За красотата и отношението на околните

• 23 032
  • 572
  •   1
Отговори
# 300

Дай една снимка, бе Трещерска Praynig
И аз искам, хайде. Може и като млада, от бал, от сватба...

# 301
Ама, тя пускала ли е снимки?

Шанти, дай едни гърди или дупе да изплакна окото. Болна съм, смили се.

# 302
Грозничка съм, уа. Срам мъ ие.

# 303

Шанти, дай едни гърди или дупе да изплакна окото. Болна съм, смили се.
Сноп коса? Laughing Мило, моля те стига вече, оправяй се по-скоро. Мъж ти трябва, да си те гушка сега, за какво са ти моите цици newsm78. Не се сърди, няма да пускам.

# 304
И какво толкова значение има. Приятелките по красота ли си избирате?  Или мъжете. За Шанталче разбрахме - по портфейла.

# 305
И какво толкова значение има. Приятелките по красота ли си избирате?  Или мъжете. За Шанталче разбрахме - по портфейла.
Aз моя не само по красота , но в първия момент , в който го видях ако не изглеждаше така едва ли щях да го забележа. Simple Smile

# 306
 Браво, Моренце!
 Мирама, винаги като гледам Отчаяни съпруги се сещам за теб.

Айде и аз на изпроводяк ще ви презентирам лекомисления си профил и една снимка от рожден ден с малката. Тия са ми сравнително нови... от пролетта.

# 307
  • в Кошера
За първо впечатление красотата играе главната роля, за второ, трето, пето и т.н. не става само с хубост, тряя и акъл  Mr. Green (тва е валидно и за двата пОла).
Относно терзанията на авторката - възползвай се, бе, момиче! Кво по-хубаво от комбинацията красота+ум, особено в професионалната сфера?!?!

# 308
Едно си баба знае, едно си бае... Tired

# 309
Едно си баба знае, едно си бае... Tired
трещерица баба ли е вече  Rolling Eyes

# 310
Абсолютна бабуля Laughing, само върви тук по момичетата и ги хока..

# 311
Ами аз не се смятам за първа красотница, но се е случвало шефа да се измайтапи, че можело да привлека повече клиенти, ако съм им пишела от профил със снимка. Но ние пък с колежките такива фотосесии сме си правили в офиса, че ако ги е зърнал отнякъде, не е никак чудно това, че се е сетил за подобна опция  Mr. Green
Честно казано не мога да я разбера драмата на красивите, че били недооценени. Особено пък в случая на авторката не виждам нищо обидно. След като те ценят така или иначе, какво толкова, че забелязват и красотата ти?

# 312
Не съм си и помислила че Трещерица е възрастна...

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 13:41 от Анонимен

# 313
Трябва може би да се отвори друга тема за "Прехвалените праскови" Laughing
Мисля, обаче, че има типажи, които наистина се харесват от всеки. И понеже аз определено не съм от тях, направо ми е чудно понякога как се справят с толкова много харесване. Изморително ми се струва, но пък ако човек е достатъчно хитър да се възползва, може да стигне доста далеч за разлика от заобикалящите ги грозни патенца.

# 314
несиха - какво е изящна красота?

Общи условия

Активация на акаунт