ТОЙ имал син на 3 години...

• 15 987
  • 214
  •   1
Отговори
# 135
Добре де - ква е тази драма? Има дете окей - разправя се набързо с майката наругава , че е тъпа..да не казвам , че крила до сега и се споразумяват по законен ред за признаване, и издръжка/ако той държи на това т.е. иска да направи нещо за детето /. Никой не може да го ззадължи да живее с нея. Какво толкова се потриса - поглежда на ситуацията не така емоционално, защото иначе много нерви ще похаби и я решава. Това е! Peace

# 136
  • София
Абе да дойда на теб да ти кажа, че имаш тригодишно дете, да те видя как няма да се потресеш емоционално  Laughing
На чужд гръб ....

# 137
Абе да дойда на теб да ти кажа, че имаш тригодишно дете, да те видя как няма да се потресеш емоционално  Laughing
На чужд гръб ....
Бърди сравнението ти е неадекватно! Laughing Мен няма как да ме изненадат, нали се сещаш защо?!? Sunglasses И второ не става въпрос за чужд гръб, това е мъж нещата се случват... просто , за да си спести излишни терзания може да разреши ситуацията без излишни драми, а че вътрешният мир ще се разклати е ясно. Тези неща се случват доста често, нали не мислиш , че всеки втори забременил някоя без да знае се тръшка от факта. Хора разни - разнообразни. Ситуацията не толкова драматична, а по-скоро доста комерсиална. Да си събере акъла пича и да стопира началото на драмата о време - другото си е смешка. От излишно тръшкане в неговият случай просто нямам смисъл, ама никакъв.

# 138
  • София
Ами на мен доста драматично ми се вижда едно неочаквано дете, не е особено ежедневна ситуацията, съгласи се  Grinning

# 139
Откъм чувства, има драма да. Но практически не виждам какво различно може да се направи.  Признава детето, грижи се, дава издръжка. Да се събере с майката за мен, е извън.

# 140
  • София
Да, откъм чувства имам предвид.
Иначе действително няма кой знае колко много варианти.

# 141
Ама какви чувства бре?!? Той освен яд и изумление едва ли друго изпитва? Да, и това са чувства, но не е такива , че да има драма...айде сега. Детето не го познава- той също, да ти съобщят, че си баща и не знаеш не се проумява толкова лесно, така че драма няма за мен. Затова писах да не се тръшка и тюхка , а да си събере акъла и практично да разреши ситуацията, ясно е , че майката няма да му тръсне детето щом до сега не го уведомила и направила. Мацката просто си търси кой да ги издържа... кое му у драматичното- тук трябва повече прагматизъм , за да се избегне навлизането в сериал. Laughing

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 11:12 от Fortune

# 142
  • София
Ти направо ме убиваш  Laughing

# 143
Ти направо ме убиваш  Laughing
Е, а не е ли реално така?!?

# 144
  • София
Ами за мен не, не мога да си представя как някой ще разбере, че има дете и няма да е шашнат до немай къде и ще започне веднага да мисли прагматично.
Хич не го виждам аз това.

# 145
Ами за мен не, не мога да си представя как някой ще разбере, че има дете и няма да е шашнат до немай къде и ще започне веднага да мисли прагматично.
Хич не го виждам аз това.

Хей Бърди...събуди се мац, да си шашнат е едно, но да си в драма е друго. Чак пък толкова - мислиш по женски ...затова ти е драма цялата ситуация. Grinning Peace

# 146
Вилико, нали вече отговорихме.
Все си мислех, че ако един мъж един денразбере, че е баща - ще може нещо да н арави, та атова пак питах, ама явно...не би. Поне не на документи.

Fortune - сори, мацка - ама такъв пагматизъм и трезвеност - няма начин да се прояват в такива моменти, поне не и от повечето хора! Драма няма никъде, от самото начало го написах, нито ма място за съвети. Просто за мен тази ситуация ми дойде крайно изневиделица, а представям си за него, та реших да пусна темата - да си поговорим ей така.  Wink

# 147
  • София
Прагматизъмм, ама чак отпосле! колко мъже се шашкат дори когато жените им им съобщят, че са бременни, а какво остава някоя мацка направо да им сервира 3-годишно дете!

# 148
Прагматизъмм, ама чак отпосле! колко мъже се шашкат дори когато жените им им съобщят, че са бременни, а какво остава някоя мацка направо да им сервира 3-годишно дете!

Хах, колко си права  Laughing

# 149
[

Fortune - сори, мацка - ама такъв пагматизъм и трезвеност - няма начин да се прояват в такива моменти, поне не и от повечето хора! Драма няма никъде, от самото начало го написах, нито ма място за съвети. Просто за мен тази ситуация ми дойде крайно изневиделица, а представям си за него, та реших да пусна темата - да си поговорим ей така.  Wink
Прагматизмът идва после след първоначалният шок/ не отричам , че има елент на изненада, нормално е/. Има , има...какво съм видяла, има само да си наложиш и става. Peace Затова писах да си събере акъла още в началото, а не да се изживява дълго шокиран. Защото въпросната мацка на това разчита. Peace

Общи условия

Активация на акаунт