За красотата и отношението на околните

• 22 978
  • 572
  •   1
Отговори
# 450
Да, вярно, сетих се, вчера се наслаждавах Simple Smile. Пускам тогава и аз- цък и цък

Много си сладка.  Simple Smile

# 451
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря Blush Hug

# 452
Значи не съм те разбрала правилно, реших , че за професионални умения говориш Peace. Понеже все подчертаваме в темата, че за несгоди на работното място става въпрос Laughing

Работното място не е свързано само с професионални умения. Има и междуличностни такива и ако някой колега ти извърти кален номер, едва ли те топли това, че е много добър специалист и с прекрасна външност.   Simple Smile

# 453
Никак даже, ама като знам какви кални номера идват и от не толкова красиви хора Mr. Green... Въпрос на характер, понякога и добре изглеждащите могат да са готини, а пък по-обикновените гадни Whistling

# 454
  • Канада
Джой, супер си  bouquetМного чар....

# 455
Когато работиш с колеги, постоянно, всеки ден на едно място, няма начин да се избегнат конфликти, интриги и др. подобни. )
И в такива случаи външността едва ли ще ти помогне с нещо. )

joy_r, сладурана си. )

# 456
  • София

Моля Simple Smile Приличаш си с аватара Simple Smile

Да, бе.
Ако намерите хубава жена на висока позиция и за нея не се съска, че спи с едикойси, елате да ми се обадите. Simple Smile

# 457
И аз мисля, че красотата носи много негативи, които не се отчитат. И не зависи от сферата на работа, защото негативите могат да са и в личен план. Една красива жена (а такива не са чак толковА много и определено се знае, че са красиви и се отчита масово, не говоря за чар, а за красота) е приемана по дифолт за някой, чийто живот е песен. А това няма как да не влачи след себе си и много тъга.

# 458
joy_r какво приветливо излъчване имаш!

ИзЛЯЗоХ
СкОрО ЩЕСИ въРна
не се бийте и не подхвърляйте компромати без мен

# 459

Аз не казвам, че леките жени не си намират мъже за брак и сериозна връзка. Казвам, че въпросните мъже са без стил, и са по манталитет простаци. Един фин изискан и елегантен мъж, каквито в България почти няма, дори не би се показал на улицата с някоя такава жена.
Ама как ги определяш кои са леки Thinking Заради силикон и перхидрол ли Joy
искам да науча и как изглеждат скъпите гащобъркачки  Rolling Eyes

# 460
искам да науча и как изглеждат скъпите гащобъркачки  Rolling Eyes

ето така  Wink

# 461
Хаххаха, Пини, как само уцели в десятката Joy

# 462
Piny, тази ми е грозна на мен и няма нищо привлекателно в нея. )

Но пък тази мадама кефи. )
снимка

# 463
  • Варна
И аз мисля, че красотата носи много негативи, които не се отчитат. И не зависи от сферата на работа, защото негативите могат да са и в личен план. Една красива жена (а такива не са чак толковА много и определено се знае, че са красиви и се отчита масово, не говоря за чар, а за красота) е приемана по дифолт за някой, чийто живот е песен. А това няма как да не влачи след себе си и много тъга.
+1  bouquet

# 464
Все си мисля, че отношението на околните и степента, в която ги привличаме, не се определя само на база външен вид. Аз работя в университет и съм се нагледала на доста типични ситуации. На прима виста се сещам за един колега и неговите дипломантки Grinning. Първата от тях беше много красива, перфектно знаеше това и само с един поглед на големите си сини очи го караше да припка из лабораторията и да върши нейната работа. Накрая дори и написа и дипломната и избра перфектен рецензент, а все се кълнеше, че неговите студенти са обучени да работят самостоятелно Joy. Втори случай- друга дипломантка, за мен даже по-красива от първата, но много хладна и дистанцирана, решена да докаже, че е умна и способна и не криеща, че не го харесва. Нея той я третираше като роб, често дори и крещеше пред всички, и тя се сблъска с много неприятности, докато защити. Третата- мъжкарана, грубоватичка, но способна да флиртува по цял ден, да ласкае мъжкото му его и да го върти на пръста си. Тя беше поканена да запише докторантура Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт