134 Американки-весели, игриви, готвят отрочетата мързеливи за Айви Лийг!

• 32 434
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Чикаго / София

200+400+600+800=2000
(1/4+2/4+3/4+4/4=2000)
(((в началото се заблудих и поех по логиката, че всяка буква е различна цифра, но не може 4хА=10 и А да е цифра)))

Агент, респект! Никога нямаше да я реша.

Ох, Стелаааа добре, че само с това си се разминала.

Аз преди два дни се качих да се уча да карам ролери. 20 минути се мъчих, залитах, аха да се пребия на няколко пъти, но се задържах.  В. каза, да внимавам, че ако си счупя някоя ръка той щял да помогне за другата. Много мило, в негов стил ми помага както може. Laughing  Та така и не ми стана ясно как се спира с ролери като се засили човек, ако няма на какво да се подпре. Но все пак съм решила да се науча, та някой ден ако се похваля с нещо счупено, от тях ще е, и от допълнителната помощ, която ми е обещана. Mr. Green

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 17:39 от irka

# 76
Ир, ще ти обясня мило за ролерите подробно, но засега се концентрирай на силно свити колена. Грешка 1 на новак на кънки е изпънати колена!

Стели, това не е срам, а бойни рани! Който не се е качвал на колело не е падал! Срамно е да не си се качвал на колело Simple Smile

Девойки, ядосах се на новините от ЮК и съм си лепнала статус:
NO RETOUCH DAY! We love our wrinkles, Loreal!

Naughty аман от фалшива реклама  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ударете едно рамо, ако се чуствате излъгани от поредния отдел Маркетинг и Реклама!
http://uk.reuters.com/article/2011/07/27/uk-loreal-advert-ban-id … TRE76Q2T520110727

# 77
Честит рожден на Алек! Да е здрав и засмян Simple Smile

Агент, Winx Simple Smile и от мен поздравления Simple Smile За първи път виждам подобна задача.

Стела, мерси, че единствена не се правиш на ощипана булка  Laughing

Ирка, купи си падс за всичко (колене, китки, лакти). Боли и бавно зараства счупено.

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 18:38 от Niki1

# 78
  • USA
Агент, и аз бях така с шаловете в БГ  Laughing. Още съм, но не в такава степен.  Laughing Обаче, не бих се сетила да си сложа къси панталони, потник, туристически обувки и шал (завързан само по един начин Wink). Сигурно заради климатиците си ги носят, което потвърждава, че не са от този континент.  Mr. Green

(((в началото се заблудих и поех по логиката, че всяка буква е различна цифра, но не може 4хА=10 и А да е цифра)))
Възможно е, ако е 0 или 5.

5+65+465+1465=2000 е решението според мен.

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 18:01 от Winx

# 79
Ето една задача от БГ за 4ти клас, да не ви е скучно -
А + МА + ИМА + ЗИМА = 2000

Това е задача от дроби ( въвеждат се в 4 клас в бг училище). Дай обаче пълния текст на задачата.
Щото иначе 1/4+2/4+3/4+4/4= 10/4 което не е 2000

# 80
  • САЩ
Честит първи рожден ден на Алек! Да е здрав и много да радва мама и тате!   bouquet

Напоследък имам голямо притеснение и най после реших да споделя та белким някой даде съвет накъде да продължаваме. Значи Алекс беше болен поне месец - отначало му се запуши носа, което премина в кашлица, която от суха стана дълбока и с храчки. Кашляше и денем и нощем и най много сутрин като стане. След като беше кашлял поне 2 седмици и нещата вместо да отидат на оправяне, ставаха по зле го заведох на доктор, който заключи че или е синусна инфекция или алергии. Препоръча първо да даваме Зертак за около 3-4 дена и вече ако не даде резултат да започнем антибиотик да лекуваме синусна инфекция. Та пробвахме и в крайна сметка стигнахме до антибиотика, който така и не помогна. Когато пак го заведох на лекар се оказа че вече има шум в гърдите и е направил бронхит. Изписа инхалации с небюлайзер, които дадоха добър ефект но не пълен. В същото време тази кашлица хвана и мен и мъжа ми и когато обяснихме това на доктора той заключи че това е някакъв вид бактерия (каза и името, не го запомних) и изписа нов антибиотик, който вече помогна. Хубаво, но след това заболяване му остана една кашлица само сутрин може би първите 1 - 2 часа след ставане се изкашля няколко пъти, но едно такова дълбоко и с храчки, не просто леко. След това през деня няма и помен от кашлица. Решихме че все пак кашлицата не изчезва ей така и че постепенно ще мине, но вече почти месец така и си продължава. Доктора заключи - алергия и каза да пръскаме Нейзонекс. Пръскаме вече 2 седмици без резултат. Правихме изследване за алергии и всички бяха отрицателни, но те пак си настояват за алергия и толкова. Вече си мисля че като нямат отговор на даден проблем го приписват на алергия. От друга страна изчетох нета и естествено се наплаших че може да е я астма я рефлукс. Мисля, мисля и дори не знам на какъв специалист да го заведа. Някой има ли идеи? На детето нищо друго му няма, яде си, спи си, активен е, но според мен не е нормално дете на 4 години да кашля сутрин като тютюнджия. Confused Мерси на който ми изчете обясненията и ще се радвам на предложения   bouquet

# 81
 Hitrusha, аз бях така след интерлобална пневмония.3 месеца какво ли не ме правиха, чисти дробове а кашлям като магаре. Минаха на вариант помощ на имуната система. Една аптекарка ( на полиграфията - знаеш къде е  Laughing) ми препоръча по 1 л. мед + исиот. След един месец нямаше и помен от кашлицата. В Канада бяха решили, че имам асма + куп инхалатори - временен ефект - пак изпитаната рецепта с исиот и мед сутрин Провери в нета може ли да се дава на дете и ако искаш ще ти пратя - заредена съм с билката.

# 82

the number you have dialed is not in service....Sad

# 83
  • САЩ
Титина как е на английски името на тази билка? Ти казваш че си кашляла много. Той беше така, но вече само накашля сутрин. Затова съм в шах. Даваме му мед. Пробвах да му давам чай нооо не ще и не ще. Мирише го, едва преглъща по 2-3 глътки и вика яки било  ooooh!

# 84
исиот е всъщност сухи смлени корени от джинжифил

# 85
Възможно е, ако е 0 или 5.

5+65+465+1465=2000 е решението според мен.
ДА! това е, който решава задачи преди кафе като мен да е готов да си признае грешката! Браво!

Ван, имейл?

# 86
  • USA
Стела, браво за колелото (че караш, падането на всички се случва). Аз също карах оня ден, но по равничко  Laughing, не ми е сила колелото. Как успя да удариш брадата? Напред ли падна.

Ирка, много обичам ролери. По принцип се спира с една спирачка отзад на кънките с единия крак, обаче аз не го владея това сприране и спирам малко като на ските със завой  Mr. Green. Хубаво е да имаш гардове за китките.

Много ми е приятно да чета колко много надарени деца има в темата.

# 87
Тъй като пощата ти е пълна, тук да ти кажа: Агент страхотни снимки, много сте хубави  Hug Винаги е удоволствие да разглеждам шедьоврите ти! Благодаря ти! Да сте живи и здрави всички!  bouquet
Титина благодаря за споделената рецепта, записвам си я в тефтерчето Hug

# 88
Момичета, браво и от мен за колелото и ролерите, важното е че карате Simple Smile Юнак без рани не ходи имаме една приказка, така, че смело  Hug
Hitrusha Братовчед ми имаше същия проблем на доста по-късна възраст. След прекаран бронхит кашлицата остана предимно сутрин в в продължение на месеци...
Оправи се със някакво домашно лекарство приготвено от билкар. Главните му съставки бяха мед и хрян. Лапи на гърдите от счукан синап и черен пипер с малко брашно за да стане на каша също помагат при такава отхрачваща кашлица...

Честито на Алек!

# 89
Стели, съжалявам за падането, а за колелото - браво.

Агент, нямам имейл за съжаление!

Общи условия

Активация на акаунт