Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 602
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Еления, не знам ти дали си с омлет на главата, но аз цял ден съм със зелева салата в сутиена Laughing
Важното е, че с повече цокане бучката изчезна, че само това ми липсваше

Аз също много искам да си подкъся косата и да я изруся, но като се сетя за постоянно израсналите корени и все не ми стиска. А така ми е омръзнало това черно, да не говорим, че откакто родих ми избиха една камара бели коси

# 436
Здравейте, момичета Simple Smile
Нямаме зъби, не пълзим, само се търкаляме по земята. Голямо шило е - не седи на едно място  Grinning
Иначе вече сме 77 см (+4см) и сме наддали едно кило  Simple Smile
Края на месеца ще кръщаваме дребния, иска ми се да избера нещо хубаво за кръстницата .. ще съм благодарна на всякакви идеи  Flutter

# 437
  • в Надежда-та
Ни зъби, та ни признаци за зъби Mr. Green (на Ники зъбите не ги усетих как излязоха).

Ама за сметка на това днес си игра с един химикал, та си удари небцето и сега........болка голяма, мрънкане, лиги.... Sad (мн съм шантава, що му го дадох този химикал ooooh! )

# 438
Рая сама си беше докопала един химикал от масата и си нарисувала усмивка Simple Smile Не се коси, не може да ги опазим от всичко, а нали трябва да опознават света. Да падат, да се удрят. Аз съм малко "природосъобразна", оставям я да си лази на земята, под масата, на плочките отвън на двора, да се рови в пясъка на плажа, като падне и се удари и говоря смешно и тя забравя да плаче  Simple Smile

# 439
  • в Надежда-та
pepink@ съгласна съм с теб и аз по принцип си го оставям спокойно да ходи и пипа каквото поиска, но сега когато виждам как страда по моя вина се чувствам доста кофти Tired
Милия даже не може да сучи.....усещам, че и други главоболия ще си докарам от това.....

# 440
Здравейте.Ние си имаме две зъбчета,които,не усетихме как излязоха,Дано при всички занапред да е така.И Вики е голямо шило,когато е будна не стои мирна и за една секунда.Утре сме на консултация та да видим,колко е наддала,че последния месец бяха само 200 гр,не седи седнала сама.Сега сме на гости при бабите,че и за мен малко спокойствие.
Да питам как и с какво почиствате зъбките.

# 441
И на мен ми е интересно кой е по-добрия начин за миене на зъбчетата.Аз си мислех за силиконов напръстник.Ама мамите с опит нека посъветват.
Madlen 81,твоята беба ли имаше хемангиома?
ViFresh,много ли се е наранил бебока с химикала?

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 23:22 от Jenkata

# 442
  • ул. "Мечтание"
Привет, мамчета!   bouquet

От днес отново съм с нет. Наваксвам. Попрочетох темата, стигнах до някъде и рекох да пиша, в случай, че не успея да намогна. Simple Smile

Ние сме добре. Божидар беше две седмици при дядо си, аз бях сама с бебето. Сега ще ми трябва малко време докато влезна в ритъм.

Искрен седи седнал, но не сяда сам. За сметка на това се изправя сам от седнало положение с опора.
Цока като разпран, новото е да суче седнал. Яде твърда храна като разпран. Щом види мен или брат си да ядем настоятелно си иска и изяжда доста стабилни количества, чак грухти от кеф! Още няма зъби, сменя си режима на спане и ме подлудява с отказа си да спи. Дано го смени по-бързо тоя режим. Crazy Но през нощта си спинка сладко-сладко при мен естествено.  Mr. Green

Днес двамта ме дариха с най-близкото до игра двамата заедно - единя седи и си пее, другия му се радва и му се хили. Идилия!

Честито на всички с поводи, които съм пропуснала.   bouquet

# 443
  • ул. "Мечтание"
Сега попрочетох, че някои мами се оплакват, че бебоците им не харесват ни домашни, ни купешки пюрета.
Може да пробвате да давате от вашата храна, като заделите за бебето преди да посолите.
Наскоро прочетох книжката за захранване водено от бебето и там четох нещо много интересно. Правено е някакво изследване и се е оказало, че бебетата на Ам предпочитат неовкусени еднокомпонентни пюрета, а бебетата на кърма предпочитат по-овкусена храна, защото кърмата често пъти има вкуса и част от протеините на храната, която майката консумира. Не е правило, но според мен има логика.
Също храненето заедно с детето дава добри резултати. Ако не искате да яде от вашата храна, вие яжте от неговата.  Mr. Green
Също има бебета, които не харесват пюрето като консистенция, а предпочитат храна на парченца. Експериментирйте! Simple Smile

# 444
  • в Надежда-та
 Добро утро

Силиконов накрайник за миене на зъби Peace

Jenkata благодаря, че попита днес е по-добре. Доста трудно го нахраних снощи и дали заради това, че се нарани или заради нещо друго, но през ноща беше доста неспокоен Thinking

Нощни очи  welcome

# 445
  • sofia
Вифреш, готино кафенце Peace

# 446
Ние на нашата консултация сме с 460гр. отгоре /8080гр./ и 1см, Ваксинката мина много леко, както обикновено. Simple Smile
Ще почваме месото и следобед плодово пюре... Вчера му разредих малко плодово с мляко и си го омете цялото, а после след него и цяла порция АМ.  Crazy А иначе чисто плодово пюре не ще!  Naughty

# 447
Добро утро   bouquet нощес щурчо спинка повече и яде само веднъж, но пак си отказа млекото сутринта и й направих овесена каша (сега вкарвам глутена) с пъпеш и банан ...чак на мен ми се прияде   chef
Аз да се оплача моята щерка не ще купени пюрета  Crossing Arms

# 448
  • София
Ако не искате да яде от вашата храна, вие яжте от неговата.  Mr. Green

Аз точно така я накарах моята пръжка да яде пюре, в началото с триста зора ядеше по 1 лъжичка, и един ден и взех лъжичката, и ам-ам от нейното пюренце, гледа ме умно известно време и после леко недоверчиво отвори човката  Party

Ей наредила съм й 15 вида играчки, но от дистанционното и мишката на лаптопа по-интересно няма  Joy

Jenkata да, тя има на краченцето.

# 449
  • Пазарджик
Добро утро!!!
Ви благодаря за кафето,бързо да му минава на Мартинко Hug

Нощни добре дошла!!!

Вчера имах доста напрегнат ден и се сдобих с ужасно главоболие,слава богу тази сутрин няма и помен от него.

Нелката има нов номер,като я сложа да седи почва да си търка петите ,но доста бързо, имам чувството ,че ще и се подпалят

Общи условия

Активация на акаунт