134 Американки-весели, игриви, готвят отрочетата мързеливи за Айви Лийг!

• 32 437
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Иха, намерих компютър с кирилица  Grinning
Ванх, ако може, става ли да ме включиш в групата за американската училищна тема. Плами, няма да е от надарените деца, ама не е лошо майка му да е със сверен часовник.
Ирка, браво за ролерите, на мен ми се иска , ама не ми стиска

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 03:12 от MVK

# 91
  • The QC to be!!!
Хитруша, ако е суха кашлица, минаването на билки може да помогне. Но ако е с храчки  е добре първо да се видят от какво са? Ако е от стичане на секрет от синусите, това може лесно да се провери и ето ти го отговора. А секрет от синусите е или от бактерия, алергия, възпаление в следствие на тези 2те. Не спирай кашлицата ако е със секрет. Това помага, иначе секрета може да се наслой в бронхите.

Ирка браво. Спирането, аз спирам като приляквам и в зависимост от скороста, 1ят крак на 90градуса, или на 1 ролерите има отзад спирачка винаги, дигаш пръстите и воала.

Браво на мамите математички и на децата. На някой им вървят езици на др. точните науки. Няма начин да са спец и в 2те.

# 92

Ха сега да почерпя от оригиналната торта от сватбата ни, днес имаме годишнина от 1вата ни сватба, с пожелание да сме здрави, мм повече да слуша жена си и декември едно здраво бебче  Mr. Green

# 93
  • САЩ
Бейби, определено кашлицата е с храчки. Доктора му казва че се стича от гърлото и това я предизвиква. Затова е на Нейзонекс уж да пресуши носа, но явно не му действа подобаващо. Или трябва повече време да подейства (той е на него от 2 седмици по едно пръскане в ноздра вечер)? От друга страна пък носа му не звучи запушен и си диша през него нормално та не знам какво да мисля вече.

Миме честито! Да сте живи и здрави и това което си си пожелала да се сбъдне! И въпрос - защо 1-та ви сватба? Thinking Колко други имате? Тъй от любопитство питам  Grinning

# 94
Миме, честита годишнина:) Още много години да сте заедно и щастливи

Колко свадби сте имали, та казваш от 1-та ви сватба?

# 95
Ха ха очаквах го де Wink
Ми защото 1вия път на 28ми юли 2004г само подписахме в гражданското без много шум(тъй като нямахме време трябваше бързо да се женим, че спечелих зк и трябваше да пускам документите заедно с брачното свидетелство), 2рата на 16 септември 2007 беше църковен брак със всичките му красоти на една хубава голяма сватба и булка в красива бяла рокля Mr. Green

# 96
  • Чикаго / София
Хитруша, не мога да помогна за тази кашлица. Моето универсално лекарство за кашлица не знам дали ще подейства, но ако искайте пробвайте поне няма да навреди. То е следното:

Обелваш една глава кромид лук и я режеш на 3-4 колелца, зависи колко е дебела.
Нареждаш в чашка или друг съд какъвто ти е удобен. Аз обикновено ползвам чаена чаша и отгоре захлупвам с чинийка. Та редиш кръгче лук, една лъжица /голяма, малка каквато искаш/ мед, пак лук, пак мед и така докато свърши лука, накрая завършваш с мед. Похлупваш и оставяш да престои 2-3 часа. Аз обикновено го правя вечер и на сутринта давам.  След като е престояло известно време се е образувало нещо като сок. Дава се от този сок, без да се разбърква съдържанието в чашката. Дава се само сока. Аз обикновено давам 3-4-5 пъти на ден, колкото се сетя по 1-2 лъжички - колкото успея да набутам. Действа отхрачващо. В нас само така лекуваме кашлица, сиропи до сега децата не са пили. Но не знам дали ще помогне във вашия случай. Дано скоро се изчисти от кашлицата малкия.

Аз кънки на лед карам, ама там спирането ми е лесно. Завъртам се настрани и изоравам леда. И ски карам и намирам много сходства м/у ските и кънките. Ама на ролерите нещо спирането настрани не ми се получава, а пък с гумичката отзад много бавно се спира. Единственото което ми е лесно е засилването. Mr. Green Екипирала съм се с наколенки и налакътници, и няма как ще се пребивам. Трябва да изненадам децата с ново умение, имам 2 седмици и половина. Дано не ги изненадам само с гипс. Laughing

5+65+465+1465=2000 е решението според мен.

Да, току що ми писа една наша съфорумка, че това е решението. Юле, не се крий, права си била. Браво! Simple Smile Браво на вас момичета, аз доникъде не успях да я измисля.

Миме, честита ви годишнина! Дълги години семейно щастие и разбирателство. А защо първата сватба! Колко сте имали?
Упс, обяснила си вече.Разбрах.

