За красотата и отношението на околните

• 23 041
  • 572
  •   1
Отговори
# 285
Глупости, просто тия натоканите се мислят обикновено за голяма работа и определят повечето като недостойни - да си говорят с тях, тая хладнота и надменност - мъжете мразят.

И тук е много на място онова за кифлата.  LaughingМай ти го беше пуснала.

Разбира се.
Но пък всеки мъж търси такава чалга визия за секс, а за жена-спътница в живота - рядко...

# 286
вероятността да те отреже една хубава и една по-малко хубава жена е еднаква.
Първо всяка жена се смята за хубава ( а шанталчето се смята за умопомрачителна  Sunglasses) и второ, ако мъжът има дадено излъчване не биха го отрязали нито хубавата, нито не дотам хубавата жена.
Уморително е "вниманието", когато мъжете досаждат. Но ние хората сме като огледала. Някои просто привличат такива досадници - дали с външния си вид или с поведението си е друг въпрос.
И не, не вярвам че има жена или мъж, който ИСКА да бъде сам.
Категорично не съм съгласна с нито едно от твърденията ти. Simple Smile
И е уморително вниманието, и вероятността за отказ от хубава и не дотам, жена не е еднаква. Освен това, да наистина има хора, които понякога обичат да се наслаждават на самотата си.
Аз пък се сетих за оня епизод на 'Двама мъже и половина', в който чичо Чарли учеше племенника си,че на купон трябва да отиде и да заговори най хубавото момиче.  Защото най малко момчета ще се осмелят да отидат при нея, а тя се чувства несигурна и самотна, ерго е лесна плячка. ААлън рече ' ех, защо не ми го каза на мен навремето, та да ми спестиш цял живот на огорчение и отхвърляне'  Laughing
по памет цитирам

# 287
Мирама, чета от телефона, защото съм с гнусен вирус- повръщане и висока Т, и лежа от онази вечер, но от там не ми дава да ти видя снимките, та пуснах специално компютъра да те мерна и да ти кажа, че си много свежа и с уникално излъчване!

Пожелавам ти бързо оздравяване и възстановяване. )
И...благодаря много за комплимента. ) От красива жена като теб (за съжаление не съм те виждала) определено е важно мнението ти. )

# 288
Аз също съм на мнение, че и поведението е много важно.
Една красива жена, не винаги изглежда и се държи хладно и недостъпно. Но, зависи какви цели преследва и какви желания има. )

А що се отнася до работата, определено там е по-важно поведението. И разбира се много зависи в каква сфера работи, в какъв колектив и т.н.

# 289
  • София
Много на философстване сте го ударили. Дайте да се върнем пак на снимките.

ПП: Соте, снимката с пушката не е актуална вече. След изключително успешната намеса на д-р Енчев с няколко естетически корекции сега съм дваж по-умопомрачителна. За справка аватара - добрият фотограф е успял почти напълно да отрази цялата ми 'убост

# 290
Много философски въпрос - какво кара една красавица да обяснява непрекъснато колко е красива.

# 291
Много философски въпрос - какво кара една красавица да обяснява непрекъснато колко е красива.
Защо да не го прави?
Предимството компенсира другите липси, нормално.

# 292

Е нарцисизъм му викат някои.

# 293
Много на философстване сте го ударили. Дайте да се върнем пак на снимките.

ПП: Соте, снимката с пушката не е актуална вече. След изключително успешната намеса на д-р Енчев с няколко естетически корекции сега съм дваж по-умопомрачителна. За справка аватара - добрият фотограф е успял почти напълно да отрази цялата ми 'убост

Адриана, не се лигави с тая маймуна Laughing. Пусни нещо свежо в тоя дъждовен следобед. Не знам при вас дали вали...

# 294

Не всички го правят, тъй като красавиците си приличат по това, че възхищават околните, но по характер са твърде различни, като останалите хора.
В нашия клас двете най-красиви момичета по случайност носеха и еднакви имена.Различен тип красота, макар и двете в "северната гама".Коренно различни като поведение, мислене, манталитет.Никаква конкуренция нямаше между тях, защото и обожателите им- както се подразбира твърде много- бяха съвсем различен тип момчета за едната и другата.

# 295
Е, много е философски Rolling Eyes... Специално тук във форума - питат те - отговаряш. Кво да направя като получавам  запитвания.. newsm78. Ако не отговоря, ще кажете надува се. Не може да се угоди... Crossing Arms

# 296
Какво сте постигнали благодарение та красотата си?

# 297
А ти вместо да изтрещиш една снимка, само свекървинстваш по момичетата във форума Laughing
Я се разчупи малко... Laughing

# 298
А ти вместо да изтрещиш една снимка, само свекървинстваш по момичетата във форума Laughing
Я се разчупи малко... Laughing

Шанталче, за теб знам.  Всичко си постигнала благодарение на красотата си.  Не съм грозна, но това не е определящо в живота ми. Признавам си, че съм използвала -  в интерес на работата. По-скоро младостта .

# 299
    Освен ако не си модел или актриса, не виждам нещо особено да може да се постигне с Убост, което иначе не би. И богат мъж може да се хване без кой знай каква обиколка.

Дай една снимка, бе Трещерска Praynig

Общи условия

Активация на акаунт