Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 629
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Ехо, привет-мривет

пепинка
дано Рая се оправи бързо  Hug

мрм това е страхотно безобразие и не го разбирам, не можеш ли някъде да се оплачиш, някви жалби да пуснеш, как въобще можеш да ги оставяш така да се гаврят с теб? леле, направо побеснявам като чуя за такива неща, не си трайте хора, затова се случват такива неща, защото всеки си мълчи и си чака.
Ох, развалнувах се, но много се ядосвам  Wink

Аз пък да се похваля- снощи бях на 15-годишнина от завършването на гимназията, събрахме се около 40 човека, беше весело, но за съжаление рано-рано тръгнах за вкъщи, че Ема се беше съдрала от рев, не може и неможе да заспива без цица  Sad, ко ще правим по нататък незнам.

# 391
Пепинче, съжалявам - абе да не е било 6-тата болест (висока темп, после тя пада, но избива обрив; Анджи навремето ми изкара акъла  с нея - изкл. висока темп!)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhealth/PMH0001963/

ЕЛЕНИЯ - страшно съжалявам - алергия от кърма!?! Колко жалко! Да имаш кърма и да може беб да се възползва от тази благодат!

Люба - харесаха ли и на мъничката вносните пюрета  Grinning

# 392
# 393
  • sofia

Люба - харесаха ли и на мъничката вносните пюрета  Grinning

За съжаление и харесват само когато са в шише Thinking и то всички пюрета

# 394
Агентке - добре, че има кой да ми каже. Ами баш същото си е...  Hug
Обрива започна да избледнява. Добре си е вече малкото картофче. Ама изглеждаше много мило цялото изпъпчено.

# 395
Добър вечер!

Зъбите на Кали ще ни побъркат всички. Крива е за световно, едва заспива. Тази вечер се предадох и дадох Панадол и се успокои и заспа. От два дена яде като разпрана. До сега бяха пет пъти по 150-180мл по-скоро 150мл. Вчера изяде около 1л., а днес още повече, днес ака поне 7 пъти. Най-големият майтап беше, че днес бяхме на село и аз като знам, че Кали ползва по максимум 5 памперса за денонощие и взех 3бр. С нейното подрискване ги свършихме бързо, в цялото село не продават памперси  smile3511  #Cussing out  Twisted Evil така че се прибрахме скоропостижно в Плевен. Кали беше без памперс, но се държа като добро момиче и не свърши нищо докато се прибрахме и и сложих памперс. Като се прибирахме даже минахме през магазина да напазаруваме.

ЕленияHug съчувствам ти за алергията на Вико. Ноо, добре дошла в отбора на русите, ще чакаме снимки.

Пепинка, радвам се, че вече се оправяте.

# 396
  • Сандански
Бебеш,страхотен сайт Peace

Пепи,имали сте приключение Mr. GreenДобре,че Кали е била добро момиче.А за зъбите само мога да съчувствам,защото от 3 дни и Дари е страшно крив.

Пепинка,бързо да се оправя Райче-зайче Hug

И както казах сме страшно криви,в количка не щем,на ръце не щем,само ревем и нищо не ни е интересно.Кога ще избие тоя зъб не се знае,даже и изгледи няма #Cussing outА аз защо си мисля,че е от зъби не мога сама да си обясня newsm78 Crazy  Embarassed

# 397
  • Пазарджик
Ей докопах се до компа,от обяд се някой ме изпреварва Grinning
pepink@ ,радвам се ,че Райчето е по добре и ,че бързо отшумява.
Еления Hug много не приятно,но важното Вико да е добре.Честита ти прическа.А за морето, се надявам да не е много шумно,проблема е ,че търсим самостоятелна вила и тази година сме 4 семейства и там намерихме това което ни трябва .
pepita1973  Hug аз в големия зор преди да заспи я мажа с Дентинокс бутам бибата и тя заспива
Бубе  welcome

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 22:31 от tuty1

# 398
  • В две тъмни очички
Ха здравейте!  Ей ме на Hug

Днес се връщам от Сандански  Mr. Green В четвъртък спонтанно го решихме с ММ и тръгнахме! Прекарах си страхотно, имах нужда от такава почивка  Flutter Направихме си една среща и с mariyap  Wink , която има 3 страхотни деца (2 от които са помощници в отглеждането Crazy)!