# 97
Hitrusha, есента имахме същия проблем у дома. Първо започна дребното, после и ние с баща му. И така три месеца. "Или е вирус, или алергия. На тази Алегра." Е, не дадох. По някое време потече през очите, влагалището, а носът беше стъфи, но според представата на педиатъра, не и моята. И тогава изпи един антибиотик. Не че спря да кашля. Давах мед с лук (на Ирка рецептата), взех сироп от черен бъз за имунитет и едва тогава се оправи. Може да е съвпадение де. Този март пак започна с кашлицата, както казваш ти - със секрети. Докато смучеше билкови бонбони, мед, лук, бъз, плодове на корем и от време на време шипков чай, диагностицираха tonsillitis и бронхит. Освен ужасните камъни по сливиците, самите те нито бяха надути, нито се оплакваше от болки, не е вдигала Т. Изобщо моето боледува някак нетипично. Сега е тръгнала по същия път. От месец и половина кашля по малко, но все повече. Едната сливица пак е с tonsil stones, но другото по гърлото и езика си е ок. Секрети от носа няма. Първоначало пръсках сребърна вода в носа, после започнах и в гърлото. За жалост не виждам промяна. Промивам и със солен разтвор. Кашлицата е със секрети, че дори се дави от тях сутрин. Не съм я водила още на лекар. Слушам всеки ден гърдите ѝ и при промяна в звученето със сигурност ще я заведа.
Не знам какъв съвет да ти дам, при мен също няма конкретно решение. Просто споделям какво би могло да помогне. Ето тези бонбонки са супер, у нас гърло само с тях третираме. Сиропи за кашлица никога не е пила. И същата работа като при Алекс - сутрин кашля, следобед все едно, че нищо ѝ няма.  Peace

Миме, честито ви! Аз сватба така и нямах, само сключване на брак заради ЗК бременна в 6 месец.

# 98
  • САЩ
Благодаря на всички за рецептите и съветите. Записвам си ги всичките. Марлела при нас гърлото и сливиците са добре, но уж бил носа  Thinking Мерси за бонбонките. Аз съм ги смукала и наистина са добри. Не знаех че стават и за деца, но мисля да купя и да пробвам. Поне бонбони обича  Grinning
Преди малко говорих пак с педиатъра му и реши че е време да го прати на пулмолоджист. Ще запиша час и да видим той какво ще се произнесе.

Миме и ние се женихме по бързата процедура, но аз казах че искам сватба и толкова. Та за 2 седмици годеж и сватба с всичките му салтанати. Имахме късмет че беше по пости преди великден и понеже уж църквите не женели по това време нямаше много наплив от сключващи брак та се уредихме с часове и в ритуална зала и дори в църква. Попа каза за заминаващи в чужбина и бременни (бях само от първите) може!

# 99
Хитрушка, аз ще подкрепя Бейби, че е хубаво, че има кашлица, тъй като не позволява на секрета да слезе надолу и да предизвика по- големи проблеми. Знам, че този инстинкт е много важен за децата. Важно е от къде и защо се стичат секретите.
Моята дъщеря беше с 3та сливица и това ни беше редовно. Слагай го да спи на по- висока възглавница, под ъгъл, ако през ноща кашля. При нас инхалациите даваха най- добър ефект

# 100
Аз леко офф-топик за кашлиците и сватбите, но ме напира силна нужда да го изразя.

Попа каза за заминаващи в чужбина и бременни ... може!

По-гнусно и двулично от църквата като институция и нейните служители няма.  Sick

# 101
  • САЩ
Ван, третата му сливица е махната два пъти. Първо на годинка, след това прорастна пак за мой ужас и отново създаваше големи проблеми и се наложи махане миналото лято. Не мисли че не съм се усъмнила че е пораснала пак, но за сега никой доктор не изказва съмнение за такава, а и наистина симптомите са различни от преди. Неговия проблем бяха ушите. Кашлял е много рядко до сега и сега направо не знам от къде дойде.

# 102
  • USA
Солей, абсолютно!

Хитруша, на мен ми прилича на postnasal drip след изкараната болест. Не се лекува, чака се да мине. Понякога продължава със седмици. Пробвай това, което Ирка писа. В моята отчетна казват, че ако нарежеш лук и го сложиш близо до леглото също помагало. Не съм пробвала. Аз обикновено нищо не правя, или ако го гледам, че много го мъчи и не може да заспи му давам Бенадрил.

# 103
Хитруша, ето този сироп не е лош. Има го в Хол Фуудс.
 Иркиния илач е чуден, не знам дали детето ще го пие. Моят син едва го прилъгвах.

# 104
Тази кашлица я знаем и ние...Sad, на Ирка лекарството, бонбонките и сиропа за кашлица на снимката горе ни помагат.

Благодаря ви за бравото, момичета   bouquet И аз не знам как случи (първо ми е) излязох от баланс, да се разминавам с бягащи, разхождащи кучета, майки с колички и пречее, ама да не се оправдавам, аз си бях виновна в случая  Embarassed.

Мимето, честита годишнина! Любов и разбирателство още 10 пъти по толкова!

Ники, данке  Flutter

Ирка, браво за ролерите, и аз им се каня отдавна. Карала съм няколко пъти кънки на ринк тук, но на ролери не съм се качвала още. В. много съпортив, тъкмо колкото и моя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт