134 Американки-весели, игриви, готвят отрочетата мързеливи за Айви Лийг!

• 32 488
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • USA
Зарка, как се чувства Мария в България? Ти търсиш ли работа там сега? Разкажи повече като имаш възможност.  Hug

# 121
  • The QC to be!!!
Единствения начин бил да се сложи под упойка и да се оперира за да види. Затова казвам, предубедена съм вече. 
интересно становище на този лекар. Може би мрази радиологията. Рентгенова снимка... не, но виж MRI на синусите... си заслужава, по бързо може и скенер.

# 122
  • САЩ
Бейби благодаря ти за съвета! Ще ги имам едно наум тези неща и в хода на събитията ще видим дали ще се наложи да прибегнем до тях. Определено вече съм решила да не прибягвам до крайни интервенции преди да са ме убедили с данни и изследвания.
А за това че повярвахме на този доктор, ами уж препоръчан и с добра репутация. Аз се образовам и информирам от интернет и не претендирам че знам повече от докторите, та така.

# 123
  • Чикаго / София
Доколкото знам на децата, за да се направи магнитен резонанс се слага пълна упойка. Не съм чувала до сега за дете на което му е правено магнитен резонанс и не е било под пълна упойка. Може и да е имало такива сличаи, не знам. На мен два пъти са ми правили това изследване и от личен опит мога да кажа, че едно дете не би могло да стои толкова време неподвижно на този шум, затворено в тунела. Така че Бейби, дори и ЯМР да му предложат да се направи, пак ще е с пълна упойка и човек трябва да прецени дали си заслужава.

Зарка, как сте? Как се адаптирате в БГ? Пиши от време на време за вас с Мария.  Hug

Ох, дано Вики да са добре и просто да е решила повече да не пише, макар че обикновенно става ясно, че е взето такова решение, а тя изчезна просто така. Никой ли наистина не е поддържал връзка с нея по имейли, с писма? Не беше ли пращала на някой нещо? Бенс, вие не се ли бяхте чували? Много странно наистина, защото обикновенно все някой има връзка с някой от другите форумки, виждали са се, знаят се. 

# 124
  • The QC to be!!!
irka зависи от детето, на колко год. е, какъв е скена който тр да се прави, от анатомията която тр. да се сканира, и т.н., но има и МР където майката/бащата може да държи детето, седнали, и става бързо, може и скенер да се направи, по малко от 1 мин е скена... Не винаги се слага пълна упойка. В повечето случай не искат да слагат, не е правило, че за да може 1 дете да има ЯМР трябва да има упойка.

# 125
  • Чикаго / София
Права си, но за да се направи ЯМР на синусите, се предполага, че трябва да се снима главата, така че ще е сложно. Поне моите деца на 5 години, не биха могли да го издържат.  Разбира се има различни деца, както знаем, и някои може би биха го изтърпяли. Скенер ми се вижда по-лесното решение. Все пак не съм лекар и не давам професионално мнение. само от опит говоря. А може и въобще да не се налага нито едно от двете, а всичко да мине до 1-2 седмици, което искрено го пожелавам на Алекс.

# 126
Има някакъв нов вид (или модел?) МРИ, които бързо сканират каквото там трябва. Лилия като се обзаведе със сътресение на мозъка (на 10 м) я пуснаха през такъв, кратко беше и без упойка. После педиатърката ме светна, че явно е бил от the new ones - аз даже и не знаех за опцията пълна упойка Rolling Eyes

# 127
Моето дете мина през ЯМР преди 2 месеца. На 8 години е. Не е слагана упойка. Да, шум има, но те му пуснаха филмче да гледа и така. Аз бях вътре в стаята на 1 метър от скенера - не се наложи да ползвам тапи за ушите. Но той е достатъчно голям и разбра, че не трябва да мърда. Просто си легна и гледа филмче - това е.

Дано да му минава бързо на Алекс!
Аз иначе освен сиропи и бонбонки за гърло, прилагам разни "трикове", ако кашлицата е през ноща. Но в случая това не би помогнало много.
Ние сме имали проблеми с кашлица през ноща, която така се засилва, че детето освен, че не може да спи, почва да повръща от многото кашлене.
За алергиите - и при нас е така - няма доказана алергия при рутинно тестване в алергологична клиника, но все пак докторите казват, че въпреки тестовете, може и на алергична основа да са оплакванията... ooooh!

Момичета, благодаря на всички ви за подкрепата!
Моето хлапе май си го боли главата и тия дни, но само от време на време казва м/у другото на баба си. Сега е на морето с братовчеда, бабите и леля си и вниманието му не е насочено само по болнични изследвания.  Simple Smile Дано всички дечица да ни се оправят бързо и по-малко ние майките да се тревожим с болести!  Praynig

# 128
Здравейте.
Казвам се Лора и вече 21 години живея в САЩ. Имам три деца  Ноа и Леа на 17 и Алекс на 15, и  живеем в Скрантън Пенсилвания.

# 129
Hello Summer добре си ни дошла Peace

# 130
Клер-да ви е здраво момчето.Торта ще покажеш ли?
*
Summer ,добре дошла; страхотни имена имат децата ви (2 от к родени 10 години пред и и баш на деня на нашата щерка Laughing)
*
Джут,дертове ще берете вие с таз' бойна мома ей,пролази на 5м,сътреси се на 10м..Здрава да е и майка и нерви да има да  я варди..
*
имаме нова пералня и сушилня;Д.Адамс беше казал преди време че каквото е измислено преди 30 му година е кул, след това е ненужно сложно,та и аз така-то копчета,светлини,писука,пее,40 стр.инструкции да извърти едни гащи,аман..

# 131
Копирам линк-а от олл-а  #Crazy:
http://www.cnn.com/video/#/video/bestoftv/2011/07/28/exp.nr.seg. … nn?iref=allsearch

Зарка, само хубави неща да ви се случват!:)

Самър, здравей   bouquet

Анет, вратичката на новата ми пералня (на седмица тогава) се заключила с прането вътре, натискам копчета подред- не се отключва, ръчно не става, обаждаме се на бест бай, да идва техник., човекът идва, изключва кабела от съркета, включва и воала- отвори се, пък аз сраам  Embarassed.

# 132
Добре дошла Самър (Лора е много хубаво име!).

Гледах клипчето, Стела. Ама че чалгаджийска история.

Слушам ги и си мисля: Дали звуча така като говоря на английски?  Laughing Laughing 

# 133
Добре дошла Самър (Лора е много хубаво име!).

Гледах клипчето, Стела. Ама че чалгаджийска история.

Слушам ги и си мисля: Дали звуча така като говоря на английски?  Laughing Laughing 

Тине, съсредоточи се Лиа, не Лора Simple Smile. И не, не звучиш така, чувала съм те! Sunglasses

# 134
Стелич, съсредоточи се ти.  Laughing

Summer, здрасти!

Общи условия

Активация на акаунт