Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 616
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
  • в Надежда-та
Люба за това се сетих току що -  http://www.bilyanabeach.com/ Била съм преди години там и останах мн доволна Peace

# 376
  • Пазарджик
Ей ме на и мене тука!!!

Да почерпя ,днес имаме месечен ден-ставаме на цели 7 месеца.

Бебеш ще ходим в Слънчев бряг ,от 23.08-30.08

# 377
аз съм тук, чета ви, но нещо излязох от строй тези дни.

иначе дара вилнее по цял ден и спи като разпрана поне по 5-6 ч. на ден. предполагам, че жегата я мори, а и тези дни скитахме напред-назад и явно й се понасъбраха впечатления.

разпърах й кошарата. тя е от малките, истинските кошари, не преносимите легла. и сега имам въпросче - какво да й постеля отдолу? дюшек няма как да се сложи, защото размерът е нестандартен, а ми се вижда много твърдо...

тути, честита месечинка и зъбче!

# 378
Здравейте от мен  bouquet
По изгубих се ама човек като влезе в едни черни дупки ooooh!Няма да се оплаквам.
Искам да честитя на всички бебенца за зъбките  tooth и за месечинките.
Да се похваля и ние днес се събудих ме със зъбче  tooth
Захраних малчо с пиленце и сега не ми иска зеленчуците.Мръвкарче като баща си  ще е.
pepink@ пожелавам бързо оздравяване на Рая Hug
mrm много лошо да не ти превеждат паричките ,дано тази ваша счетоводителка се разработи малко Praynig
Пожелавам на всички момичета който заминават на почивка весело  изкарване  grinning039

# 379
  • София
Елч можеш да поръчаш матрак по размер  Peace

Тути честита ви месечинка и зъбче  Hug

Mrm дано се разминеш с жалби и се разберете като хората  Peace

# 380
Тути,да ти е жива и здрава!И приятно моренце.....много шумни места избирате. Crazy Laughing
Аз предпочитам тишна и спокойствие или на селски туризъм,или на балкан.Но тишна пак няма да има като сме с децата. Mr. GreenКаката заспива говорейки и аха,да се зардвам,че ще спи и ще има тишина и започва да говори насън. Crazy Crazy CrazyНо пък с тях си ми е хубаво свикнала съм.Не съм се отделяла и за 1 ден от тях.(освен в родилното с Вико)и не си представям как ще стане.
Оф,къде се отплеснах. Laughingи какво се обеснявам като никой не ме пита. Mr. Green
Влизам да съобщя,че от днес съм вече екс-кърмачка. Confused Sad
и по този повод реших да стана блонди Wink Party CrazyПолучи се от раз.

# 381
  • в Надежда-та
.....и по този повод реших да стана блонди Wink Party Crazy
я да видим 4470

# 382
  • София
Елениа, като каза, че си вече екс кърмачка ме подсети как онзи ден докато кърмих малчо ме захапа с двата си зъба  #Crazy веднага през главата ми мина идеята скоро да спра да кърмя, но ще видим...

# 383
Екс съм защото Вико е на диета.Има алергия от АМ,кърма и т.н...

# 384
всякакво ам ли?

# 385
  • София

а какво яде

# 386
  • Сандански
Да се покажа,че и аз съм тук LaughingАма както се очертава тази година почивка няма да има та ще си се пържа в Сандански SadАма да се похваля,че се видяхме вчера с Бубето(някой май питаше къде е - ами в Сандански беше Grinning).Хубава срещичка си спретнахме само дето Божидар не спря да крещи и недоволства,за разлика от Влади,която си беше послушка.Та така форумните срещи за една седмица станаха 3 и ми беше страшно хубаво - май все готини мами сме се събрали тук Hug

Еления честита визия,ще чакаме снимков материал Sunglasses

Честити зъбчета на Тути и Сенедра,както и честити месечинки на родените на 7  bouquet

Бебеш,аватара е един път Flutter

# 387
Ей, добре че не сте писали много  Mr. Green

Ние се върнахме с гръм и трясък, Елисавета почна да се буди по 2 пъти на нощ да яде  ooooh! така де море видях, спейки  Crazy ама пак си е хубаво.

Честито на порасналите  bouquet

Връщам се да чета ...

# 388
Чудех се между този, който сложих и този:

Mr. Green

# 389
  • Сандански
Ааааааааа,и този е много як JoyОт къде ги намираш?

Общи условия

Активация на акаунт