За красотата и отношението на околните

• 23 023
  • 572
  •   1
Отговори
# 390
$hantalche, рускините, чехкините и скандинавките според мен са едни от най-красивите жени, ако трябва да ги делим на националности. Русата коса не е синоним на лека жена, когато жената има стил, изглежда поддържана, в същото време естествена и елегантна. За съжаление в България масово жените си мислят, че да си облечен със семпли и непреходно елегантни дрехи, да не си натруфен с кичозни бижута и аксесоари и да имаш семпла прическа значи, че не си вървежна и не по модата. Под семпла прическа имам предвид поддържана коса, която обаче не е топирана,удължена до кръста, на вафлички, не е минала през заветната преса и не изглежда като каска или телевизор "Опера".

# 391
Е, има разлика между естествено рус цвят, и перхидролено русо, бяло.

# 392

Или онова другото изгорено русо с цвят на жълт качамак  Mr. Green

# 393

Или онова другото изгорено русо с цвят на жълт качамак  Mr. Green

и чернеещи корени.

# 394
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Отилия, преди да заживея тук, и аз мислех чехкините за красавици. Не е така обаче. Остри черти, тънки устни, малки очички, трудно ще срещнеш истинска красавица тук. Обаче повечето са високи и дългокраки, и поддържат красиви тела с много спорт, което българките не правят.

# 395
joy_r, ето това е много важно за мен. Българката като цяло е хубава жена, но в много случаи неподържана, да не кажа занемарена. Време ли няма, пари ли няма, не зная? Масово обаче ми правят впечатление отпуснатите тела на млади жени, липсата на елементарна грижа като педикюр, ако и да е в домашни условия, малко оформяне на косата....Особено сега, когато съм по майчинство ми изпъкват доста такива- и мой посестрими и просто свободно крачещи из улиците. Simple Smile

# 396

Така е, но тук се изрусява куцо и сакато. И от там идва пошлата визия - просто не на всеки му отива. А генотипа в България е такъв, че може би над 85% са тъмнокоси. Получава се някакъв контраст който е неприятен , евтин и в някои случаи направо цигански - руса коса и черни вежди и по-тъмен тен. Азис -визия  Rolling Eyes

# 397
$hantalche, оооо, любимото ми е - изрусена до бяло коса, или някакъв безумен "рус" цвят, и страааашен прегорял, солариумен тен. ))))) Просто няма грешка този вид. )

Касита, изглежда така си се харесват. Или просто не изпитват вътрешна необходимост да правят нещо за себе си.

# 398
Отилия, преди да заживея тук, и аз мислех чехкините за красавици. Не е така обаче. Остри черти, тънки устни, малки очички, трудно ще срещнеш истинска красавица тук.

Айде бе. Къде ги гледаш тия убавици, дето си ги описала?
Аз най-харесвам полякините, иначе.
А българките са крокодили, стига с тия тъпотии за вдигане на самочувствието.

# 399
$hantalche, оооо, любимото ми е - изрусена до бяло коса, или някакъв безумен "рус" цвят, и страааашен прегорял, солариумен тен. ))))) Просто няма грешка този вид. )

Касита, изглежда така си се харесват. Или просто не изпитват вътрешна необходимост да правят нещо за себе си.

Не е баш така. Много от тях си мислят, че могат да компенсират неподдържаната си фигура като си сложат много грим, или кичозни дрехи, един вид няма значение, че приличаш на табуретка, ако си с шарени дрешки от битака, но пък "модерни" по чалга модата всичко е ок.

# 400
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Моето впечатление е, че българките се поддържат с грим, и дрешки, но не се сещат, че красотата е свежа кожа, стегнато поддържано тяло, лъскава коса... Чехкините са мърляви относно грим, дрешки, прическа, но пък поддържат телата си във форма Laughing.

Минзухар, и аз харесвам полякините, и словачките, и австрийките Simple Smile.

# 401
Отилия, преди да заживея тук, и аз мислех чехкините за красавици. Не е така обаче. Остри черти, тънки устни, малки очички, трудно ще срещнеш истинска красавица тук.

Айде бе. Къде ги гледаш тия убавици, дето си ги описала?
Аз най-харесвам полякините, иначе.
А българките са крокодили, стига с тия тъпотии за вдигане на самочувствието.

По характер- да. Simple Smile

# 402
минзухар, къде пък ги гледаш тези крокодили? или ходиш само в зоологическата?. )))))

Отилия, той грима прави чудеса, но ако човек умее да го използва както трябва. ) Същата работа и с дрехите.
И аз не съм слабичка, но се старая с подходящи дрехи да изглеждам прилично. )

# 403
И да мислят, и да не мислят, много по-лесно е да се изрусиш, отколкото да се хванеш да направиш плочки на корема, да речем.

# 404
Мира, навсякъде ги срещам. Единственото предимство на нашенките е, че са сравнително слабички, и до по-зряла възраст.

Общи условия

Активация на акаунт