак форумите са за това: Всеки да си каже мнението, НЕ ДА ГО НАЛАГА! И все пак, жалко за момичето, жалко и за благоверния и в къщи-изгоря момчето с подобна надута безчувственост. Само с най-добри пожелания мога да и пожелая някой да и причини това, което тя си мисли. Може би ако почувства отново няма да е този пън, който демонстрира в момента. Истината е че човек е жив, когато чувства. Било за хубаво, било за лошо именно емоциите ни ни показват, че сме живи . Останалото е вегетиране.

# 955
 ooooh! Нофелет, има ли неква вероятност да се окажеш голямо леке? newsm78 Laughing Хепи ми е симпатична, бе, смотльо! Grinning А за мъж, който се държи като леля Поли, кво да кажа? Думи неам. И въобще, и изобщо, защо приемаш нещата лично, като става въпрос за Хепи,мм?Толкова емоушън за някой, дето не познаваш е малко така хммм... Thinking

Бях принуден да информирам модератор заради езика ти. Прибягването до профанщини и обиди е характерно за страните в спора, които нямат аргументи. Нямам причина да го толерирам.

# 956
Тогава и аз ще информирам модератор, заради димата жалка към Хепи, нофелет! NaughtyА за хора, които отправят клетви кво да кажа? Горките им близки. Sad Гледайте си вашите мъже и жени, другите не ви интерасуват, оки? Wink.Хайде, чао съм от темата за малко или много, мноу негативна енергия се събра. Mr. Green

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 14:58 от Пънки

# 957
Стига бе, двама мъжове в спор за жена???!?!!!! #CrazyНека всеки си каже мнението, какво лошо има. И ако искате да знаете, момичето е достойно за съжаление. Не е лесно да си пън и да го демонстрираш с такава жар. Ноооо, това си е нейното мнение - уважавайте го. Темата се оспами яко-приятно чесане на езици оттук нататък. hahaha

# 958
 WinkКой каквото търси намира в темата: за едни тя е в лек уклон спамо-чат житейски в тая насока, за други - са просто хипотези разни, за трети - може би възмущение....

Що не си живеете живота бре хора..

Laughing Ей това е една добра приказка, чак толкова на сериозно не си заслужава да се взема човек в темата, което обаче съвсем не означава, че темата е несериозна, поне не за всички де, просто всеки  е свободен  в избора си да приема нещата както си иска, и да прави каквото си поиска, тук просто разменяме мнения.....

# 959
Тогава и аз ще информирам модератор, заради димата жалка към Хепи, нофелет! NaughtyА за хора, които отправят Клетви кво да кажа? Горките им близки. Sad..Хайде, чао съм от темата за малко или много, мноу негатвна енергия се събра. Mr. Green

Не съм използвал обидни думи спрямо никого. Ето защо повтарям - Хепи Куин е жалка.

жалка, жалко, мн. жалки, прил. -  който предизвиква съжаление, състрадание

Самата ти преди малко каза, че ти е симпатична - sympathia (лат.) - съчувствие, състрадание.

Ти използваш обидни думи, заради което е нормално да информирам модератор. Аз нямам нужда да ползвам такива.

Общи условия

Активация на акаунт