ТОЙ имал син на 3 години...

• 15 974
  • 214
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз казвам да вземе да се консултира с адвокат, за да е наясно как стоят нещата откъм правната страна. Не пречи пак да си изживее емоциите, но да се допита до човек, който е страничен и невъвлечен емоционално в ситуацията. Едва ли е първият случай.

# 151
Аз не разбрах този човек изобщо иска ли да признае детето.Интересува ли се от него?Ако има желание може да се грижи за него финансово,но това той рябва да си реши

# 152
Е, как пък не разбра, като поне 3 пъти го написах - Иска детето, да, но не и нея. А Тя обвързва нещата...

# 153
То аз все чета между редовете, но не ми изглежда на човек, който ще каже майната му, че ми е син.
Загона се изказвам много прямо.

# 154
Щом иска детето , да си уреди по законен начин отношенията и задълженията с него и толкова .
Никой не може да го принуди да живее с майката . Peace

# 155
  • В градината...
Въпреки, че фактите по казуса не са ясни, струва ми се, че вече е късно и невъзможно за законно уреждане на отношенията. Оттам са и напъните на майката за изнудване - ще има достъп до детето, само ако живее с нея.

# 156
Чувам се днес с един приятел, от друг град е и основно с разговори по тела и скайпа поддържаме отношения. Питам го - как си бе човек, а Той - много зле, оказа се, че имам син на 3 години. И аз  Shocked
Историята е следната - имал приятелка преди 3 години, ходили са близо 2 години, разделили се накрая. Та тя му се обадила миналата седмица и му казала, че имат син. Сега иска да се съберат да живеят заедно, детето вече питало за баща си, заради него.
Човека беше просто в шок. Малко неща ми каза, объркан е много.
Тя всъщност си хванала друг, казала, че детето е негово, живели заедно. Да, ама другия я напуснал, тя в яд му казала да се маха, че детето не е негово. Тогава потърсила истинския татко. Сега всеки ден му звъни да го пита кога ще отива да живеят у тях заедно.
Да, баща е да добавя - правили са ДНК.
Та аз се зачудих какво да му кажа...
Думите ми бяха, че той трябва да си понесе отговорността - като го признае, като му дава издръжка и го взима, грижи се за него, но ако не иска - да не ходи да живее с нея /той категорично казва, че грам не я обича и не иска/.
Странно...

Тя тая жена е луда и нагла.. #Crazy

# 157
Въпреки, че фактите по казуса не са ясни, струва ми се, че вече е късно и невъзможно за законно уреждане на отношенията. Оттам са и напъните на майката за изнудване - ще има достъп до детето, само ако живее с нея.

Т. е детето си остава на името на другия мъж и толкова .

# 158
  • В градината...
Доколкото мога да съдя по изложените факти - да. Ако изобщо е припознато от другия - защотои това не знаем.

# 159
  • София
да си събере акъла още в началото, а не да се изживява дълго шокиран. Защото въпросната мацка на това разчита. Peace

Да, за това съм съгласна.
Адвокат задължително.
Лошото е, че от толкова мои познати и близки с разни казуси, досега за един свестен адвокат по семейно право не съм чула.

# 160
И викаш обадила се миналата седмица, че има син, а вече ДНК!! тест направили и той иска детето ..
 Popcorn

# 161
  • София
Е то за ДНК тест не се иска години да минат я  Laughing

# 162
Е то за ДНК тест не се иска години да минат я  Laughing

Специално ходих да видя по сайтовете - "10-13 работни дни". Сигурно има и експресни, но цялата история е твърде калдаръмена - хлопа та дрънка.  Crazy

# 163
И викаш обадила се миналата седмица, че има син, а вече ДНК!! тест направили и той иска детето ..
 Popcorn

Не претендирам за точност , но мисля , че ДНК теста е доста скъп и не става от днес за утре .
Кой го е платил ?

# 164
  • Бургас
И аз се зачудих - доста скъпичък е, пък и при такава майка, толкова скоро да се съгласи и да се разберат за теста. Но е възможно, стига с тези пързалки - няма тема във форума, която някой в някакъв момент да не набеди за пързалка.  ooooh! В живота и по-сбъркани неща се случват.

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 14:39 от Yulichka

Общи условия

Активация на акаунт