За красотата и отношението на околните

• 23 022
  • 572
  •   1
Отговори
# 405
Аз пък много обичам да се пека на морето. И понеже обикновенно ходя за по-дълго и интензивно стоя на плажа,  доста почернявам. Косата ми също мнооого изсветлява, но не мисля че получавам визия на чалга- прима Rolling Eyes. Просто когато нещата са естествени, си личи  Peace

# 406
Ама, ние, по-старото поколение. Днешните млади жени утре са вече табуретки.

# 407
Не бих казала , че българките са крокодили, но и аз не ги намирам за изключително красиви. Най - красивите жени , които съм виждала обаче бяха в Женева и  Монако . Peace

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 16:33 от Te amo

# 408

Това определение "табуретка" винаги ме е разсмивало. )))

Добре де, колко пълна трябва да е жената, за да мине в тази категория?. )

# 409
  • в Кошера

Да има що-годе вид на средностатистическа табуретка - с формата на куб, колкото висока, толкова и широка  Mr. Green

# 410
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мира, навсякъде ги срещам. Единственото предимство на нашенките е, че са сравнително слабички, и до по-зряла възраст.
Ти мислиш така. Аз обаче съм забелязала, че аз и българските ми приятелки се радваме на внимание тук, явно не сме чак такива крокодили. А един чичко-чех ми каза, че едно време са идвали с приятелите му всяко лято на морето, за да могат най-накрая да се уредят с хубава жена Joy

# 411

Килограмите не са определящи толкова, колкото пълното разминаване между фигура и облекло. Това води до изпъкване на табуретковщината.

# 412
Ето това е едно много грубо и неприятно "изпълнение". Сигурна съм, че без тази коса и гърди всъщност това ще е едно хубаво момиче. Но..жертва на жанра, предполагам.
Махам я, че не е приятна гледка Peace

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 16:31 от $hantalche

# 413
 О, да! И гримасата на лицето е доста кретенска.

# 414
Хм..а вие лично дискриминирали ли сте някой мъж, заради това, че е прекалено красив и смущаващо чаровен?

# 415
Хм..а вие лично дискриминирали ли сте някой мъж, заради това, че е прекалено красив и смущаващо чаровен?

Да.  Мразим този тип.

# 416
Мдаа..а защо, Минзи?
Не е ли същото като за отношението към нас?

# 417

Не.Ама аз и не познавам на живо такъв мъж - прекалено красив, че и чаровен.  Laughing

# 418

Да. Ако случайно е хетеросексуален (а това е голяма рядкост), то е толкова лигав, несериозен, суетен и самовлюбен, че за нищо не може да се разчита на него - нито в служебно отношение, нито и в личен аспект.
Халал да са ви!  Peace

ПП Е, за един път - става.

# 419
  • София
Късно ли е да отговоря по същество?

Общи условия

Активация на акаунт