Отговори
# 135
При Краси най-вървежни са тиквички с царевица на Бебивита, тиквички с картоф на Хип (т.е. явно обича тиквички) + всичко де що има карфиол от пюретата на Хип. Много обича и пиле с картоф и зеленчуци на Гербер.

# 136
Драйвърче, къде се загубихте бе жено  Hug Големи са ви бузетата, ама нашите се простират върху 9.300 килца... hahaha Hug
Grinning Grinning
Браво бе.Но пък Ванката ни е батко с цял месец   Grinning

# 137
Драйвърче, къде се загубихте бе жено  Hug Големи са ви бузетата, ама нашите се простират върху 9.300 килца... hahaha Hug
Grinning Grinning
Браво бе.Но пък Ванката ни е батко с цял месец   Grinning

Heart Eyes Вярно, има накъде да ни настигнете  Hug Честита ви месечинка на патерицаааа Hug

Милички, мнооого ми се спи и мисля да лягам, сори, че не ви обърнах внимание тая вечер, утре както се очертава пак няма да успея, ама мислено сме с вас  Hug

# 138
  • Варна
Въпроси за захранването:
*вече след цял месец захранване стигнахме до половон от 125 гр, на конултацията педи каза да замествам вече обедното, че много предпазливо съм го давала. Та-вие как замествате:

-колко давате на едно хранене-190 добре ли е, засищат ли се вашите бебоци с толкова
-нали пише че млякото винаги трябва да присъства, слагате ли АМ в зеленчуците и как го слагате-на прах или разредено и в какво количество (и не става ли твърде гъсто, ако слагате на прах)
-нали по принцип АМ може да се ползва 1 час след приготвянето, ако  си правите домашно, слагате ли АМ вътре (с идеята да стои в хладилника за следващите дни)
-и само месо давте ли, или със зеленчуци и смесвате ли чистото месо с мляко

такаммммм........това са ми 100000000 въпроси  Mr. Green

Гостите са тук още......

# 139
Въпроси за захранването:
*вече след цял месец захранване стигнахме до половон от 125 гр, на конултацията педи каза да замествам вече обедното, че много предпазливо съм го давала. Та-вие как замествате:

-колко давате на едно хранене-190 добре ли е, засищат ли се вашите бебоци с толкова - oтдавна яде по 190мл. 4 часа след това си яде кашата, но понякога и по-рано огладнява.
-нали пише че млякото винаги трябва да присъства, слагате ли АМ в зеленчуците и как го слагате-на прах или разредено и в какво количество (и не става ли твърде гъсто, ако слагате на прах) - НЕ слагам мляко! Млякото трябва да го има, но не е задължително да е само АМ. Аз например чат-пат слагам сирене и масло. Това на домашните, иначе купешките ги давам както са си.
-нали по принцип АМ може да се ползва 1 час след приготвянето, ако  си правите домашно, слагате ли АМ вътре (с идеята да стои в хладилника за следващите дни) - не, не слагам. Ако искаш правиш си домашното без АМ и го добавяш в порцията преди ядене, не в цялото количество.
-и само месо давте ли, или със зеленчуци и смесвате ли чистото месо с мляко - все още не давам, но ще давам смесени със зеленчуци. Не ми звучи много редно чисто месо с мляко да се меша.

акаммммм........това са ми 100000000 въпроси  Mr. Green

Гостите са тук още......

# 140
 Hug МНОГО МОЛЯ, кзавайте мнение дали ви харесват така призовете. нормален цвят-присъдени вече призове /дали сте съгласни, водила съм се по постовете Ви/, синьо-номинирани /кажете моля кой да спечели-време до утре вечер/  bowuu
Благодаря!

Искам да ви кажа, че ентусиазмът ми се изпари още докато ги изваждах от постовете Ви  hahaha Доста изтрих, включ. и от моите, да не си пък помислите нещо   hahaha
Светле-Дани на годинката ще е първенец  Hug Тогава пак призове bowuu

