Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 606
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
ама това не е ли голям интервал от време от 7.30-13ч.  без ядене Thinking

Мойто имам чувството, че яде на всеки час Crazy

Теодора яде в 8 и после в 9;30 излизаме, прибираме се в 12;30 и яде в 13 / цока /, та и ние я правим тая пауза, но Тея навън отказва да яде, от скоро и вкъщи отказва, ама аз не се давам  Mr. Green

Ние вече имаме 2 зъба отдолу и единия отгоре вече се вижда, но още не е пробил.

Ако някой ще е около несебър на 26-27ми да свирка  Whistling

# 421
  • В две тъмни очички
Доживях да прочета за послушна Влади  Laughing Laughing  Бубе, ти с твоето дете ли беше?

Къде прочете,че е послушна.......казах само какво е новото при нея  Mr. Green Точно сега лази по масата и ще я набия след малко   Close

Вчера забравих да допълня към новите неща , че от 3-4 дена не е акала в памперса, а само в гърнето и при всяко слагане на гърне върши по някоя работа  Heart Eyes Също така пие вода от шише(с махната биберона) и от чаша

# 422
Какво мислите за теорията, че децата се развиват според термина / първия който се изчислява, не този според ехографа/.

Явор се роди точно на термин и всичко ново винаги го правеше точно на месечинката си, сядане, обръщания, и т.н.

# 423
  • София
(Ама да се похваля,че се видяхме вчера с Бубето(някой май питаше къде е - ами в Сандански беше Grinning).Хубава срещичка си спретнахме само дето Божидар не спря да крещи и недоволства,за разлика от Влади,която си беше послушка.

Бубе,  Hug  bouquet

# 424
  • sofia
Ети, РД на Яна готов ли е вече? Няма време вече?!

# 425
Ети, много жалко, че скоро няма да си ми съседка Sad
Между другото държиш ли да даваш на Ива попара. Аз на Мартин не мисля да му давам. И без нея си е дебел, пък и не виждам нищо полезно в нея- само въглехидрати, и то в някакъв безумно лигав вид Sick
Сиренце и масълце може да се слага и в зеленчуковото пюре в крайна сметка.
Аз пък тази сутрин се събудих с ужасно болезнена бучка в едната гърда. Май последните няколко дни  го държах повече на нея, все забравям с коя да започна и все си почвам с дясната, та добре се подредих.

В събота бяхме на дерматолог, според нея и дума не може да става на този етап за АД или нещо такова по-сериозно. Изписа ни цинкова мас и ексипиал бадемово масло, което е страхотно между другото. Намазах си петите- все едно съм минала на педикюр

И ние се чудим къде да ходим на море, но ще сме с бебан.

# 426
  • Сандански
Бубе,не се оплаквай от Влади HugБожидар от както се видяхме(че и ден преди това) не е спрял да крещи и недоволства и главата вече ми кънти Crazy

Ети,честито зъбче.Ние още нямаме,но и батковците вадиха първото зъбче около годинката.

Да се похваля и тук,че Дари от снощи си се изправя сам в кошарката(естествено ревеше,защото аз се преобличах и явно в стремежа си да ме стигне Mr. Green).

И да не забравя - честити месечинковци  bouquet

# 427
  • София
Люба, готов, колко да е готов.... Нямаме обувки - нито тя, нито аз. Sad Иначе клубът е резервиран. Добре, че момичето беше мило и ми помогна, че никога нямаше да избера менюта  Embarassed

Рали, не че държа да давам попара, ама е някакво разнообразие... Пък и има сиренце. Мисля да започна следобед да давам кисело мляко с плодове. Гледам, че Яна това е яла на тази възраст.
И на мен ми е мъчно, че се местим Sad

Тази, които давате кисело мляко - кое давате????

Аз преди малко установих защо моето дете вади толкова тежко зъби - те са два!!! На втория само се е образувало прорезчето, но до утре ще е излязло. Горкото бебе!

# 428
......, нямам сили вече, честно! Лягам в 12, ставам по 100пъти, а в 7ч вече за последно!
Ох,и ние тъй. Tired
Но при нас от 2 нощи пробутвам вода.Докато пиеше АМ не искаше и да доближи вода вечер,а сега от как е на кис.мляко му пробутах вода.....Той тоз  стомах трябва да си почива все пак и да си почива вечер а не от 6.30 до 11 както беше досега...
От днес сме с нови капки-"Бифиформ"като Биогаята,само че уж по-хубави...като ги гледам за 3 дни ще стигнат само.... Tired
Днес го теглихме юнака,въпреки всичко си наддава доста добре.за две седмици е от 9100 на 9.500 ShockedКога успява и да качи като нищо не задържа? newsm78..но наистина си е тлъстичък Blush
Бебешондел,това го наблюдавах при каката!Чакаше си датата и хоп!Нещо ново ни поднасяше.Големия "взвив" Laughingбеше на 1 г.илии тъй наречения "бум"в развитието....после на 2,2и6м...
Ети-Русалка 2%,разбивам го и давам директно,то става като айрян,вода не добавям.
..Ох 2 планини дрехи заплашително ми дишат във врата,я за гладене,я за сгъване,бффф...А мъжо вчера счупи пералнята..та и там опашка има CrazyУжассс.
Мойто русо пък се оказа,че изисква сега маски ..та се разхождам с някакви омлети на главата+Тривитаминол...

# 429
Изписа ни цинкова мас и ексипиал бадемово масло, което е страхотно между другото. Намазах си петите- все едно съм минала на педикюр
аз отдавна го препоръчвам ама никой не ме чете,  при нас прави чудеса  Party

# 430
  • В две тъмни очички
Току що забелязах, че малката вади и 3-ти зъб......и точно както Ети казва - горкото дете! Вчера проби 2-я, а я мъчи вече 3-ти! Този обаче само си личи , че ще пробие скоро - не по - рано от седмица!

mariyap, ааааа , тя пазеше поведение пред вас! Винаги така прави и после в къщи ми разказва играта! Не е спряла да плаче милата от 1 седмица, много е кисела, нервничка и раздразнителна. Ама....на зъбките го отдавам. Като избие това ще починем малко и после за следващото пак екшън! А на вас - честито ви самостоятелно изправяне Simple Smile

# 431
  • Пазарджик
Да кажа и аз: Здравейте!!!

Голяма жега и главата се опитва да ме боли.Пусти зъби голям зор ,мислих си ,че с Таня е било тежко ,но нейните резци не ги усетих като излизат,а Нели е кисела още с първото зъбче Cry

elenia не съм на 100% сигурна ,но знам ,че Тривитаминол не е подходящ за руси коси.Като бях на кичури се плесках много с маски и някъде го прочетох.

Честити месечинки и зъбчета на бебоците!!!

# 432
ЗДравейте и от нас. Ние още нямаме зъб. Лигавим се много. Отдолу е бяла и прозират зъбчетата ама те са така отдавна. На моменти е крива, на моменти ангелче. За сметка на това щура и пъргава многоооооооооо. Но жива и здрава да е . Гледам че тука май по-вечето са пъргавички. Сега следи хороскопа по БТВ Joy

# 433
  • Сандански
Бубе мерси  bouquetТя Влади е дама - знае как да се държи в обществото LaughingДа са ни живи и здравички ще забравим всички мъки и тревоги,когато пораснат,тогава други неща ще ни мъчат.Ама ти сама го каза - от както забременееш се свършва със спокойствието,но това са сладки мъки Hug

# 434
Ама ти сама го каза - от както забременееш се свършва със спокойствието,но това са сладки мъки Hug

Както са казали хората: "Който спал - спал, който лежал - лежал''  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт