A най-забавна реплика, свързана с кърменето?

• 1 408
  • 16
  •   1
Отговори
Вече няма смешни реплики в съседната тема за абсурдните, само възмущение. Тук приканвам всички кърмачки (настоящи, бъдещи и бивши) с чувство за хумор да споделят смешни реплики, свързани с кърменето. Почвам първа:

- Ох, омръзна ми вече, как да го отлепя от себе си?
- Пробвай с олио. (Пояснение - понеже кърлежите така се отделят).

- Ах, как виси от цицата ти и само едрее - като гнусен тумор, крайно време е да го отрежеш!

- Мамооо, какво е това кърмаче, дето постоянно ми взима от чинията? Това не е никакво кърмаче, това е крадец! А ти си ми върни кренвиршите и отивай да си пиеш скапаното мляко!

# 1
  • в Надежда-та
Та те тия граничат с абсурдните Mr. Green

# 2
  • До хладилника, който обичам
"А млякото как е влязло там?"

# 3

" Toва става още докато майката е бременна - колкото повече прясно мляко пие, толкова повече мляко се събира за бебето после. Ако не иска бебето да е с алергии, трбява да пие НАН 2, а ако иска бебето да е робот - трябва да пие машинно масло."
  пп: "ако яде генно модифициарани храни, възможне е да роди човече от Лего."

# 4
Ще си позволя да използвам думите на една майка от нашата отчетна. Тя ги е чула от една баба май. Детето на тази майка е на година и половина.
-Тя кърмата вече няма нищо. Като те гледам как го кърмиш толкова голямо и жал ми става.
 hahaha hahaha hahaha

# 5
  • Пловдив
Свекърва ми по повод, че Бела е със запек

- Сигурно кърмата ти е мнооооого гъста  ooooh!

Казвам на каката, че ако вдига шум, тя ще приспива Бела
- Ама аз не мога - отвръща
- Защо да не можеш?
- Ми нямам цици - моите амчета са много малки - придружено с пощипване на зрънцата си  Mr. Green

# 6
  • Бургас
"Мамо, Радо е гладен, наГърми го". Laughing

# 7
  • в Надежда-та
тоя въпрос все едно моя син го е задал Mr. Green hahaha

# 8
Мамо, заради Каменчо циците ти са напълно провалени, все едно 2 нещастни кожици в сутиена, мисля, че трябва да го набиеш, защото е можел да суче по-внимателно! А аз не мога ли да изнеса сутиена ти навън - ей така, просто да разсмея приятелите си?

# 9
... А аз не мога ли да изнеса сутиена ти навън - ей така, просто да разсмея приятелите си?
#Crazy
Май е въпрос на време и на мен да ми го изтърсят... Joy

# 10
Аз пък съм се чудила защо на толкова езици "мама" звучи сходно и от къде изобщо идва тази думичка "ам". Когато бебето беше на 5 месеца и като огладнееше ме гледаше и казваше "маааам" и реших, че това е разковничето. В смисъл, че плачейки, бебетата издават една комбинация от звуци, подобна на "маааам".

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 18:51 от smileme

# 11
Не е реплика, а случка. Аз кърмя 3-месечния ми син. Дъщеря ми, на 3 год., идва с куклата, вдига си блузата и за мое изумление я гушва и слага на "гърдата" си. на въпроса ми: "какво правиш?", отговаря: "Храня бебето." Едва не е умрях от смях и същевременно ми стана много приятно. Оттогава всички кукли бяха "кърмени". Grinning
Друг случай. Късно вечерта. Синът ми се събужда (около 4-5 м.) и плаче. Аз вечерях и казах на съпруга ми да отиде да го погушка, може пък да заспи. След около 5 минути, мъжът ми пристига с плачещото бебе и заявява: "Стачкуваме за цица". Отново голям смях падна. Joy

# 12
Съпругът ми е сменил памперса, поиграл си е с бебето, погукали са си (мда, имам татко мечта Wink)) и явно развеселен ми ги носи да се накърмим. По пътя го чувам как си тананика химна на кърмачетата "I love to цуцам,  it makes me happy". Умрях от смях Wink

# 13
Вчера обяснявах на дъщеря ми (1г.8м.) че си имаме ново бебе отсреща в блока (съседката роди). И и обяснявам, че като чуе да плаче бебенцето, значи е гладно. Мама ще му даде цици и продължаваме :"А цицито какво дава, мамо?" Отговор: "Мако (мляко), а макото какавал(кашкавал, понеже знае как кравата дава мляко, а от него се прави кашкавал) , като кавата Му" .
И ми стана много смешно. Представих си как освен кърма от зърната хвърчат пити кашкавал  Grinning

# 14
  • Пловдив
В опит да "пробутам" резен краставица на сина ми, той наддаде неописуем рев и баба ми констатира: "НИдей го мъчи, вади цица и му дай да яде"

Общи условия

Активация на акаунт