Януарски бебета 2012 - тема 5

• 26 710
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз съм в офиса и ми излиза душата за пореден ден  Tired Уф, край няма тази работа.

Аз все още карам активно колата и като цяло коланът не ми пречи. Смъквам си го ниско долу на корема и от време на време го разхлабвам. Но не смея да карам без колан.

А за килограмите - качвам и не зная от какво. Не ям много и не много калорично, но пусти кантар все повече показва.

June, много се радвам за хубавата новина!  Hug
Ох, да свършва деншния ден, да ходя да си почивам, че ми изтекоха очите на този компютър цял ден.

# 661
  • Бургас
ЕЕЕ, баш на мен ли да се падне, дето съм толкова добронамерена към всеки и всичко да отговарям за финансовото си състояние.Правя го за първи и последен път:
Когато някой ме пита за подарък /майка, татко , сестра, някой близък и след като разбера сумичката, с която са решили да ме изнендат, просто си казвам какво искам или правя съвкупност от две сумички и си вземам парфюма, който желая/.Имам подарък и от сестра ми, защото знае любимите ми.Ползвам ги много икономично, което значи не 1 година, а повече, все пак редувам, аи се пръскам само като ходя на работа.Парите лично аз бих ползвала и за други по-важни за мен неща, но хората искат да видят какво точно съм си купила.От работа ми бяха събрали сума за рождения ден и до месец чакаха да видят какво ще си купя, като ми казаха, че те имали намерение да ми вземат или дреха, или парфюм и аз да си избирам...
Аз се лишавам от много неща, за да има за вкъщи.Нашите разходи отиват за:ток, вода, кабелна, интернет, телефон, храна и градина.Ние сме 8 години с мъжа ми заедно и на почиква не сме ходили.При кумовете сме ходили най-много 3 пъти за по 2 или 3 дни.Другото ни ходене е на помощ на родителите ми в Свиленград - 3-4 пъти най-много в година.Това е, други ходения няма.С кумовете за сефте тази година ходихме до Несебър за 2-3 часа и добре, че бяха те.
Иначе не сме от хората, които ходят по кафета и ресторанти или друг вид заведения, не можем да си го позволим.
Правим си лютеница, доматен сок, пържа си тиквички лятото и прибирам във фризера, правим мариновани краставички и си гледаме най-мнго по някое животно, защото иначе месо не можем да видим няколко птъи в годината /не остават парички/.Общо взето е това, сега вече дано да е по-ясна ситуацията, която за мен беше и обидна да си разголвам личния живот, но не обичам да ме приемат погрешно и никога не съм обичала...Друго за личния си живот мисля няма какво да споделя.
И само да кажа, че нямам парфюм, който да е повече от 60 лв.Освен това ги има и в милилитри по 30, цената е в пъти по-малка.И само да вметна, че рокличката, с която по-горе ме видяхте е от втората употреба и струва точно 2.80 лв, пояснявам, че да не ме помислите за някоя богаташка.Спирам и повече няма да отварям темата за мен и моите финанси.И само да вметна, че и ние работим, но труда ни е нископлатен, колкото и да съм образована.
Сега желая на всички спокойна вечер!  Simple Smile

# 662
Привет мами Simple Smile

June, много се радвам за хубавите резултати при вас!!   newsm68 newsm68 newsm68 Страхотно!! И Честити ти сини гащи!!  stork-boy
Относно возенето със/или без колан... Не знам как бих се возила без!! Дразни ме, наистина, и като други момичета си го подръпвам напред да ми е хлабав. Слагам го и под тумбачето ( както е показано на снимката от ianajar) ..но пак ме дразни.. Другото е, че като карам аз, хич не мисля за колана и не усещам нищо  newsm53 Аз по принцип предпочитам да си карам .. не ме бива много за пасажер.. ама и мъжа ми и той е един Шумахер (обича да кара и е по-нервен пасажер от мен) та като ходим нанякъде заедно - правя компромиси   love001