ПРИЗОВЕ НА ПОЛОВИН ГОДИНА НА ФЕВРУАРСКАТА ДРУЖИНА!
БЕБЕТА
- Най-голям форумен бандит-присъжда се на Бобо на Лори
- Лъвско сърце в мъничко телце-присъжда се на Мони на Мими Джобното
- Най-чалга бебе-присъжда се на Бобо на Лори
- Най-рокерско бебе-присъжда се на Ханчето на Евилчето и Ники на Гатофилия
- Най-екстравагантна прическа- Развълнуван диригент- присъжда се на Теди на Мишленцето и  Матю на Анилеви
-
Най-пухкави бузки.-присъжда се на Ванката на Миленка с внушителни мъжки размери 9.300кг. и месец по-малкия Атанас на Драйвърче 8.800кг.
- Най-всеядно бебе-присъжда се на Мъро на Мими М и Соня на Еспиноза
- Най-ФеШъН поза пълзене-присъжда се на Ради на Бобчо
- Най-скорострелно преобръщане- присъжда се на Лорис на Евридика
-
Бебе пътешественик-присъжда се на Светли на Теди, пропътувал пътя Швейцария-България с кола
- Най-добър бебешки скокприсъжда се на Краси на Бенджи и Венци на Аделини
- Най-капризни мацки-присъжда се на Борянчето на Нади и Даниелка на Янчето
- Най-рано захранено бебе - присъжда се на Даниелка на Янчето-захранена на 2 месеца и 10 дни
- Приз за бебета ГЕРОИ-присъжда се групов приз на Мартина на Мартина, Вики на Примавера, Йоанна на Мим, Боби на Лори, Мони на Мими джобното, Борянка на Надето, Ванката на Амидала
МАМИ
- НАЙ-похотлива мама- присъжда се на Мим  
- За "свежи" идеи-присъжда се на Мим,за компанииката всяка сутрин
- Постове с много настроение-присъжда се на Пчеличката и Булчето
- Идеен аватар- присъжда се на Лори
- Майки хаймани-присъжда се на Дидишон
- Най-позитивно форумско майче-присъжда се на Хепи, Тони, Кремена-мама
 -работещи мами-Мим
- Февруарска музаприсъжда се на Стани
- Пълна къща (номинация за многодетна мама) - присъжда се групов приз на Хепи, Песл, Кремена мама, малкото Мими и Нася
- Рицар без броня (за обществена ангажираност и принос)- присъжда се на Лолитка и Аделини
- Златен справочник (потребител, който най-много помага и с много информация)-- присъжда се на Бенджи, Песл, Хепи и Фентъзи
- Люто чушле (за пиперливи постове - надяваме се няма да има обидени и всички са с чувство за хумор)- присъжда се на Огнена Стихия
- Чукчи писател (за най-увлекателни постове)присъжда се на Тони
- Четири лапи (номинация за домашен любимец) - присъжда се на кака кака ни Ласи
- Риботрепач (изненада на годината) - Десислава се роди Симеон на Мими Джобното  и Примаверка чакаше момче и роди Виктория, Бонболина чакаше момче, а роди Калина !
- Шарено петленце (за шарени постове)- - присъжда се на Катуци и Аделини
- Медийна изява присъжда се на Мони и Мими, Борянка и Нади  
 - Поразяващата уста (бъбривост извън нормални граници)-присъжда се на Лори
- Специален приз за лююбима форумска леля-присъжда се на Джона
- мама кокона- присъжда се на Анилеви
- С един коршум два заека (мами героини с близначета)присъжда се на Лизи, wisko, Криска

- Специален приз се присъжда на Булчето за най-готина мерудия!

БАНДА БЕЗ КОМАНДА (ГРУПОВА НОМИНАЦИЯ)-ЗАХАРОСАНИ БОНБОНКИ!

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 12:56 от loryn

# 141
Я, няма никой буден. Добро утро на всички:

Гласувам:
Най-екстравагантна прическа- Развълнуван диригент: Теди на Мишленцето
Най-добър бебешки скок: Венци на Ади
Идеен аватар: Лорин
Четири лапи (номинация за домашен любимец): Ласи (Лори да не се разсърдиш, но Ласи си беше култова Joy)
loryn, браво за труда, който си положила в 2:30 през ноща Shocked Е как няма да ставаш в 11:00, аз като си лягам с кокошките и ставам рано Mr. Green

Хубав ден на всички Hug

# 142
Добро утро!
Евридика,благодарско за кафето,взимам си с удоволствие!
Пепелно,подкрепям на 100% казаното от Мария-м  Peace
Лори благодаря ти за положения труд! Hug
За номинациите:
-да добавим мама фотограф-ДИДИШОНЧЕ НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
-форумска леля-Джона  Wink НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
-учащи мами-Фентъзи и Мими джобното ПРЕДЛОЖЕНИЕ
-работещи мами-Хепи,Мим и Лори (може и други да има,но не помня) НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
-Най-екстравагантна прическа- Развълнуван диригент: Теди на Мишленцето
-Златен справочник (потребител, който най-много помага и с много информация)-присъжда се на Бенджи, Песл,Хепи и Фентъзи ПРЕДЛОЖЕНИЕ
-Рицар без броня (за обществена ангажираност и принос)- присъжда се на Лолитка,Аделини и Фентъзи (в началото тя мисля подготвяше темите) ПРЕДЛОЖЕНИЕ
- Риботрепач (изненада на годината) - Десислава се роди Симеон на Мими Джобното и Вики на Примаверка (очакваше момче) ПРЕДЛОЖЕНИЕ
-

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 08:36 от Стани~87

# 143
СПИТЕ ЛИ ОЩЕ?!
Хайде на закуска  Peace

Умирам за такава закуска   smile3508

# 144
днес съм раничко станала, ама мъжо пак ми остави Бобо и тръгна командировка  Tired
та добро утро
Стани, мерси за закуската-точно отидох и си купих баничка-така ми се беше преяла  Embarassed
 за номинациите
момичета, грубо ми се вижда на първа страница, който отвори -четири лапи и ние сме пльоснали съфорумка  Hug
Стани-Фентъзи не я включих в общия принус-леле как съм написала принос   Sick, защото гледам да се след като родихме  Wink заглавието си подсказва-иначе и Еспиноза подготвяше дълго темите ни, Дидишонче също помня пускаше теми.
другите ги поправям веднага
ммммм Теди на Мишленцето го писах-като го видях на линийката й дори си мисля, че за него е приза.

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 12:14 от loryn

# 145
# 146
Привет!
За номинациите много не мога да съм обективна,тъй като по-късно се включих при вас . Peace
Иначе и аз номинирам моята Калина за изненада на годината-от самото начало,та чак до раждането очаквахме момче.  Simple Smile
За домашен любимец-...тук май не зацепих много -номинира се животинка от стопанина или самата група си има нещо като талисман-животинка? newsm78 баси,ква тъпа съм станала май Embarassed

# 147
Бонболинка, добавям ви веднага към изненада на годината!
за четири лапи-имахме една съфорумка, леля на на една от нашите мами-в сага се превърна, оказа се малко не както трябва цялата история...ама е много дълго. Доста време не можехме да я изгоним, тя пък от своя страна постоянно провокираше групата с постовете си. Безброй пъти я топвахме на модераторите, те накрая я баннаха Hug Та тя е номинирана и мойто куче-кокера, от година досаждам на темата с него, дори го има в албумите ни.

# 148
  • Полски Тръмбеш
ДОБРОО УТРОО  hahaha  
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!
 Praynig ЗА ВСИЧКИ В НУЖДА  Praynig Praynig Praynig
 Praynig ЗА БУЛЧЕТО, ПО-БЪРЗО ДА Й МИНАВАТ БОЛЕЖКИТЕ  Praynig Praynig Praynig

Стании  Crazy ще се бием с тебе  Heart Eyes чак огладнях като ги видях  Blush и хапнах 3 домашни корабийки  Embarassed
порцийката от мен  Mr. Green

днес съм щедра  bowuu има за всички  Mr. Green  Joy

Цитат
За домашен любимец-...тук май не зацепих много -номинира се животинка от стопанина или самата група си има нещо като талисман-животинка? newsm78 баси,ква тъпа съм станала май Embarassed
имахме една съфорумка с ник Ласи и мн ни тровеше нервите и само се заяждаше  ooooh!

Номинациите са супер  thumbsup thumbsup thumbsup

бягам по задачи,че станало 100 часа  Whistling

# 149
Бонболинка, добавям ви веднага към изненада на годината!
за четири лапи-имахме една съфорумка, леля на на една от нашите мами-в сага се превърна, оказа се малко не както трябва цялата история...ама е много дълго. Доста време не можехме да я изгоним, тя пък от своя страна постоянно провокираше групата с постовете си. Безброй пъти я топвахме на модераторите, те накрая я баннаха Hug Та тя е номинирана и мойто куче-кокера, от година досаждам на темата с него, дори го има в албумите ни.
ДОБРОО УТРОО  hahaha   

Цитат
имахме една съфорумка с ник Ласи и мн ни тровеше нервите и само се заяждаше  ooooh!

Мхммм,разбрах.Мерси,момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт