Януарски бебета 2012 - тема 5

• 26 732
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • до едно тепе
Кафенце не тормози мацките hahaha Ще ги усетиш скоро споко.И аз не усещам бебо,но съм и седмица след теб Whistling
Аз колана си го слагам винаги.Само че издърпвам долната част повечко и си го държа с ръка хлабав.Но аз се возя само в града  и не повече от 10-15 минути.
Lumia Честит Рожден Ден newsm67

# 646
ianajar, можеш да го върнеш, като не ти върши работа и без оправдание пред търговеца, нали? Де да имахме и в БГ тази опция  Rolling Eyes

Моничка, отговор на въпроса ти.

# 647
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 3 нови отговора.
Здравейте мами, много сте активни, май скоро ще ни трябва нова темичка Laughing
Сутринта бях на преглед, всичко е наред, бебо е пораснал и си отговаря на седмиците. Този път спеше Simple Smile Относно килограмите-стартирах с 60кг, а сега съм 62кг, според доки няма да кача много и бързо ще ги сваля.Каза и че скоро ще започна да го усещам. Според нея имам контракции и освен магнезия ми предписа но-шпа 3Х2. Май ще имаме момченце, но доки не беше много сигурна Grinning До края на месеца трябва да отидем на 4Д, сигурно тогава ще видим пола със сигурност, а и тати най-накрая ще види малкото човече Laughing
И аз слагам колана винаги, но издърпвам долната част, за да не ми стяга Wink
Между другото откакто влязох във втория триместър се чувствам превъзходно, никакво гадене, киселини Rolling Eyes
June радвам се, че всичко е наред Hug
Това е от мен, хубав ден мили мами Hug

# 648
аз да задам един много глупав въпрос .Сега като съм на 18 седмици и 1 ден , коя седмица съм 18 или 19 ? newsm78

# 649
  • София
Вече си във 19та седмица.  Peace

# 650
  • Бургас
Брейй, бая сте се разписвали следобеда.Ама не ви ли наляга дрямка по това време, или аз покрай малката си дремвам за час, че докато приспя нея, заспивам аз:)))
Кафенце, пробвай с количката, девойките може и да ти се обадят и да я заобикнат отсега.
Биби, радвам се, че всичко е наред.Явно само нашия тати няма възможност да види бебчето, че все е на работа от понеделник до петък.Абе да сме живи и здрави, пък ще го види очи в очи като се роди:)
Колана в колата и аз си го слагм и придържам с ръка на корема, че колкото ми е некомфортно, с него още по-зле ми става.
Грейс и Мама Мил, както и Бръмбазела не са се отчитали Simple Smile, хайде, мацки, по морето ли сте:)

# 651
  • Gorni Bogrov
June,браво за хубавите новини! Hug
Относно коланът аз не го слагам от самото начало Embarassed,много ме стяга.

# 652
barbi82 Добре дошла! Браво на твоя Доктор.Така се прави.Моята ме е оставила когато му дойде времето сама да видя.И ако позна щяла да ми каже. Wink Аз мисля,че е върхът това,защото винаги има нещо за което да мислиш(гадаеш).А аз обичам загадките Simple Smile
Джун страхотни новини от тебе. newsm10

# 653
нямате причина да махате колана. Чак толкова да ви пречи....още повечето сте в 5 месец, как ще се возите докрая Simple Smile  преди няма две седмици обсъждахме ПТПта, никой не е застрахован от такива. Видях снимката на janajar - на мен по принцип така си ми застават всичкитеколани и без приспособления Simple Smile Возенето без колан е опасно! Все едно да не си сложите детето в столче/както всеки ден виждам по софийските улици и просто побеснявам от такова безхаберие/.

Кафе кон лече, нали писах, може и до 20 седмица да не усетя аз бебе. Дай им още шанс на девойките Simple Smile

днес бях на преглед, беше застанало в профил и не пожела да ни покаже има ли пишка, няма ли....ама има едни съмнения за пишка, какво ще правя, освен да търся отсега златна ябълка и ламя  Joy

едно поверие - ако бременната яде краищниците на хляба, ще е момче  Wink моят мъж вече ми ги забрани Simple Smile

# 654
Аз колан никога не съм обичала...никога не ми е било комфортно с него. Така че аз и преди бременността не го слагах. Знам, че е безопасно, но като не ми е удобно. А и аз съм малко на принципа каквото е рекъл Господ. С колан, без колан каквото ти е писано  smile3505

# 655
Колана за мен е много важен,слагам го независимо дали в града,на 200 м.или извън града,просто ми е навик от шофьорските курсове.
Кафенце,имаш време да усетиш девойките,знам,че портокаловия сок ги възбужда.
Аз усещам нещо като потрепване на мускул,ниско под пъпа и си мисля,че това е бебко,но може и да се бъркам.
Шоко,не е само вашия тати,моят пък не иска да влиза с мен въобще,аз не го и карам вече.
Някой питаше за магнезия-на мен док ми изписа магнерот 3 по 2 и ще си го пия до раждането.

# 656
Здравейте,
момичета не се ли записвате много късно на ЖК   newsm78
June честитоооо  newsm44 newsm44 newsm44 ех, че хубаво почва седмицата, знаех си аз, че всичко ще е наред.
Относно колана, на мен ми е навик и си го слагам, от време на време го премятам /първо закопчавам и после сядам/.
Кафенце спокойно, на твойте девойки може да им е по-тесничко и затова да не са се отчели, че и Киара избега не можем да я питаме  Laughing
Честити придобивки на всички  Grinning
Аз още нищо не съм купувала и като знам, че и за първолачката нищо не съм гласила, ох да минава тоя 15-ти вече, че да почвам да купувам неща, направо ми е свита душата от притеснение.
За парфюмите на мен не ми става лошо от тях, но от ароматизаторите в къщи направо всичко ми се обръща.
Шоки сори за въпроса, ама нали ти настояваш да си споделяме, та да си кажа болката... Стана ми едно такова гадно, че с мъжа ми си скъсваме гъзовете от работа,...., детето ни не е лишено от нищо и финансово не се оплаквам, но пак даже и част от марковите парфюми не са ми познати като заглавия /тия които ти изброи/, а ти постоянно казваш, че сте зле финансово, ще карате на незнам коя употреба неща... newsm78 Не ме разбирай погрешно, не съм аз човека, който да се меси в живота ви, но 1 парфюм от този род струва колкото едно бебешко легло. Просто не се сдържах..... не искам да бъда съдник или нещо подобно, но ме е яд, че постоянно обкръжението ми се оплаква за финансовото си положение, ама пафкат цигарки, ходят по кръчми и почивки, пък ние какво ... като скотове - все да има за вкъщи, децата да не са лишени. Ето на разплаках се, ще ме извините ама много ми е болна тая тема....
Съжалявам........

# 657
  • софия
Много пишете момичета БРАВО!

Черпя Ви по едно следобедно фрапе и тортичка, за което

Честито на мамите, които са си разбрали цвета на гащичките!

Честито и на тези, които си усещат бебчовците, аз съм от тези дето още нищо не са усетили, хем ми е втора бременност, ама какво да се прави, явно нашите немърдащи ще са много кротички  Wink

Хей, bebo_sn не се тормози за глупости, тези парфюми може да са тестери например, които са на доста по-ниска цена и аз с моята мижава заплата чат пат си купувам, а и това не е гаранция, че си толкова богат. Може да й подарък например. Моят брат често ме ощастливява с парфюм например - от негов познат ги взема, пак доста по-евтино, така че не мисли така. Горе главата, радвай се на твоите слънца, които имаш вкъщи, да не ти пука кво ти говорят другите. Права си, че повечето се оплакват, но такъв е живота, приеми го - има добри и лоши, бедни и богати и т.н.

Прохладна вечер на всички мами желая, че днес си е бая жега май!  newsm53

# 658
и сега какво, да търча да си търся такава торта ли....
малко милост с големината на снимките.....

# 659
  • София
Здравейте,
аз ви чета, но рядко имам време да пиша покрай малкия бандит. На 25.08 съм на ФМ при Марков - дано всичко да е ок!
По въпроса с парфюмите - засега ги понасям, но с първата бременност след 7месец побелявах като платно - толкова лошо ми ставаше.
И аз съм наддала 3 кг откакто съм бременна - стартирах от 63кг и си мислех, че няма да качвам чак толкова скоростно заради търчането след дребния ама... Миналата  седмица като бях при доктора от ЖК се установи,че бебчо е 160 гр. в 16 седмица, а аз съм порастнала с цели 5 см. на коремна обиколка и от фундуса до пъпа!!!Расте бебока, а и мама бая си хапва явно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт