За красотата и отношението на околните

• 22 985
  • 572
  •   1
Отговори
# 360
Излъчването, излъчването е важно. Глас походка, маниер. Ако сме сериозни.
Има силиковони и изрусени които за мен са гротеска. Има и такива, които не са. Но това се определя при живият контакт, по снимка, така да я гледаш нищо не значи, а и една жена може да изглежда по хиляди различни начина на снимка, зависи от фотографа.
Например на мене Анджелина Джоли не ми е секси, нито Марая Кери. И двете са хубави, но лично на мен не са ми сексапилни. Странно, знам, повечето мнения са обратни, но така го виждам аз .

# 361
  • Варна
Може и да не е като "първопричина", но няма ли го и след това, връзката е обречена.

Не всички връзки се градят само и основно на секс. ) Така че и за това не бива да се правят обобщения. )
В здравите, силни и съдържателни връзки той е една основна част. Другите вариации не коментирам.

# 362

Обаче няма сила, която да върне темата към начала-
та ѝ, нали?
Викнете Богиня! Може ида стане тогава. Grinning

# 363
  • Варна
Е аз какво казвам през цялото време? Нали същото. За всеки влак си има пътници, и за изкуствените хубавици, и за по-естествено изглеждащите. Както и типажите мъже, които харесват различните типажи жени са различни. Ако попиташ един строителен работник Преслава или Мишел Пфайфър е по-хубава и секси ще ти каже Преслава, ако попиташ един интелектуалец вероятно ще ти каже Мишел Пфайфър като тип жена.
Ми не, не казваш това. Simple Smile Ти ги разделяш- турбо силиконка за тираджията, и ефирна и нежна за интелектуалеца. Смесици не допускаш, а има, много при това. Както казах, сексуалното предпочитание не зависи от умствения капацитет и образованието.

# 364

Ми не, не казваш това. Simple Smile Ти ги разделяш- турбо силиконка за тираджията, и ефирна и нежна за интелектуалеца. Смесици не допускаш, а има, много при това. Както казах, сексуалното предпочитание не зависи от умствения капацитет и образованието.

Сексуално привличане не е равно на сериозна връзка. Има така наречените секс връзки, в които двама души се срещат от време на време само заради секс, без да имат други общи неща, но това не е сериозна връзка с перспектива.

# 365
Уффф, темата стана само лан, лан....)

За работа и красота идеше реч. ))))
Та ако шефа ви постоянно се натиска, или пък някой от колегите в службата за това, че сте готина мадама...няма ли това в даден момент да ви пречи на работата? Или ще се кефите, щото видиш ли на целият мъжки колектив бленува за вас?. )

# 366
Цитат
Раневскую спросили: «Почему красивые женщины пользуются большим успехом, чем умные?» На что Раневская отвечала: «Это же очевидно — ведь слепых мужчин совсем мало, а глупых пруд пруди».

# 367
Уффф, темата стана само лан, лан....)

За работа и красота идеше реч. ))))
Та ако шефа ви постоянно се натиска, или пък някой от колегите в службата за това, че сте готина мадама...няма ли това в даден момент да ви пречи на работата? Или ще се кефите, щото видиш ли на целият мъжки колектив бленува за вас?. )

Е няма 25 страници само за това да пишем,я. Ако само за това се пише темата да се е изчерпала максимум на 10-та страница. Освен това от заглавието "За красотата и отношението на околните" по нищо не личи, че трябва за работните места да си говорим. Зависи как ми се натиска шефа. Ако го прави с фин и елегантен флирт ще ми е приятно, а ако ме издебне сама и ми сложи ръката на пакета си ще яде шамари най-малкото  Mr. Green

# 368
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз на работа не разчитам на красотата си, доколкото я имам, а по-скоро на женствеността. Сред всички жени там аз съм единствената по-дребна и слаботелесна, и съм забелязала, че съответно съм единствената, която получава помощ от мъжете наоколо. Когато получавам пратки с химикали, или се налага да се катеря по стълба да достигна нещо в шкафовете, или да пускам газовите бутилки, винаги някой изявява желание да ми помогне. Колежките се мъчат сами, но пък са си го и заслужили, като толкова натрапчиво се опитват да са наравно с мъжете. На мен не ми е необходимо, при моите габарити освен това е и невъзможно Laughing.

# 369
joy_r, е какво, не можеш да се покатериш на стълба ли?. ))))

Аз пък съм доволна, че работя основно сама. Имам колеги, но се чуваме дистанционно и се виждаме по-рядко. )
Но за сметка на това постоянно съм пред други хора и се налага да се съобразявам както с поведението си, така и с облекло и т.н., в зависимост от това каква е групата от хора.

# 370

В ужасна грешка си!  Simple Smile
Я го отнеси същото твърдение към жените и ще видиш, че изобщо не може да е вярно.
Сексуалните предпочитания нямат общо с ума и стила на един човек.

За сексуални отношения и секс за една нощ ли говорим, или за истинска връзка? Не познавам умен мъж със стил, който да е готов на сериозна връзка, брак и т.н. с евтина гащобъркачка. Виж, да има секс връзка, да ходи чат пат да проветри гащите при нея не изключвам. Но това не е връзка в истинското значение на думата.
Отилия, ама ти наистина си била много наивна или малко мъже познаваш.

# 371
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мога естествено, но е по-лесно и по-бързо някой само да се протегне и да ми подаде това, което ми трябва.

# 372

Отилия, ама ти наистина си била много наивна или малко мъже познаваш.

Аз не казвам, че леките жени не си намират мъже за брак и сериозна връзка. Казвам, че въпросните мъже са без стил, и са по манталитет простаци. Един фин изискан и елегантен мъж, каквито в България почти няма, дори не би се показал на улицата с някоя такава жена.

# 373
И на мен ми се иска да беше така, както ти го описваш, но просто не е вярно. Има много умни мъже със стил, които често си загубват акъла точно по така нарачените гащобъркачки. Няма логика, но не е необходимо и да има.

# 374

Аз не казвам, че леките жени не си намират мъже за брак и сериозна връзка. Казвам, че въпросните мъже са без стил, и са по манталитет простаци. Един фин изискан и елегантен мъж, каквито в България почти няма, дори не би се показал на улицата с някоя такава жена.
Ама как ги определяш кои са леки Thinking Заради силикон и перхидрол ли Joy

Общи условия

Активация на акаунт