За красотата и отношението на околните

• 22 945
  • 572
  •   1
Отговори
# 30
Има ли по - добър вариант от това да си красива и да знаеш как да го използваш , защото си умна ?  Twisted Evil

# 31
Само срамът ли е фактор да не желаеш да се покажеш? Вероятно мой също има, Мирама.

# 32
Е, да, и аз имам интересни случки. От една дори ме досрамя, но какво пък. Докторът не ми взе пари за ехография на млечни жлези. Беше млад, не го познавах, отидох на ултразвук за гърдите. Прегледа ме и с полуусмивка отказа да ми вземе таксата за прегледа. (А, между другото, не намирам, че бюстът ми е особено красив, най-малкото е с доста скромни размери.)  Embarassed

Юличка отивай да напишеш случката в темата за флиртовете  Laughing
Хубава случка, макар и да ти е било смутено  Wink

# 33
Само срамът ли е фактор да не желаеш да се покажеш? Вероятно мой също има, Мирама.

Не мога да определям кое е фактор за някой друг.

# 34
  • Варна
Mirama, имам огромни подозрения, че Касита всъщност е Мафани и ако съм права, то не, не е красива.

# 35
Има ли по - добър вариант от това да си красива и да знаеш как да го използваш , защото си умна ?  Twisted Evil
Да, да си красива и умна, но  да не ти се налага да си използваш нито едно от двете:)))

# 36
красотата е толкова субективно понятие.
Като чета тук, всички се определят като красиви. В това няма нищо лошо естествено, просто показва, че всеки разбира красотата по различен начин. Докато "умна" е по обективно качество.

# 37
  • Канада
А аз искам да разбера какво значи "умна", според участниците тук.
Очевидно е, че популярните красавици на форума се определят като умни и красиви.

# 38
Момичето от "Гласът на България" е наистина много красиво, но явно не може да си прецени другите качества щом изобщо е решила,че може да участва в подобно предаване.

А ако някой толкова много се дразни,че го възприемат предимно с красотата му, най лесно е да се загрози, ама дали му стиска.  Wink  

# 39
Ох, доживях да дойде пак тема, в която да си показваме дипломите по финанси и членството в Менса Flutter

А аз искам да разбера какво значи "умна", според участниците тук.
Очевидно е, че популярните красавици на форума се определят като умни и красиви.

# 40
О, аз оставям на другите да бъдат умни. Не се боря за съвършенство.

# 41
Да, да си красива и умна, но  да не ти се налага да си използваш нито едно от двете:)))
Много ще е скучно тогава , Рокси  Laughing

# 42
  • Канада
Рокси, познавам хора без "висше" образование, които са умни и, според мен, природно интелигентни.

Затова попитах за определение за "умен".

# 43
Упс, тази тема не е за мен. Blush Никога не съм била нито красива, нито секси. Така, че слава Богу не се е надявало да се доказвам в стил: " Виж сега, все пак имам и нещо повече от цици..."  Joy

# 44
  • Пазете Гор
Ама сте драки!  Simple Smile
Няма как, задължен съм от пола си да попитам авторката много ли я подценяват? А тя много ли е компетентна? И всичкото това само защото е хубава ли го вършат? И как успява хем да и е приятно, хем да се дразни? Или възхитата от хубостта само от някои е приятна, пък от други дразни?

Сещам се за една – красавица, хем професионалист, в един стар филм. Девойчето, мечтаейки да танцува, заваряваше тръби, а колчем махнеше маската от главата си, се пръскаха едни коси, едни устни, прелест някаква.  Абе хубаво да ти стане, и за тръбата, и за електрода с ръкохватката му, и за маската, и за тебе самия.

Разискването на теми за ‘убавици без снимки е като съставяне на система квадратни уравнения  по текстова задача. Може и да получиш верния отговр, ама за какво ти е. Сладост няма...

Общи условия

Активация на акаунт