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 18:04 от galiondi

# 663
  • София
June, браво момиче за прекрасните резултати, сега дишай спокойно и се наслаждавай на бременността си. Честити ти сини гащи
Лумиа, честит рожден ден, да си здрава обичана и много ценена жена и майка
Много момичета от темата сме на ФМ при Марков на 22.08, аз съм от 18 ч. , със сигурност ще се засечем, просто сме в поредни часове:)
Ние с бебка и тати днес бяхме на преглед, всичко е наред, отговаряме си на седмиците, 220 гр. е , мърдаше сериозно, помаха на татко си за здрасти Simple Smile
За магнезия, аз до днес пиех Диаспорал, ама много гаден на вкус, едвам го преглъщах и от днес съм на таблетки Магне Б6
Относно колана, аз го закопчавам преди да седна на седалката и после си слагам само горната част ,която минава през гърдите, иначе частта, която минава през корема много ме дразни и често ме стяга. Аз шофирам всекидневно , но никога не си позволявам да не слагам колан.
Кафенце, не тормози госпожиците, ще се обадят те, няма къде да ходят, след някоя друга седмица ще се оплакваме от ритници, но разбирам сега нетърпението е по-голямо. Аз до сега  съм усетила белка само няколко пъти, именно като потрепване на мускул и леко почукване от вътрешната страна на корема около пъпа.

P.S Шоки, не дължиш обяснения на никой тук относно това с какви средства разполагаш и как ги харчиш, според мен ти си жена и майка достойна за уважение , коментара на Бебо беше по мое мнение изключително нетактичен и не на място. Всеки би трябвало да си гледа собствената паничка и да не се равнява по другите, камо ли да им търси сметка. Има хора , които не разполагат с много финанси, но не им пречи да са щастливи с това което имат, има и такива, които винаги намират за какво да завидят на другарчето ( съжалявам за офф-а , ама не се сдържах)

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 17:43 от Krisita

# 664
  • софия
Шоколадово бонбонче  и аз това се опитах да обесня.
Не се ядосвайте момичета, вярно сега сме и по-чувствителни ама ако вземем да се връзваме за всичко до къде ще я докараме тогава.

и сега какво, да търча да си търся такава торта ли....
малко милост с големината на снимките.....

Е аз какво да отговоря на това, а...

Спокойна вечер!

# 665
  • до едно тепе
ditkins прободе ме в сърцето с тая торта Joy Шегувам се разбира се.Поради забраната и неяденето на такива неща от декември насам вече не мога и да ги ям.Онзи ден опитах една хапка и имах чувстваото,че ям нещо отровно-толкова сладко ми се стори Sick
Момичета всеки си знае положението и джоба и не мисля че е редно да се обяснявате по форумите Peace
Бебо аз  ще се записвам чак сега,защото лекаря,който ще ме следи взема само определен брой бременни на месец и трябваше да го чакам да му се освободи място.Като отидох се оказа,че направлението ми е за 2-та първоначални прегледа и ги направихме през 25 дена и сега чак си взех второто направление.И понеже в болницата ми бяха пуснали ПКК и урина и всичко беше наред док каза,че няма страшно,че ще закъснеем малко с изследванията.
Лека и прохладна вечер ви желая

# 666
Благодаря за пожеланията!  Hug
Аз отивам вкъщи да почивам, днес хич не ми се работеше! Хубава вечер ви желая и по-малко грижи...заложете на положителните емоции!!  Wink

# 667
и сега какво, да търча да си търся такава торта ли....
малко милост с големината на снимките.....

Е аз какво да отговоря на това, а...

а, нищо, няма нужда нещо да отговаряш, бих се радвала, ако няма много чаршафи из темата, а просто линк или по-малки снимки, но това е съвсем пожелателно, защото знам, че няма да се получи  Joy открай време отчетните са пълни със снимки на кафенца и торти. Аз все пак отидох и купих пасти за мен и децата - намерих си повод  Embarassed

# 668
Здравейте мами   bouquet
Един вечерен запис и от мен. Днес денят ми беше изключително мързелив. Хич не ми се работеше днес  atwork А пък след работа бях на зъболекар. След много усилия, въпросният ми зъб ще може да се спаси  newsm68 Излиза доста солено, но какво да се прави...шанс

Колко се радвам като ви чета, че вече усещате бебчовците. Искаааааам и аз. Сигурно след някоя друга седмица ще го усетя ама това моето пусто нетърпение  Embarassed

Аз нямам какво друго да кажа. При мен нищо ама нищо интересно, освен ремонта на спалнята.Много съм въодушевена. Ще стане много хубаво и като сме готови ще пусна снимчици да се похваля  Hug

Желая ви лека и спокойна вечер!

