Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 648
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
абе само дара ли няма нито един зъб?
скоро става на 7 месеца, а ни зъб, ни нищо. напоследък вече спря и да се лигави, и да се чеше. изглежда малко все едно зъбчето й се отказа да расте Simple Smile

# 346
ViFresh  Hug хотела е хубав, нали? Сега предупредих момата, че наблюдението е уредено  Blush  Mr. Green

Люба, браво за 4-те зъбчета  Heart Eyes, ние ни едно нямаме още...

ЧЕСТИТ БИРЕН ДЕН!  beer

bonbolina обади се в НОИ  Peace

# 347
ВиФреш, благодарско, че се сети!  Hug

Да почерпя подобаващо  Flutter

Всички биропийки да се чувстват почерпени!  Hug

# 348
# 349
Бонболина, досега изобщо ли не си получила майчинство?

# 350
Края на миналия месец получих за май и юни,шефовете са кофти.днес ходих до НОИ и ми казаха,че Декларация 1 не била подадена.трябвало всеки месец да я подават,а аз бях останала с впечатление,че само един път се подава

# 351
  • в Надежда-та
Люба мерси, че сподели, ще ги пробваме значи (като почна с кашите). Досега не ги бях чувала/виждала като малка, но в единия ни магазин има доста добър асортимент (и) от тях Wink

Бире  Gift cheers

Emilly1212 какво да ти кажа, за мен този хотел си е като роден дом, 3 години съм живяла в него (от 5-те които съм тук) включително тази зима (1-ви януари се преместихме в нашия апартамент). Чистичко е, ново обзавеждане (той и хотела си е нов), е басейна е мн малък ама те все пак са дошли заради морето, не заради басейна Mr. Green Ако яденето е лошо, ще се скараме на съпруга ми, той избира готвача Mr. Green, но щом и той се храни от време на време там, значи го бива (не съм яла там).

# 352
Калифорния, ти къде си в момента, в София или Плевен?

# 353
ViFresh  Hug много ти благодаря за споделеното!  bouquet Да са живи и здрави децата, че са в една възраст  #Crazy ... само притеснения! Видях снимки на хотела - наистина изглежда чудесно!

bonbolina Декларация 1 вярно се подава всеки месец, ама аз още на 2.08 имах превод за юли, а във фирмата ми декларация 1 се подава около 8-10 число на месеца за предходен...Обезщетението мисля се изплаща на база подадената молба декларация по чл.50-51

# 354

Елч - и Рая няма и никакви признаци да има скоро Simple Smile

# 355
  • Пловдив
Края на миналия месец получих за май и юни,шефовете са кофти.днес ходих до НОИ и ми казаха,че Декларация 1 не била подадена.трябвало всеки месец да я подават,а аз бях останала с впечатление,че само един път се подава
Декл. 1 се подава всеки месец, НО когато започне да се изплаща обезщетението след 135 до 410 ден - т.е. като свършат болничните и е подадено заявлението декларация, не се чака Д 1  да се подаде, а обезщетението се изплаща първите дни на месеца (вторник и четвъртък) за предходния месец. ДАже и да си прекратите трудовите взаимоотношения това обезщетение се плаща до 410-тия ден (аз бях така с първото дете) Peace
Забравих да каже че вече пълзим и ще си имаме тия дни зъбче- вече прозира Simple Smile

# 356
малее как кърмите бе жени с тези озъбени човеци. Мартин днес на 2 пъти ме захапва Shocked Болката е  smile3556 smile3517

# 357
  • Пазарджик

Елч - и Рая няма и никакви признаци да има скоро Simple Smile

И ние ,нямаме зъби,но се лигавим много и е доста кисела на моменти.На долния и венец и прозират зъбета ,даже и кучешките белеят Shocked но е така от доста време

# 358
Беззъби и незахранени( ако не се брои инцидента с пъпеша) заминаваме на море Simple Smile

Ще ми липсвате, но ще гледам да компенсирам Wink

И тук да кажа, че ми откраднаха телефона и нямам на никого номера. Така, че всеки, който иска да му имам координати да се чувства поканен да драсне едно  ЛС с номера си.  Hug

След две седмици пак ще съм тук  Hug

# 359
Най-накрая с бира в ръка да ви кажа честит бирин ден! (индианец съм не мога да слагам никакви екстри като емотикони с бири   Embarassed )
Ама вие сте зачезнали нещо. Приятна почивка тогава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт