134 Американки-весели, игриви, готвят отрочетата мързеливи за Айви Лийг!

• 32 441
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • USA
Честито, Цоне! Много здраве и успехи!   bouquet Чудя се, с новия ник Цонети ли си или Цонету.  Laughing

# 676
Честито и наздраве на рождениците и новоизпеченaтa поданичка на US of A, home of the free, land of the brave!

Момичета, споделете марка безамонячна боя за коса. Ако мога да замаскирам само отделните участъци ще е най- добре (искам да е най- близък до моя си естествен цвят, а не съм сигурна, че ще мога да го уцеля). Имам горчив опит с Лореал. Тъмно кафявото се оказа светло  Confused

Аз купувам от много време Herbatint от WholeFoods или iherb.com. Тъмно кестенявото ми върши добра работа. Най ми харесва, че не мирише. Не знам как така боядисва без парабени и амоняк, ама и не питам.

# 677
Цонети много ми харесва:)

# 678
Благодаря цигу   bouquet

# 679
Благодаря на всички за пожеланията, този път наистина бяхме късметлии! За съжаление...познаваме много хора, които не са. Дано всички се възстановат от тази драма по-бързо.  Peace

# 680
Herbatint НЕ покрива бели коси. Аз съм доволна от Иноа и Кастинг, и двете са на Лореал.

# 681
Солей, поръчваш ли ги? Сайт? Благодаря.

# 682
  • Чикаго / София
Цоне да си здрава и късметлийка. Много успехи във всички начинания!  bouquet

Бенс поздравления!

Солей тази нощ ви сънувах с Алекс и точно си мислех, че отдавна не си се появявала. Бях ти на гости, черпи ме със сладкиш и после карахме колелета  Laughing А  Алекс беше много послушен, спинкаше и хапваше. 

# 683
Herbatint НЕ покрива бели коси.

Покрива, покрива, аз по слепоочията съм доста побеляла и от около две години ползвам тая боя - доволна съм.

Обаче ей сега като проверих рейтинга на продукта в EWG's Skin Deep..., така добре боядисаните ми косми пак побеляха и се изправиха. Туй нещо аз повече няма да го пипна!

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 04:18 от цигу

# 684
Бенс, честито гражданство! слу4и ти се време на стихии и урагани Grinning

# 685
цигу ако си търсиш нещо наистина безвредно, най-добре се ориентирай към къна, индиго, амла, купи си ги като чисти съставки и си направи смес според цвета който гониш.

Niki1 в ибей най-лесно се намират професионални бои, има много голям асортимент. Иначе http://www.extendedlengths.com/ е от магазините, които са добре заредени с про продукти, но къстърмър сървиса им е не винаги на ниво. Като препоръка, и Redken Shades eq или  ion Color Brilliance, ако имаш Сали'с наблизо за втората. Често излиза безамонячната боя по-тъмна от показаното, затова тест на кичурче първо най-добре. И за по-добро покритие на бели коси избирай естествените нюанси, такива които имат само основно число, примерно 5 или 5.0, вместо 5.1. Проявителя ти няма нужда да е повече от vol 10 щом само ще депозираш пигмент. така ще е минимално увреждането.

# 686
MissNellie, благодаря и на теб   bouquet Салис има наблизо, но мислех, че само на салони продават.(колко сложно ми изглежда не е истина)

# 687
От няколко месеца съм със Majirel Loreal, страшно доволна за белите коси:
http://us.lorealprofessionnel.com/_en/_us/products/fam_product01 … code=Axe_Products^Category_haircolor^Familiy_permanentcolor^Brand_Majibrands&prdcode=AA1&

Ох, страшно искам да ви покажа нещо. Снимка Wink естествено! Не е моя, на едно изключително талантливо момиче е! Нямам шанс някога да снимам като нея, но ако децата ми са умни и възпитани като нейните ще съм най-щастливата жена на света! Та така - гледам я за 10 път от сутринта!

(не искам да поствам, все пак не е моя и не съм питала може ли, но линк е ОК!)
http://www.flickr.com/photos/tchara/6099181713/

ПС Олеле, колко РД съм пропуснала! Срам! Да сте ми здрави и обичани, много, много!  Hug

ПС В Салис има и други благини! Сек да дам линк за люююююююююююююбим балсам!
http://www.sallybeauty.com/color-moisturizing-treatment/LOREAL40 … html?cm_vc=SEARCH
(това гони по качество и Керастазите)

# 688
Много хубава снимка! Да има човек време и пари( но и око!!), да изучи фотографията, да си купи един супа-дупа фотоапарат и само да ходи и да снима, снима.....
 Много побелели мами тук, бре... моята коса девственка още... не знае боица...

# 689
е, то все някога се почва. Аз си седях на ушите (очите), когато се обсъждаше преди. После реших, че е лесно - отиваш в Таргет, купуваш, мажеш и си готова. Излязоха ми искри от очите като видях резултата  Crazy

Мерси Агент Simple Smile))

Тина, бих добавила и бързина. Нашата девойка като види фото и бърза да види "мимката". Докато натисна копчето, в кадър влизат само ръка, дефокусирано лица и вееща се коса.

Общи условия

Активация на акаунт