коментара на Бебо беше по мое мнение изключително нетактичен и не на място.
Напълно съгласна  Peace

# 669
Шоколадче,ама НИКОГА,НИКОГА да не даваш обяснения повече,на никой и за нищо!! Всяка жена иска да е малко или много красива.Всяка жена обича глезотийки от сорта на парфюмчета и винаги приятно ухаещи мазилца и прочие Simple Smile Нали така Бебо? Wink Излишно е ,а и е грозно да се поставят такива неща под въпрос,най-малкото да си правим забележки.Лично мнение!!Тук сме за да си споделяме и помагаме  Peace

# 670
June искрено се зарадвах на добрата новина Laughing Не знам дали от по-чуствителния период или защото просто всички сме нещо като "сестри по съдба" но много те мислих. Дано това да е последното то притеснение и от тук нататък само щастливи моменти да ти носи бременността Simple Smile
Иначе мами аз днес ходих на първата лекция я Училището за млади родители. Учебния план ми се струва доста добър и ако наистина е и толкова успешен мисля, че няма да има проблем да си се прибера спокойно в къщи след родилния и сама да се оправя с бебо. Ако някой все пак има впечатления от него моля да сподели Simple Smile

# 671
exxx много сте се разгорещили писали писали,немога да ви изчета.тук и интриги се заформят,момичета не карайте достатачно безмилостен е живота, ако човек пари има, то време няма да има да ги харчи,ако пък няма то време болл ама кат няма к`во да харчи. хора са казали "ПЪЛНО ЩАСТИЕ НЯМА!"е  и аз сега искам да съм си в нас и да се опъна на дивана пред ТВ, но ще работя до намнайсет часа-е живот!

та лоши мисли вън от главата!
 аз сега се вълнувам от друго- тъй като аз за себе си нищо не вземам, бебенцето ми е приоритет и искам да насабера всичко преди бабите да са решили че ще пазаруват и да ми купят нещо  което няма да ми е мерак пък и не искам да натоварвам никого финансово. малко се отклоних ама нещо много ми се бърбори тази вечер  Laughing Laughing Laughing пък нямам компания.

въпроса ми е  какви шишета смятате да вземате- стъклени или пластмасови. биберона силиконов каучуков?

# 672
Ирка къде ходиш на "училище"? И аз бих посетила някои друг урок, но надали ще ми е възможно предвид работното ми време 9-18ч. Sad

За шишетата определено пластмасови, а бибероните ще се консултирам с етърва ми, че е минала през това

# 673
  • гр.София кв.Драгалевци
Здравейте момичета,как сте аз скоро не съм писала,защото бях на почивка за малко и да ви се похваля ремонтът свърши,взех си снимките и видеото от сватбата(и сега между другото в момента качвам снимки да гледате  Grinning ии така а и на 5ти бях на преглед и лекаря ми каза,че не е сигурен ама май ще е момиче и дано де.... а на 24-ти съм на ФМ и ми се струва,че никога няма да дойде.Добре това е от мен приятна вечер  Hug

# 674
Титито, абе знам си и аз към 20 г.с. да очаквам движения, ама пусто притеснявам се, че гледам маса първескини от 14-15-а г.с. усещат  Crazy Crazy
Това за бременните и крайщниците на хляба го знам и за небременни, та постоянно ми пробутваха гадните крайщници, но изглежда добре съм се справила с отбиването на офертите  Joy Joy
Пък ти вземи отиди на фризьор да отрежете пишката  Joy Joy

June, честити отлични резултати и сини гащи от амниото  Grinning

Lumia, честит рожден ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт