134 Американки-весели, игриви, готвят отрочетата мързеливи за Айви Лийг!

• 32 453
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Аз само се вясвам, че ми попадна това, не знам коя мацка ( дали не беше Бубка?) беше питала за някакви такива обувки, ама видях това:
http://www.payless.com/store/product/detail.jsp?catId=&subCa … p;RRID=0110748733

# 106
  • The QC to be!!!
Taka ако е за спиране на хронична суха кашлица, в следствие на нещо като хроничен бронхит, да е жива и здрава 1 мн. близка мама (дано е вече мама, чакам я да роди всеки момент  Praynig) даде много хубава рецепта - подбел, 2 супени лъжици ги заливаш с към 150 мл вода, престоява 30+ мин, но не повече от 2-3 часа, че става малко неприятно за пиене, и се пие по време на ядене. След 2 дни магарешката ми кашлицата, поради хроничен бронхит, затихна, след 4 и следа нямаше. Но  Naughty това е само за суха кашлица, на алергични и спазматични основи. Не е за кашлица със секрет.  Crazy Бобните Рикола, бих посъветвала да се изчака, те са за суха кашлица и за гърло, и ако се взимат, да са от тези без захар. Същото и за всички видове сиропи против кашлица. Няма сироп или бонбони които да не съм ползвала, и нищо не е толкова било ефективно колкото подбел.

За "мократа" кашлица си трябва да се намери причината, освен пулмонолоджист, няма да е лошо да се отиде и на УНГ, по вероятно идва от синусите. По принцип бактерия в синусите много, много трудно се чисти и по някога никога не се изчиства, но 2рото не важи за деца, те евентуално с течение на времето се изчистват. Много вит. Ц, много игра и тичане, помагат. Хитруша можеш да споменеш на доки какво мисли за магнетен резонанс на синусите. Стискам палци да се открие причината.

Солей, вие не се ли засякохте с Вики в Чарълстън?  newsm78

Честита годишнина на Мима, с пожелание да гледате все в 1 и съща посока, а не 1 в друг.  Peace

Тандури, а снимки на тортите  Flutter

# 107
О, Ани, ама ние така 'здрасти-чао' не разрешаваме тук. Нямаш никакво време напоследък да се разписваш, срамота  Hug

# 108
Бейби, не, след като се преместиха или малко преди това, не помня вече, изчезна безследно. От април ѝ е последното влизане тук. Преди това пак месеци не беше влизала.
Само се надявам да са добре децата.

# 109
Уинкс да черпи Тандури  Laughing

# 110
Онзи ден имаше същите като показаните от Тандури, но на ХъшПъпис в 6пм

# 111
  • САЩ
За "мократа" кашлица си трябва да се намери причината, освен пулмонолоджист, няма да е лошо да се отиде и на УНГ, по вероятно идва от синусите. По принцип бактерия в синусите много, много трудно се чисти и по някога никога не се изчиства, но 2рото не важи за деца, те евентуално с течение на времето се изчистват. Много вит. Ц, много игра и тичане, помагат. Хитруша можеш да споменеш на доки какво мисли за магнетен резонанс на синусите. Стискам палци да се открие причината.

УНГ ми е следващата стъпка въпреки че направо ме е страх да го водя на такъв специалист. До сега колкото пъти е ходил (нали споменах че проблема му бяха ушите) все са искали да го оперират. Я тръбички слагаха, я трета сливица махахме, а мин. година ей така сякъш искаха да му махнат и др. сливици. Та имам чувството че освен тези неща друго не предлагат, но може би вече съм предубедена. Този път така или иначе доктора ще е друг така че ще видим кой прав кой крив. Вече просто искам правилна диагноза а не само предположения  Tired

# 112
  • The QC to be!!!
Titina мне, не е далтонист мъника, и изследвания му правиха, запъва се точно на 2 букви, и то само на Бг. на Англ. няма проблеми, и точно на 2 цвята.

Hitrusha а освен преглед, какви др. излседвания сте правили? Някакви посявки, скенрери, маг. резонанс, имало ли е изобщо?

# 113
По задачката измислих аз, че първото е 5. То много мозък се иска де, но по-натам не знаех как да продължа. Бъбреци Laughing кво да го правиш. Среден 3. Мога да мина без лятна олимпиада. Браво Уинкс. Агент, смел опит.

Вики съвесм не е оставила дири. Дано всичко е добре. Как ли да се свържем с нея, или може би тя да не иска да се свързваме с нея. Не знам аз как е най-добре. Иначе има начин, ама кой ще бъде отговорник?

# 114
  • The QC to be!!!
Иначе има начин, ама кой ще бъде отговорник?
Цоне, давай, аз ще ѝ пратя смс, нали сам на далеч, няма да ме стигне да ме натупа  Laughing

# 115
  • USA
Тандури, много благодаря!  Hug Титина, не можах да ги намеря.

# 116
Иначе има начин, ама кой ще бъде отговорник?
Цоне, давай, аз ще ѝ пратя смс, нали сам на далеч, няма да ме стигне да ме натупа  Laughing

Пиши на някой от модераторите и го помоли да пишат е-майл на Вики и започваме да чакаме Годо. Laughing

Да не стане като във вица, дърпаме се пак обратно в казана. Laughing

# 117
Аз не бих настоявала. Който там ѝ има телефони, мейли, вече е пробвал да се свърже... явно не иска да бъде безспокоена. Не знам... дано всичко е наред.

# 118
  • САЩ
Бейби не сме правили посявки, магнитен резонанс и скенер. Никога не са го предлагали. Все си мисля че ако е трябвало все трябваше да го предложат. Когато питах доктора може ли да се направи ренгенова снимка за да се види има ли пораснала трета сливица или не, той отговори че не можело. Единствения начин бил да се сложи под упойка и да се оперира за да види. Затова казвам, предубедена съм вече.

# 119
Здравейте от България! Добре сме с Мария (чук-чук на дърво), свиквам постепенно с позабравени неща, добрите впечатления все още преобладават засега.

Хитруша, Мария изкара бронхит преди 2-3 години. Според доктора било нормално до 6 седмици да има остатъчна отхрачваща кашлица, много типично е да е сутрин. Важното е да отшумява, а да не се задълбочава.

Общи условия

Активация на акаунт