Новото при Влади е:
- 2-ро зъбче
- Засрамва се и се крие зад сенника в количката
- Като изчезна от поглед започва да плаче - търси ме все по-често
- Започна да се пуска и да иска да стои права без да е хваната за опора - за нейно съжаление не се получава повече от 4-5 секунди  hahaha
- Кара се много смешно на "странни" неща  Joy

Биричке ще си идвам в края на месеца  Hug

# 399
Привет и от мен! Simple Smile Малко сте писали, така че лесно ви прочетох!  Peace

Бързо оздравяване на Рая! Praynig За тази 6-та болест чух съвсем скоро по една аржентинска телевизия!  Shocked

Пепи, и Сами мрънка от вчера - такова нещо досега не е било, отдавам го на зъби...Както  mariyap казва, не си обяснявам защо приписвам и аз всичко на зъби, ама то какво да е друго, като вече на 7 месеца и никакъв зъб.. #Crazy
Когато ходим нанякъде вече взимам повечко памперси, че и на мен ми се случи подобна случка Пепи! Е, браво на Кали, че се е държала като истинска дама без памперс! Hug

ЕленияHug много гадно това за алергията на Вико! Съжалявам! Sad

мрм аз бих се оплакала - това е гадно - да не плащат парите на една майка! #2gunfire

Inka- много хубава срещичка си имала - това са незабравими моменти! Heart Eyes

И.... честито на всички пораснали дечица с още един месец...Да растат здравички, щастливи и усмихнати!!! smile3510

Бубе, добре си дошла! Питах за теб...липсваше! Hug

# 400
Екс съм защото Вико е на диета.Има алергия от АМ,кърма и т.н...
От кърмата или от нещо, в твойта храна? Как се установи, че това е причината?
Каката имаше проблем и една "специалистка" ми обясняваше, че била алергична, към мойта кърма, а всъщност се оказа, че лютите чушки, които бях яла не са и понесли и доведоха до 10 дневно р-во със слуз и кръв. Мисълта ми е, ако имаш съмнение, че нещата не са толкова прости, може да отложиш въпросната храна за по-нататък в захранването.

Топчо пък повръща всички пюрета.  Confused Иначе е много сладка гледка как сам си цели устата с лъжицата. С непюрираните храни имаме малко по-голям успех. Явно ще дъвче човека от малък.

# 401
Тути, и аз мажа с гелче, отделно Кали си пие Дентокинд на хапчета, но това са горните зъбки и явно страшно я мъчат. Но има светлина в тунела, според мен ще пробият всеки момент.

А Кали наистина ме изуми, близо 45мин. трая цялото пътуване. Аз бях сложила подложка за повиване на столчето на колата, да го предпазя поне малко ако се получи "инфекция", но не ми потрябва.

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 23:21 от pepita1973

# 402
И аз по едни И други причини съм екс "кърмачка" вече. И започнах да си третирам останалите 3,5 косъма на главата, че положението е страаашно!  Rolling Eyes Утре сме на консултация, ще ни бият и ваксина, и после ще варя билки за коса...  Rolling Eyes
При нас новото е, че вече се закопчаваме с коланите в количката  Joy

Бубе, чакам ТА!  Hug

# 403
Биричке, направи си отвара от листа от коприва и при всяко миене на косата, накрая само я изплакваш с тази отвара, помага.

# 404
  • София
Еления, много гадно е това с алергията. Дано да се окаже, че не е от всякакво мляко и бързо да отшумява!
Аз пък тихичко да се похваля, че обривите на Боян намаляват и единственото обяснение, което намирам е хипоалергенното мляко, което пак започнах да давам упорито, вслушвайки се в съвета на Бебеш и на още една препатила приятелка. Иначе кърмя основно вечер и нощем, през деня яде пюре, каша и АМ. Давам му да суче за приспиване. Дано да съм намерила решение на проблема!!!
За скапаните ми работодатели сте напълно прави, но до жалба не съм стигнала само защото са "приятели" на мъжа ми, а и мисля, че по-нормално и бързо е да се разберем с добро. Но съм си дала още една седмица и минавам към план Б.
Спокойна нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт