Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 646
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • sofia
Жужи, имаме ли апартамент ? Спечелихте ли?

# 631
Жужи, имаме ли апартамент ? Спечелихте ли?

Този в Люлин е на мам, нали ще сме при нея за малко  Crazy Чакам и аз вече с нетърпение да разбера дали печелим апартамента, ама те хубавите работи бавно стават  Mr. Green

# 632
  • sofia
Дано за добро да е чакането! Flowers Four Leaf Clover

# 633
 Жоржи, ако ти кажа, че Ивайла е с прегракнал глас незнам дали ще ми повярваш...и аз се чудя какво става с това дете...
 Стискам палци за апартамента!

Хубаво изкарване на всички на които предстои почивка!

# 634
Здравейте Simple Smile
Дейзи, мм... случват се такива грешки. Отвори, опитай и виж в кой етикет е грешката, в предния или в задния.
Бебеш 150лв ток са нищо, ние зимата на предимно изключен радиатор (поддържам 23 градуса) плащаме по 250лв  #Crazy . Въпреки, че са 2-3 години парите за климатик ще се избият, а и вие ще си вземете климатика - плащате само за монтаж и демонтаж (а някъде монтажа е безплатен даже). 

# 635
  • В две тъмни очички
Ха , здравейте!

Малкото ми слънце вчера спа само в стаята си! Беше много спокойна и нямаше проблеми! Аз също спах спокойно  Mr. Green

Жужи , стискам палци Hug

# 636
  • София
Бубе да ти е честита самостоятелната щерка  Hug

Току що се завърнахме от един приятен пикник на Германския манастир. Ядене и мързелуване цял ден  Mr. Green

Относно столчетата за кола, Никол редовно се запарва в нейното. Сложих и бархетна пелена, но не помага. Само ние ли сме така или просто не сме уцелили с покупката  newsm78 По-скъпите модели пак ли са от изкуствени материи  Thinking

# 637
  • Варна
Kлече, всички са така  Peace Аз слагам хавлийка.

# 638
  • София
Kлече, всички са така  Peace Аз слагам хавлийка.

Спасява ли хавлийката Тони  newsm78

# 639
Клече, ползвах временно едно Макс и Кози, е Ели ставаше вир вода милата, с нашето не е чак толкова зле положението, ама пак е мокра  Peace

# 640
  • София
Клече, ползвах временно едно Макс и Кози, е Ели ставаше вир вода милата, с нашето не е чак толкова зле положението, ама пак е мокра  Peace

Много тъпо, тя се сварява като компот направо  Rolling Eyes

# 641
  • София
Аз  слагам тензухена пелена и не се поти

# 642
  • В две тъмни очички
И аз слагам тензух,ама е чисто мокра ooooh!

# 643
  • Пазарджик
Ей ме на и мене тук  Grinning .Днес имах ме страхотен ден,голямо скитане направих ме.

Направих ме си една малка форумна среща с Елч и нейното семейство на Цигов чарк.Беше ми изключително приятно  Hug Малката Дара е едно малко ангелче .

Нели също много се поти в столчето за кола,слагала съм хавлиена кърпа и пак се поти,сега сме с пелена от комплекта за изписване(мисля ,че е бархетна)и малко по добре или и аз си внушавам  newsm78

Бебеш и ние минах ме през вариант с камина когато Таня ми беше бебе и бързо се отказахме именно заради болната температура която правеше,ходих ме по потници.Това за мене не е нормално посред зима.Сега сме на климатици-3бр. и най много сме плащали през януари(тогава се падат повече дни)280лв.като са включени постоянно.Трябва да спомена ,че бойлера ни е газов .Не ти помогнах особено  Embarassed

Jorjianaaa
стискам палци за апартамента!!!

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 23:16 от tuty1

# 644
  • София
Аз сега не слагам нищо, а за Яна не мога да си спомня.

Общи условия

Активация на акаунт